Американска офанзива към КНДР. Рейгън, Рузвелт и Нимиц в готовност!

Пхенян видя заплаха в US военните учения със самолетоносачите
13 ное 2017 10:00, Петя Славова
295

Снимка: CNN

Три американски военновъздушни самолетоносача бяха насочени към западния бряг на Тихия океан, като за първи път 100 000-тонните машини плават заедно през последното десетилетие, съобщи CNN.

Роналд Рейгън, Теодор Рузвелт и Нимиц  са доказателство за уникалната способност на американския Тихоокеански флот, отбелязва изданието.

Южнокорейското министерство на отбраната заяви, че трите американски самолетоносача са провели тренировки от двете страни на водите, разделящи Корейския полуостров и Япония.

Ученията, които са най-близо до корейското крайбрежие, включват освен американски и южнокорейски кораби.

Наличието на трипластовата US флотилия в тихоокеански води се смята за сигнал към Северна Корея, че САЩ няма да бъдат сплашени от продължаващото тестване на ядрени оръжия и балистични ракети от Пхенян.

"Изпратихме най-големите самолетоносачи в света (на Корейския полуостров), а също така е разположена и ядрена подводница", заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп след пристигането си в Южна Корея миналата седмица.

По време на своето азиатско пътуване, Тръмп за пореден път призова Северна Корея да прекрати ядрената си програма.

Пхенян видя американските военни учения като заплаха. Държавната Корейска централна информационна агенция заяви, че присъствието на трите самотеносоча е част от "зловещото намерение на Вашингтон да поддържа военна хегемония в региона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката се виждат и кораби от македонският флот гордо развели вентилаторот.
211
3
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Анонимен ... Не бъркай парадите на Червения плащад в маскава и тези в Пхенянан, с рейда на американските самолетоносачи, товарищ. Представете си само Адмирал Кузнецов застанал до тях .... Веднага ще пусне в ход димната завеса на парния си двигател и ще отрови хамериканците с лютивия мирис на изгорял *** и дървени въглища ... !!!
210
1
 
1
 
! Отговори
Dublin преди 6 години
206...sled 70 god sankcii i baba ti moze da gi rusi takiva...Po mi e interesno Kitai kak bez rezki dvizenia podriazva korenite na petrodolarovata fidanka...edin...,po edin...i sled tova pak po edin...Tihicko i bez izlishni emocii.I vsicko tova pod odobritelnia pogled na baba vi Meca,koiato ot vreme na vreme razpuva iaka girbina i cesha li chesha starata si liberalno-bulhiasala Elcinova kozina, ta cak liberalni treski hvurchat...
209
6
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко Алеко 207Ако разбираш поне МИНИМАЛНО от Военна техника - ВЕДНАГА ЩЕ СЕ УСЕТИШ ЧЕ ТОВА ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИНЖЕНЕРНАТА МИСЪЛ САМОЛЕТОНОСАЧА СЕ ПОЛЗВА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА САМО С ЕДНА МИСИЯ - НАПАДЕНИЕЕ КОЙ АДЖЕБА ИСКА ДА РАЗПАЛИ ВОЙНА - С ДЕЙСТВИЯТА СИ? СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЛИ САЩ?ОЩЕ ДВА ВЪПРОСА КОЛКО ПЪТИ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ СА ПОЛЗВАНИ И ЗА КАКВО? А КОЛКО ПЪТИ САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ СА ПОЛЗВАНИ И ЗА КАКВО?
208
1
 
