Мигранти атакуваха US границата... получиха сълзотворен газ

Стотици мъже щурмуваха браздата при Тихуана
26 ное 2018 11:45,
83
Мигранти атакуваха US границата... получиха сълзотворен газ
Снимка: Reuters

Стотици мигранти от Централна Америка щурмуваха и се опитаха да прекосят границата със САЩ при Тихуана в северозападната част на Мексико. Американски граничари използваха сълзотворен газ срещу тях, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Мигрантите, приближаващи границата на САЩ, бяха посрещнати с облак сълзотворен газ, след като някои от тях се опитаха да преминат бариерата. В настъпилата паника са се разнесли писъци на деца.

Повечето от щурмуващите са били мъже, а броят им е около 500 души.

Първоначално те участвали в мирна демонстрация край границата, но след това се насочили към металната бариера и я прескочили, за да се опитат да преминат в американска територия.

Американската гранична охрана затвори напълно граничните пунктове за овладяване на ситуацията.

Мексико ще депортира незабавно мигрантите от групатa. Според министерството na външните работи в Мексико, властите са овладели протеста на граничния пункт между Тихуана и Сан Диего и въпреки голямото напрежение в този район няма да изпратят военни, за да контролират близо 7400 мигранти, струпали се на мексиканско-американската граница в района на градовете Тихуана и Мехикали.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдааааа, трябва да вземаме пример от САЩ.
47
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....а на българската граница съшите ги посрещат с хляб и сол защото така иска "слугинчо" от Банкя по нареждане на господарят му Меркел ! Гнусните американски политици си пазят границите както трябва с каквото искат, а искат от Европа толерантност към *** порязани !
46
3
 
32
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До анонимен,който каже:-"Не разбрах тези мигранти към Русия ли се стремят или към САЩ."..Към САЩ,кукло,към САЩ!!!..В Русия ще трябва да работят,а пък и "орехчетата" им ще измръзнат и окапят при първата зима.За това напинят към Флорида-страната на вечната лежанка и на вечното слънце..
45
2
 
17
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Ми те искат да минат само през САЩ и Канада за да стигнат до Рая.
44
1
 
18
 
! Отговори
Индженера преди 5 години
Качвайте се по корабите и право в Германия на социалки! Аз спирам водата и тока, и се мятам на колата, и идвам да работя, да ви е висок стандарта на всички
43
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес БГ имате някаква грешка, кой е луд да ходи в САЩ и да мизерства като просяк и да спи под надлезите. Всички напират да ходят в руския рай да ручат директно от реките с мед и масло дето текат там на всеки метър и да спят по 6 звездните хотели.
42
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Не разбрах тези мигранти към Русия ли се стремят или към САЩ.
41
6
 
23
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
значи какво излиза?..-Мигрантите в Европа са "добре дошли",но в Щатите,държава населена ОТ МИГРАНТИ,не може?!?!нещо гнило има в ..ситуацията..
40
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой плаща,за да се вършат такива неща по границата...Всеки един здравомислещ човек знае ,че така не се преминава граница,на която и да било държава..Всяко такова начинание се нарича агресия и трябва да бъде спряно ,независимо по какъвто и да било начин...Просто дори е смешно това ,което се случва ..
39
0
 
48
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Когато пазиш някой да не влезе, това е държава.Когато пазиш някой да не излезе, това е лагер.
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки иска да е американец, само че тая работа така не става.
37
0
 
13
 
! Отговори
Граница преди 5 години
Да ама ние пазихме,повече,някой да не избяга,а хората искат да влязат,това е разликата!Затова ,сега и куцо и сакато хвана свят да види!
36
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди дни четох че Мексико им е предложило да останат в Мексико но те не искат.Искат там където не ги искат -в САЩ.Е получили са реален отговор.Така трябва да се постъпва и с нахлуващите араби и африканци в европейските държави.Народите на Европа не ги искат,а политиците се сменят,политиката също.
35
1
 
20
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До до iceblast88Да не говорим за това, че още когато започваше проблема с емигрантите писах, че според мен трябва да минираме границите си и да оставим само граничните пунктове където всеки с необходимите документи и одобрени да влиза, а останалите обратно от където са дошли. Това, че там се води война не е наш проблем или вина! Така както нас ни връщаха от Гърция, Германия и тн. ако си с нередовни документи. Има си закони и те трябва да се спазват!
34
4
 
25
 
! Отговори
Англосаксонец преди 5 години
Австралия още 215 каза че европейците са луди да ги пускат.Обаче италианската мафия гушеше пари.Цяла Италия правеше канали за да ги прекарва.Сега се правят на националисти.Ама то Европа вече умре.Англичаните са умни и затвориха Ла Манш па вие им се смейте че напускали.Стойте с немско италианските шутове.
33
7
 
14
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
Европа пусна имогрантите защото няма кой да работи и гледа Гюнтер и Зелда като станат на 80 години.
32
1
 
28
 
! Отговори
мак преди 5 години
Те може и да търсят закрила, а може и да са тарикати, но да влизат през гкпп и с документи, иначе извършват престъпление. Ако ги пуснат сега, ще ги последват нови тълпи и така до безкрай. Освен това всяка държава има право да брани границите си, така че тези гости да не се чудят на посрещането.
31
3
 
8
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До до iceblast88Абе пич/ка, аз съм национал-социалист и никога не съм бил демократ или комунист и тн. И муриканците не са ми любими, но когато един политик действа така както трябва, няма как на бялото да кажа черно. Така, че тия неща ги разказвай на толерастите, не на мен!
30
6
 
11
 
! Отговори
до iceblast88 преди 5 години
Абе би пич/ка, нали мигрантвото в Европа започна от любимата ти хамерика.Под техният натиск се отвориха границите,не толкова от "желанието" на Меркел. Като причината е много проста: Първо,прокудените и изгонени сирийци(чрез създадената от сащ "бойци за свобода на Сирия") Европа(чрез сащ) ги прие,за да покажат колко е лош Басар Асад и най-вече-колко са лоши руснаците(които ако ги нямаше Сирия нямаше да я има) и колко са добри западняците(сащ) "демократи" да им помогнат да избягат от "лошият"Асад
29
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ги пуснат ще превърнат САЩ в същатасвинщина от където са дошли.Янките са патриоти и няма да го допуснат за разлика от...знаем всички.