Племенницата на Тръмп: Той е неспособен да управлява САЩ

Подай оставка, би го помолила тя, ако беше в Овалния кабинет
19 юли 2020 21:32, Нели Христова
125
Племенницата на Тръмп: Той е неспособен да управлява САЩ
Снимка: БГНЕС

Племенницата на Доналд Тръмп, Мери Тръмп, е категорична - чичо й е опасен за Америка. Съвсем скоро на пазара трябва да излезе скандалната й книга, която разкрива как "семейството й е създало чудовището Тръмп". В интервю за ABC Мери заяви още, че през ноември, когато са изборите, "САЩ ще се намира на ръба на пропаст".

"Той е напълно неспособен да управлява тази страна и е опасно да му позволим да остане на власт", заяви Мери в първото си интервю, след като съдът отмени ограничителната заповед срещу нея, подадена от брата на Доналд Тръмп, Робърт. Семейството на американският президент искаше да затвори устата на Мери. Опитът на династията Тръмп да саботира излизането на книгата й също се провали.

Запитана, какво би казала на Доналд Тръмп, ако сега имаше възможност да е в Овалния кабинет, Мери бе категорична: "Подай оставка". Тя обяснява, че мнението за чичо й е базирано върху "всичко, което е видяла през живота си на възрастен човек".

"САЩ се намира на ръба на пропаст, изправени сме пред важно решение за това кои да бъдем и накъде сме се запътили като нация. Трудно ми е да повярвам колко много ужасни неща се случват едновременно, ежедневно, извън Белият дом", казва още Мери.

Според книгата й, Тръмп "заплашва здравето на света, икономическата сигурност и социалните структури", а възгледите му са формирани от високо функциониращ социопат - баща му, Фред Тръмп Старши.

Според нея, той превръщал дори собствените си деца и съпругата си в пионки, които да използва, за да достигне до целите си. "Ако някой му беше от полза, той го използваше. Ако не - ги изхвърляше. В случая на баща ми, Фред Джуниър - той не беше от полза", пише Мери.

Пред ABC Мери разкрива защо е решила да напише книгата. Причината не е терапевтична, а единствено и само за да разобличи чичо си: "Не мога да го оставя да унищожи родината ми. Има толкова много паралели между начинът, по който се ръководеше семейството ми и начинът, по който той управлява страната сега - фокусира се върху грешните неща, издига на власт грешните хора", обяснява Мери.

"Ако не мога да направя нищо, за да променя нещата, просто ще разкрия истината", категорична е тя.

От Белият дом обаче отричат твърденията в книгата на Мери. А малко след интервюто, Доналд Тръмп бе активен в Twitter, но не засегна темата за коментарите на племенницата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се занимавайте повече с тези американци от това писание се убедих че това е психически болна и смахната нация.За роднина няма значение какво е направил дори човек да е убил ако ти каже в 3 през ноща убих човек трябва да му отговориш казвай къде да го копаме.Тая и книга написала на тия западняци мозъка им е дал фира.
60
0
 
0
 
! Отговори
И Бойко преди 3 години
-България!
59
0
 
11
 
! Отговори
ДЕМОКРАТИТЕ преди 3 години
са и платили на тая да плещи против Тръмп. Не, че е много свят ама ако дойде оня другия старец на демократите почва НСР и намаляне на човечеството до 500 000 000.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 57Някак си ще оцелеем,а ти какъв пол си?
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално е човек да защитава сежеподобните си тоест а еднакъв цвят на кожата.Черните Нелаън Мандела жълтите там императора на Япония Далай Лама Мао и тн.Белите Тръмп.Това е така за защита на дадена популация.Прекъсне ли се този нормален биологичен процес популацията изчезва.
56
11
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
това заслужавате щом пиете белина на такъв народ такова се полага
55
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не беше Тръмп никаква Америка нямаше да има в момента. Нас също нямаше да ни има.
54
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам тук, колко много почитатели си има у нас бай ви Дончо,както си го наричате...си мисля че България се е превърнала в голям психодиспансер. Този човек е психопат и се молете,дано оцелеем някак си,докато не го махнат.
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не трябва да се допускс в еено общество да се развива социализъм и леви идеи пипнат ли да се развиват трябва да бъдат смазвани незабавно.Социализма е туморът на всяко общество.
52
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има много общо,защото това е много значимо обстоятелство- 130 000 души са много хора, заради закъснели мерки за карантина,за които лично заповеди издава дедо Дончо! САЩ са от държавите най-засегнати от вируса. А вирусът е заразна епидемия.
51
7
 
7
 
! Отговори
До 49: преди 3 години
Когато Чарли Чаплин създава филма "Великият Диктатор", където усмива Хитлер и показва какво ще бъде бъдещето с него, в САЩ забраняват премиерата на този филм за да не ядосат Хитлер, както се изразяват. А истината е, че Уол Стрийт финансират в него.Ако някой не вярва да напише "Хитлер и Прескот Буш" с латински букви е ще види тяхната обща снимка. Прескот Буш е дядо на неотдавна управлявалия президент Джордж Буш - младши.
50
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не САЩ... Той загуби половината свят. Това е най слабия президент и политик в историята на сащ. За няколко години загуби гео политика правена 50 60 години. Адски слаб президент.
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В щатите, от началото на годината са починали милион и половина (countrymeters.info). Бройката на описаните като починали от коронавирус е под 8 процента от тази численост. Демек в смърността в щатите коронавирусът е някъде на 6-7 място като причина, ако изобщо тази бройка е коректна, и не включва масови онкологични и съдови заболявания като първопричина. Какво общо има това не особено значимо обстоятелство с управлението на Тръмп? Нищо!
48
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо ново под слънцето:Един от племенниците на Хитлер (Уйлям Патрик Хитлер), властово и финансово пренебрегнат от вуйчо си, избягал в САЩ и доста време сипал хули по него, като това разбира се продължило само докато американските медии му плащали хонорари за неговите изявления, а след като хонорарите престанали, то и плюенето му по Хитлер рязко секнало...Ех какво ли не прави човека за власт и пари
47
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тежко изкуфелият дедо Байдън" НЕ думай! Щото дедо Тръмп хич не е тежко изкуфел!
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смерикан Буда.
45
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Какъв е нейният капацитет, да дава оценка за процеси, които не е доказала че разбира, дори минимално?" А с какво лудия Доналд показа,че разбира тези процеси дори минимално след 130 000 жертви на вируса досега?
44
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Интересно от каква позиция на умения и познания в управлението изхожда тая пpocтовата женица (авторката)" Интересно това изречение дали иска да внуши,че чичо й лудия Доналд е умен и не е простоват?
43
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брех много американофили се навъдили брех само помнете ,че те не ви бръснат за слива.
42
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"милата Мери с доста по-сериозните психични проблеми от чичо си" Милата Мери,дори да е с по-сериозните психични проблеми от лудия си чичо, както сам пишеш :), тя не управлява най-мощната държава в света и от нея никой не зависи. Въпросът е лудия бай Дончо с лудата прическа, излъчване и коефициент на интелигентност на първокласник нарцисист,че от него зависи целия свят.