4
 
! Отговори
Стрина Куна преди 6 години
Мчи как у махалатъ направиха кауфландъ яз веке не гласувъм за бсп.
207
2
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Бобикоментирай тт данните, таймингите за шорошоидите изтекоха. давай за хиперзвуковата ракета преди координатора да се размучал
206
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 206 :D НЕ САМО ТИ ПАЗАРУВА В КАУФЛАНД ДНЕС :D НАМАЛЕНОТО МАСЛО И ЯЙЦАТА ГИ НЯМАШЕ ! ОСТАНАЛОТО В ПРОМОЦИЯ ГОРЕ ДОЛУ СЕ НАМИРАШЕ!В СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ЗАБРАНЕН ШОКОЛАДА ЩОТО КИМ НЕ ИСКА ХОРАТА ДА СА ЩАСТЛИВИ ДА НЕ СЕ ВДИГАТ НА БУНТ :D-----МИСЛЯ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ГОТОВО ДА УМРЕ В ИМЕТО НА СВОБОДАТА!! И АЗ СЪМ ГОТОВ ДА ГИ ПОЖЕРТВАМ ":D
205
1
 
2
 
! Отговори
Кънчо П. преди 6 години
Боби какво казваш?Ивашов -генерал,професор,доктор,некадърник?Явно ти си ГОЛЕМИЯТ РАЗБИРАЧ!А?
204
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така наредени като за парад... едно копче и 30% от великия американски флот се превъръщя в спомен за Пърл Харбър.Иначе, красива гледтка... Добра за всяка вечерна либерална новинарска емисия....
203
3
 
2
 
! Отговори
Tangra преди 6 години
Ако някой иска да научи нещо за корейците може да гледа сериала The four gods.Древен народ преди китай да има държава.
202
8
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Три щатски самолетоносача на снимкта .... Каква красота, олицетворяваща авангарда на цивилизованото човечество, срещу мордорианците на съвременната епоха, в т.ч представителите на комунизЪма от северно корейски тип, както и представителите на държавния капитализъм от постсъвеЦкия КаГеБейско-мафиотски тип ... !!!
201
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пазарувам си преди малко в Кауфланда и там е фраш с народ. Всичко живо пазарува като за последно. Едни опашки, една навалица.Та си мисля, с този дефицид на стоки, който е харктерен за една затворена комунистическа страна без пазарна икономика, само един Кауфланд да им отвоят там и комунизмът ще падне.
200
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За първи път чета термина военновъздушни самолетоносачи - военноморски да. Може би е нещо ново или европейско във военната наука?
199
6
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 187Леонид Григориевич Ивашов е УВОЛНЕН ОТ ДЪРЖАВНА СЛУЖБА ОЩЕ ПРЕДИ 16 годиниСлед това се префасонира към ГЕОПОЛИТИКАТА и то създава до колкото знам някакво НПО - а чуя ли НПО ... просто няма повече да коментирам.
198
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те в СК са антихристи.Как да им помага Бог, като те са против Него?
197
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебелото мишоче Ким, къде ли се е замушило?Трепери в някой бункер, Бай Дончо да не се изнерВирГа, и да го изпече като коледно прасенце. Да не мислите, че му се умира или оставя тази еднолична власт? Да не е лудо, добре знае, че е чао. Ще чака да му се размине, какво друго му остава.
196
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BOG DA POMAGA NA SEVERNA KOREA I DA IM DAVA MADROST I SILA DA SE BORIAT SAS ZLITE GLOBALISTI 666 PECHATARITE NA DOLARI VSICHKI GI ZNAEM KOI SA TE SASHITE KONTROLIRAT I EU I MULTIKULTURALIZAMA E TIAHNO DELO
195
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че колко цветнокожи има в армията им? :D Те са прекалено заети да се гърмят по гетата.AA DRUGIAT PAT ZAETI SA DA GACHAT BELI AMERIKANKI SASHOTO PRAVIAT I V EVROPA
194
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В армията на САЩ около 30 % са цветнокожи.
193
2
 
8
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Тактиката на Тръмп е: Отива в някой район на Света, заплашва ги, настройва ги едни срещу други и им продава оръжие, защото в Америка само това се произвежда. Няма да е чудно, ако накрая и Северна Корея си купи американски балистични ракети с които може да достигне Пекин и Москва.