Тръмп поиска отлагане на изборите заради коронавируса

Датата е записана в Конституцията на САЩ
Обновена: 30 юли 2020 21:08 | 30 юли 2020 21:07,
41
Тръмп поиска отлагане на изборите заради коронавируса
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп в четвъртък допусна възможността за отлагане на президентските избори в САЩ през ноември, въпреки че датата им е записана в Конституцията на САЩ, предава Reuters.

Още по темата


Тръмп, без да представи доказателства повтори твърденията си за измама чрез гласуване по пощата и повдига въпроса за отлагане, като написа в „Туитър“:

„Отлагане на изборите, докато хората могат правилно, сигурно и безопасно да гласуват ???“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34Ти да не мислиш че тръмп не е либераст?
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
You gotta do what you gotta do, Mr. President. We're with you! Crush the liberast scum!
29
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рижавото пак се мъчи да се постави над Закона и Суверена, но го чака леден душ.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички си слагат еврейски шапчици. Има снимки и с Владимир Путин, налузил кипа. Единствено Меркел не съм я виждал, но немците го играят толерантни, защото са под окупация.
27
1
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Бе важното е, да си вярваш, че през края на 90те си гледал видео на интернета, който си имал вкъщи, после са го изтрили, преди да го запишеш. А на бай Тошо и-мейлите да си виждал също. Тръмп също многократно си е слагал капата, невежо създание такова. Ако не си беше промивал мозъка постоянно, може би щеше да знаеш и защо. Тръмп същу "танцува" със саудитските емири, танцът със сабите, но това естествено не те е притеснило.
26
1
 
1
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
"Президентът на САЩ Доналд Тръмп в четвъртък допусна възможността"....А бе "дрОгари"Джурналисти правилте ли разлика между допусна и отложи? Ъ...?
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щото видя прогнозите
24
5
 
1
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Поредният завършен! Да не си дишал лепило преди да "видиш" шамарите по Клинтън. По-голяма *** на евреите от оранжевия не е имал САЩ за президент и всичките му действия го показват и доказват, той някви шамари си халюцинирал.
23
4
 
1
 
! Отговори
Американ преди 3 години
Тръмп си тролва в twitter и *** му се връзвате :-)
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 22Да вярно е, но в сравнение с Бил Клинтън, който лично съм го гледал по време на неговия мандат на посещение в Исрел му биеха подигравателно шамари на едно парти на световно известната певица Сарит Хадат, дори Ариел Шарон и Шимон Перес му биеха шамари под формата на майтап!Аз бях потресен, как се случва това с действащ американски президент, може би месец след това записа го изтриха от интернет
21
4
 
7
 
! Отговори
До 21 преди 3 години
Глупости на търкалета. Тръмп призна Голанските възвишения за израелска територия, а преди това премести американското посолство в Йерусалим. Не е предприел никакви мерки срещу палестинския геноцид, а точно обратното - поощрява го. Ако не беше коронавируса, САЩ щеше да нахлуе в Иран отново в защита на еврейския интерес. Дъщеря му е еврейка, както и зет му. Тръмп е марионетка, както всички останали.
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък не виждам и не си спомням друг президент на САЩ от 40 години насам да не е правил ВОЙНА в услуга на Исрел и евреите!!! Само господин Тръмп удържа еврейския натиск !!!!! Нито Бил Клинтън успя, нито бушовете, нито пионката Обама, дори и "великия" Рейгън! Смърт на сатаната евреите!
19
2
 
10
 
! Отговори
Тит преди 3 години
Последнияте 4г не помня война, за разлика от нобела за мир Обама, дето разпали 2 войни и Килъри търкаше ръце за поне още 3. Най накрая има баланс между Израел и Палестина, няма талибани, ама.... Има корона. Демократите ще направят всичко възможно да спънат правдата, на всяка цена, дори с много животи. Тежко ни горко ако не спечели Тръмп
18
3
 
2
 
! Отговори
ДемонКрат от Ада преди 3 години
Благодаря ти Луцифер, че ме прати на Земята! Идват добри времена - Брата ДемонКрат Байден Деменцията в Белия Дом!!
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възможно е да има фалшификации ако изборите се провеждат по пощата.Дано в България нямаме избори по пощата.
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дони! Изчакай пълзящият дракон Китай да ти тегли балтията. Черния лебед шества!
15
4
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Точно Хилъри Клинтън и ислямиста ппедофил Обама създадоха ислямска държава. На Обама му има дори снимка като млад ислямист въоръжен с автомат. И не , не подкрепям банкярския *** а го искам в затвора доживот заедно с останалите гербави изчaдия дето се пръкнаха от котилото на демократическата партия в САЩ и Сорос. Тръмп трябва да спечели следващите избори на всяка цена защото загуби ли света не го чака нищо добро.
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Перука! Без да си питал Путин нищо не правиш. Толко се стара да докараш кравите в гражданска война. Я по сериозно! Хахха
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отлагането е заради това че в някой щати се канят да въведат гласуване по пощата и ще има големи измами с вота на тези избори.Патриотите биха отишли до изборните секции да гласуват.
12
10
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Просто "алцхаймера" Байдън ще го бие с рекордна разлика тромпета любител на "златни душове" и той затова е истерясал до крайност. Чудя се такива простаци като теб, сигурно затова се лигавите и препиквате при вида на оранжевия инфантил, защото той олицетворява вашите мръснишки надежди, че такива простаци като вас също могат да постигнат нещо. Толкова сте жалки!