Американска офанзива към КНДР. Рейгън, Рузвелт и Нимиц в готовност!

Пхенян видя заплаха в US военните учения със самолетоносачите
13 ное 2017 10:00, Петя Славова
295

Снимка: CNN

Три американски военновъздушни самолетоносача бяха насочени към западния бряг на Тихия океан, като за първи път 100 000-тонните машини плават заедно през последното десетилетие, съобщи CNN.

Роналд Рейгън, Теодор Рузвелт и Нимиц  са доказателство за уникалната способност на американския Тихоокеански флот, отбелязва изданието.

Южнокорейското министерство на отбраната заяви, че трите американски самолетоносача са провели тренировки от двете страни на водите, разделящи Корейския полуостров и Япония.

Ученията, които са най-близо до корейското крайбрежие, включват освен американски и южнокорейски кораби.

Наличието на трипластовата US флотилия в тихоокеански води се смята за сигнал към Северна Корея, че САЩ няма да бъдат сплашени от продължаващото тестване на ядрени оръжия и балистични ракети от Пхенян.

"Изпратихме най-големите самолетоносачи в света (на Корейския полуостров), а също така е разположена и ядрена подводница", заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп след пристигането си в Южна Корея миналата седмица.

По време на своето азиатско пътуване, Тръмп за пореден път призова Северна Корея да прекрати ядрената си програма.

Пхенян видя американските военни учения като заплаха. Държавната Корейска централна информационна агенция заяви, че присъствието на трите самотеносоча е част от "зловещото намерение на Вашингтон да поддържа военна хегемония в региона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение какви праща за операцията, - бели или черни, важното че ще срине Северна Корея.
191
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четох коментари до средата на втората страница... Хора без работа. Е, аз пък пътувам често до Русия. Имам чувството, че тук има повече поддръжници на Путин отколкото там. Така де, прекрасно е там, но в два града. Порадокса, обаче е че за да си част от малкия процент добре живеещи там, трябва да живееш на режим - "работа-сън" и тези добре живеещи се оплакват най-много. Ако мислите, че някой ще ви помгне - лъжете се, особенно Русия - те на себе си не могат да помогнат. А вий си гризете гърлата.
190
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че колко цветнокожи има в армията им? :D Те са прекалено заети да се гърмят по гетата. И точно при тях процентът на затлъстяване е същият като на белите. Нормално, като най-евтината храна е бързите полуфабрикати, kfc и popay. Набиват само пържено, да не мислиш че са слабички, като забиват само на макдоналдс. :D
189
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшива новина. Военната техника е заради Тръмп, който шета из азия, да се навъртат около него, така да се каже. Ким-чо има халюцинации или полира мозъците на своите роби. А шумотевицата тук е с цел развихряне въображението на 80% коментатори по Христов.
188
3
 
8
 
! Отговори
Атджата преди 6 години
До Анонимен190Да не мислеш, че дедо Дончо ще прати бели хора на сухопътна операция? Първо всичкото цветнокож братчед ще иде :)))))))))))))))))))))))
187
1
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
yaplakal/forum28/st/75/topic1690897.htmlвижте темата, и таймингите на коментарите. после вижте тая тема и таймингите на коментарите. аз съм на кон.
186
11
 
4
 
! Отговори
Стрина Куна преди 6 години
До Анонимен 187А бре момче и ти май се явяваш съществена част от 80% *** пръкнали се след 1989 година по нашите географски ширини, следкато се опитваш да попълваш празнотите в общата си култура, катоми сочиш за справка един от многото канали на CIA за обработка намалограмотни младежи като теб в Интернет пространството !
185
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
179 ами черният няма да има шанс. Първо не може да уцели тези фиданки, 2ро не може да се завърти, камо ли да стои на краката си. Виж сега ако пред него бяха 3 МакДоналдс друга работа става.
184
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
severna Korea sas sigornost imat mejdukontinentalni raketi koito mogat da nanesat jadren udar po zionistkata darjava ili shati usa
183
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, северокорейците сигурно изполозват "кетайски" лаптопи с американски софтуер.
182
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гадоряне и бобчо толкова сте зле,че немате и елементарна представа.Искандери,мискандери циркони миркони армати,мармати......Пълни глупости.Вижте какво казва по тези въпроси генерал полковник,доктор на науките,професор Леонид Григориевич Ивашов.(Има доста негови интервюта в ютуб).На вас ли да вервам бе охлюви?!
181
5
 
8
 
! Отговори
Лопе де Вега преди 6 години
До GAME OVER KIMТръмп по Коледа наистина може да си хапне печено прасенце,защото все пак е президент и заслужава това !Но май на подобни заблудени овце като теб и техни фенове от посткомунистическаЕвропа, май ще им връчат по една рошава четка за тоалетна и щеим заповядат да им изчистят блажното ако в тоалетните чинии . . .като Коледна награда !
180
0
 
3
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
184 кое им е по напредналото
179
18
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
След няколко десетилетия армията на САЩ ще е по назад от руската и китайската. Тя и сега не е по напред де. Ко кат имат 12 самолетоносача. Големи яйца. Вижда се че пехотата е най важна за завземане на градове и села. А там руснаци и китайци са къде къде напред.
178
4
 
9
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
Идва 29 ноември а скоро са и 29 януари и 02 февруари. На тези дати поетапно влизат в сила новите качествено нови санкции на Щатите срещу Русия на Путин
177
4
 
14
 
! Отговори
GAME OVER KIM преди 6 години
За Коледа май Тръмп ще си похапне северокорейско прасенце! :)))
176
3
 
7
 
! Отговори
Рачо Ковача преди 6 години
До БобиНе обръщайте сериозно внимание на подобни платени и аморални *** като КАЛЕКО АЛЕКО защото обществото ни е вече пълно с тях, тъй като ежедневно се сблъскваме с подобни типове буквално навсякъде ! Те са завзели всички престижни и добре платени служби в държавата, а такива екземпляри като него /които са все още прощъпулници/ са им подарили по един лаптоп и им дават като за начало по-около 30 лева на ден да пишат нелепици и защищават интересите на техните безскруполни работодатели !
175
11
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко Алеко 174Айде пообразовай се малко моля теи Стандарт и ТХАААД системите прехващат космически обекти (височина 50км-безкрайност) на височина до 300км - на тази височина са 95% от комуникационните и разузнавателни спътнициВЕЛИКАТА ПРО НА САЩ е за сваляне на СПЪТНИЦИТЕ НА РФ Индия и КитайОЩЕ НЕЩО ОТ КАКТО СА СЪЗДАЛИ ИСКАНДЕР С НЕЙНАТА ТРИИЗМЕРНА ЗИГ-ЗАГ ТРАЕКТОРИЯ В СВЕТА НЯМА КОМПЮТЪР КОЙТО ДА СМЕТНЕ КЪДЕ ДА СЕ ПРАТИ АНТИРАКЕТАТА ЗА ПРЕХВАТПО-ВЕРОЯТНО Е КОМПА ДА ПОЛУЧИ НЕРВНА КРИЗА
174
2
 
4
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Имаше по Дискавъри - "Супер слаби, срещу супер дебели". Та и тук е същото. Представете си трима гладни, по 35 кг. бойци на Ким, срещу един як и дебел чернокож от гетото :)))))))))))))))))))))))))
173
10
 
5
 
! Отговори
ATILA VOISE преди 6 години
Гот ще ако братушките изпратят по един бомбардировчик към краварските кораби. Пак ще лъха на канализация....