Кание Уест подаде документите си за президентските избори в САЩ

Рапърът обяви, че ще се кандидатира за президент на 4-ти юли
23 авг 2020 12:08, Ния Христова
26
Кание Уест подаде документите си за президентските избори в САЩ
Снимка: БГНЕС
Рапърът Кание Уест подаде документите си за президентските избори в Съединените щати, предава Асошиейтед прес. Партията "Бъртдей парти" издига кандидатурата му.
Още по темата
 
Уест обяви намерението си да се кандидатира на 4-ти юли, Денят на независимостта на САЩ. През ноември, той ще се състезава за Белия дом на настоящия държавен глава Доналд Тръмп и демократа Джо Байдън.
 
Критици на изпълнителя предупреждават, че решението му да се кандидатира може да е заговор за отнемане на гласове от кандидата на Демократическата партия, особено в ключови щати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом перхидрола изкара 4 години, защо не и този куку?
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз не съм сигурен от кои чернокожи гласове би отнел. От Байдън или Тръмп.
19
1
 
7
 
! Отговори
БМН преди 3 години
Само луди ли ще ни управляват?
18
1
 
11
 
! Отговори
Bon преди 3 години
Миналата година лекуван от шизофрения, тази година кандидат за президент. Типично за Щатите.
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато на форума в Давос се бяха събрали всичките влeчуги за да коментират бъдещото заколение на човечеството, Тръмп излезе на трибуната и им заяви в прав текст че бъдещето НЕ принадлежи на глобалистите, а принадлежи на патриотите. Всичките гaдове начело със Соpос и неговите прислужници като Грета и др подобни веднага се разпенявиха и започнаха да го обвиняват и обиждат. Те знаят много добре че плановете им ще пропаднат ако Тръмп спечели предстоящите избори.
16
2
 
5
 
! Отговори
ДЖО БАЙДЪН ДЕМОКРАД? преди 3 години
ЧЕ ТОЙ Е КОМУНИСТ БЕ ЗАЩО СТЕ ГО ПИСАЛИ КАТО ДЕМОКРАД?
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото педофилодемократите впрегнаха цялата престъпна мрежа срещу Тръмп, организираха му бунтовете на чернокожите за да могат да му отнемат от гласовете и да загуби съдбоносните избори. Уест ще помогне на Тръмп като се кандидатира за да може голяма част от чернокожото население да гласува за него вместо за Байдън. То е близко до акъла за да се сети човек. Тръмп спечели ли, България ще се оправи. Ако демократите ( тамошните социалисти ) спечелят света не го чака нищо добро.
14
3
 
5
 
! Отговори
ТролейПрофесионалист преди 3 години
Тролчета, Кание Уест и Тръмп СА ПРИЯТЕЛЧЕТА и дори Кание му ходи на гости да си приказват в Белия Дом.За какви отнемания на гласове приказвате и за какво пречене на глобалистите и педофилодемократите против кандидатурата на Тръмп ми бълнувате?Я пак си прегледайте опорните точки,щото май нещо сте се объркали.Май нещо сте се замаяли в стремежа си да заработите повече центове . Няма да се плашите .Дори и Байдън да стане президент заплатата ви няма да спре. Сменяте ника и хвалите Байдън.Лесно е.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кание Уест, Кандис Олуенс, Кимбърли Клейсик са афро американски консерватори/републиканци от лагера на Тръмп.Демократските фъшкийняци просто нямат шанс!
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКакво изобщо разбирате че коментирате ...Да,там наистина се води война кой да седне на президентския трон.Щото е източник на огромни приходи.Тръмп никога до сега преди да стане президент не е декларирал толкова официални доходи.Дори напротив. Ако не беше станал президент го чакаха тежки години и няколко съдебни дела, които той прекрати.Тръмп стана АЛЧЕН и за това тия дето му помогнаха да стане президент искат да го заменят с неадекватния дъртак Байдън.Затова е целия тоя цирк ...
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че е заговор за отнемане на гласове. Тези филми ги гледаме в България от години.
10
1
 
3
 
! Отговори
ИгорПетровичВолк преди 3 години
не е случайна кандидатурата му,времето ще покаже от на кои гласовете ще вземе
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От изборите в САЩ ще зависи съдбата на цялото човечество. Глобалистите вече точат сатърите да затрият голяма част от населението на земята. Трябва да си изключително про3 да подкрепяш своите екзекутори. Колкото и да плаща Соpос накрая всичките негови слуги ще го отнесат както в момента става с Борисов. В момента Соpос е на страната на Радев- другата слуга. Това са все олигoфрени.
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво изобщо разбирате че коментирате кой какъв бил бе. Там се води война в пълния смисъл на думата. Целта на всичките глобалисти и педофилодемократи е Тръмп да не спечели защото ще им сложи прът в колелата. Затова му организираха протестите на чернокожите, мобилизираха всичките престъпници и улини банди да тероризират населението и уж всичкото защото бил Тръмп виновен. Това е пълен цирк и този човек наречен Уест ще си изпълни предназначението и ще дръпне от гласовете на демократическата партия.
7
1
 
12
 
! Отговори
Съгласен преди 3 години
Като си помисля каква първа дама ще имат САЩ.
6
1
 
4
 
! Отговори
Бореца преди 3 години
Само да не го отстрелят някъде !!!
5
1
 
18
 
! Отговори
Кание - президент преди 3 години
Кание Уест е президентът който САЩ заслужава . Е, вече няма начин Америка да не стане велика ... отново ... или поне тъмната и третополовата част от населението и . На белите и хетеросексуалните ще им се осугури възможност да започнат трета и четвърта работа за да може от данъците им да се осигури комфорта на традиционно неработещите афроамериканци и латиноси ... А полицията ще бъде разопусната и малки групи бивши полицаи ще обикалят гетата за да коленичат и мият краката на живеещите там .
4
3
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Кейниэуест - велик народен депутат!
3
3
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Цяла черна България подкрепя кейни уест и цветан цветанов и иска нова конституция!
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ дотам я докараха, че всичките кандидати за президенти са на нивото на наш Боко. Чак Обама изглежда като светиня пред Тръмп, Байдън и Кени.