Американска офанзива към КНДР. Рейгън, Рузвелт и Нимиц в готовност!

Пхенян видя заплаха в US военните учения със самолетоносачите
13 ное 2017 10:00, Петя Славова
295

Снимка: CNN

Три американски военновъздушни самолетоносача бяха насочени към западния бряг на Тихия океан, като за първи път 100 000-тонните машини плават заедно през последното десетилетие, съобщи CNN.

Роналд Рейгън, Теодор Рузвелт и Нимиц  са доказателство за уникалната способност на американския Тихоокеански флот, отбелязва изданието.

Южнокорейското министерство на отбраната заяви, че трите американски самолетоносача са провели тренировки от двете страни на водите, разделящи Корейския полуостров и Япония.

Ученията, които са най-близо до корейското крайбрежие, включват освен американски и южнокорейски кораби.

Наличието на трипластовата US флотилия в тихоокеански води се смята за сигнал към Северна Корея, че САЩ няма да бъдат сплашени от продължаващото тестване на ядрени оръжия и балистични ракети от Пхенян.

"Изпратихме най-големите самолетоносачи в света (на Корейския полуостров), а също така е разположена и ядрена подводница", заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп след пристигането си в Южна Корея миналата седмица.

По време на своето азиатско пътуване, Тръмп за пореден път призова Северна Корея да прекрати ядрената си програма.

Пхенян видя американските военни учения като заплаха. Държавната Корейска централна информационна агенция заяви, че присъствието на трите самотеносоча е част от "зловещото намерение на Вашингтон да поддържа военна хегемония в региона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
10
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
На краварите не им остава нищо друго освен да почнат да водят война от космоса. Ама това е фантастика засега хахаха.
171
5
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Извинявам се за правописните грешки. Като се пише от телефон е така.
170
10
 
7
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Онзи ден споменах за новата руска звръхзвукова ракета противокорабна ракета Циркон. Когато постъпи на бойно дежурство и край с Нимиците. Системата Иджис или на български Егида и тотално безсилна пред нея. Трябват и 20 сек за реакция, а дотогава Буууум и на дъното. Съжале боку, но руснаци и китайци залагат на асиметрични оръжия. Много по евтино и ефикасно.
169
6
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Боби ..... То ако ще си говорим за ракови образувания Бобчо, сещам се за едно такова което е заело 1/6 от тялото на съвременното човечество и което човешкия организъм засега е ограничил с естествени средства на имунната си система .... като контрасанкции и противоракетни щитове !
168
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коледното прасенце Ким се е закротил. Първо полигонът му за тестване на ядрено оръжие е станал на едно огромно свлачище погребало наколко хиляди "учени" работещи там. Свлачището се е срутило на 10 септември седмица след теста с водородната бомба. Второ, предупреден е че всяка ракета излетяла от територията на СК ще бъде сваляна нагледно и назидателно за всички диктаторчета от сорта на Ким и Путин.
167
10
 
12
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 6 години
Рижавият да си наляга парцалла, щото Путин ще го уволни и ще си назначи нов президент на САЩ. По-послушен. Ама ха, тоя забрави кой е шефа май.
166
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
167 Има клипчета в тубата за СК, да видиш колко е съсипана. Интересно защо най-предпочитаната ваканционна дестинация за американците са все комунистически страни и Париж. Американци в Китай да ги ринеш с лопата, СИнгапур и тн. В тубата клиповете със скрити камери в СК все на американци. *** и виж, тогава ми говори за разсипване.:)
165
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Шаляпин, отличен коментар!
164
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким ще ги потопи за норматив.....
163
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
161 Иван То и Хитлер и Наполеон така викаха и виж докъде я докара.
162
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 164"Сега и корея искат да съсипят"Имаш странна представа за съсипване. Най съсипаната държава СК идкали американците да я съсипят. Ами че то СК и по съсипана от Русия какво повече да и съсипват?
161
5
 
7
 
! Отговори
Ким преди 6 години
Едно по-мощно бомбе в средата и патока Доналд ще е 5-6 милярда назад.
160
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прасето има бомба, но ракети няма.Освен тая бомба сама да се пеидвижи до САЩ.Ракетите му на тоя си летят на където искат и падат в морето.Да не вземе да се цели в САЩ, а да ликвидира Пхенян.
159
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте какъв хаос и разруха е навсякъде по света където американците толкова десетилетия налагат "демокрацията" и цветните си революции!Какъв мирен беше светът със Садам,Кадафито и другите азиатски и африкански диктатори!Сега всекидневни атентати от "мирната религия"!Ония си държаха диваците под контрол!Сега и корея искат да съсипят
158
7
 
10
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко АлекоА кой ще ИЗРЕЖЕ най-големия Тумор самите управляващи в САЩ?ХАИДЕ УМНИЦИ ПОМИСЛЕТЕ СЛЕД ВОЙНАТА СЕВЕР-ЮГ НЯМА ПРОМЯНА НА НАЧИНА НА УПРАВЛЕНИЕ НА САЩ. ВСЕКИ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО Е БИЛ ПОПУЛЯРЕН ИЛИ Е ОПИТАЛ ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗНАЧИМО Е ИЛИ УБИТ(КЕНЕДИ) ИЛИ НАПРАВЕН НА ШИМПАНЗЕ(ТРЪМП)ПО-ГОЛЯМА ДИКТАТУРА ОТ ТАЗИ В САЩ НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИШ. НЯКОЙ/НЯКОИ СЕДИ/СЕДЯТ В СЕНКИТЕ И УПРАВЛЯВАТ
157
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
158 брех, ти да не си от ЦРУ бе, я кажи колко запетайки е имало в това тайно писмо? Там ли Ким нарича Тръмп дъртак? :D
156
7
 
9
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Каро чета коментарите ще се окаже ,че онова руско *** И .Христов е прав. Сигурно е имал предвид ,че 80 % от русофилите са ***.Тойси ги знае най-добре.Няма как да не си *** и да пишеш ,че руснаците са велики!!! И кое им е великото,същите като северно корейците ,изнудват света с ядрено оръжие и нищо друго. Иновации ,технологии -нула. Най богати на полезни изкопаеми ,а живеят като скотове.Какво полезно са създали??!! Колко трябва да си *** за да им се възхищаваш!!? Просто -вредители.
155
6
 
9
 
! Отговори
Шаляпин преди 6 години
Колкото и да им е мъчно на тези дечурлига пишещи тези "коментари"по сайтовете надъхани от своите родители / кредитни милионери, хора продали чест и достойнство за пари на властта, реститути облагодетелствувани от новата престъпна власт и всякакви други анти-народни елементи и ренегати в това прогнило общество/ борбата на Ким срещу световния ционистко-американскизаговор ще завърши с успех, защото зад гърба му стои цялата прогресивнаобщественост и отрудените хора по света !
154
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
152 защото някой хора има морал и гордост, за теб може да е престижно да търкаш ***, но повечето хора го смятат за гнусно.
153
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както става ясно от някои медии, чучхе Ким е изпратил писмо до тов. Путин в което му съобщава че е готов да удари САЩ с ядрено оръжие и приканва приятеля и благодетеля си Путин да се включи в атаката. Писмото е предадено чрез някаква руска депутатка на руската Дума голяма почитателка на идеологията чучхе. Това съвсем е дискредитирало Путин пред американците и затова уговорената среща между Тръмп и Путин във Виетнам по въпроса за Сирия е била отложена.