Тръмп, Байдън... А какво се случи с Кание Уест, който също се кандидатира за президент?

Изглежда, че дори собствената му съпруга не гласува за него
4 ное 2020 18:00, Нели Христова
43
Тръмп, Байдън... А какво се случи с Кание Уест, който също се кандидатира за президент?
Снимка: Twitter

Битката между Доналд Тръмп и Джо Байдън за Белия дом остава много оспорвана. Но какво се случи с рапърът Кание Уест, който също се кандидатира за президент на САЩ? Е, изглежда музикантът се е отказал от надеждите за победа тази година, но това не означава, че няма да опита отново.

Рано сутринта той публикува кратко съобщение в Twitter:  "WELP. KANYE 2024."

Във вторник Кание Уест гласува за първи път в живота си. Разбира се, той пусна бюлетина за себе си и публикува няколко снимки от процеса. Той се появи в бюлетината в 12 щата, включително Върмонт, Айова и Арканзас. А според предварителните данни рапарът е получил поне 1000 гласа във всяко състезание. Оказа се, че най-голям брой привърженици има Уест има в Тенеси. Там той спечели 10 188 гласа. Общо 60 хил. души са гласували за него в 12-те щата.

Смята се, че рапърът, който преди да се кандидатира бе привърженик на Тръмп за президентския пост, е похарчил най-малко 12 милиона долара от собствените си средства за президентската си кампания. Въпреки това той не успя да влезе в бюлетината на всички 50 щата. Охайо и Илинойс, родния щат на музиканта, обявиха през октомври, че Уест няма да се появи в бюлетините им, тъй като не е получил достатъчно подписи, за да бъде независим кандидат.

Той също така пропусна няколко крайни срока за да бъде включен на бюлетините на някои ключови щати, след като не представи навреме документите, необходими за регистрация.

И макар Кание да събра една идея повече гласове, отколкото някой е предполагал, изглежда, че дори собствената му съпурга не гласува за него.

Ким Кардашиян публикува снимка в Instagram със стикера "Аз гласувах", която обаче предизвика множество дебати. Първият кадър, който риалити звездата публикува, бе цветен, а тя бе облечена в червена рокля. Феновете бързо решиха, че тя е гласувала за Доналд Тръмп, с който тя има добри отношения заради затворническата реформа, която се опитва да прокара.

Но по-късно тази снимка бе изтрита, а на нейно място се появи черно-бял кадър. След това Кардашиян хареса няколко коментара "Гласувайте за Байдън" и дори публикува в Twitter призива на Камала Харис всички да дадат своя вот. Феновете бързо промениха мнението си и решиха, че Ким е гласувала за Байдън.

Но някои останаха мнителни и се зачудиха, дали Ким просто не се опитва да ги заблуди и всъщност е дала вота си за Кание. "Кажи ни за кого гласува", настояха те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Това с предварителното гласуване по пощата е много слабо място в целия изборен процес в САЩ...
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, в случая би трябвало да се притеснява какви ги говори, защото точно детето му ще го чуе. Сериозно познавам един, дето родителите му му казали, че искали да го абортират, а после се оженили само заради скъсания презерватив. Има сериозни психични проблеми човекът.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28Чесно казано и аз така мислех, но Ким го е изкарала извън релси, пък и той не се притеснява да си казва в очите каквото мисли :))) Има една извесна водеща в САЩ, опита да го бъзика, направи я на нищо, гледаше с ококорени очи, безценно :)))
28
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 години
Моля не публикувайте такива снимки - джуклести и противни...
27
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да не почнете да се жалвате като свекърва на поп. Това е в репертоара ви, никога не падате по гръб!Мъртви души, невалидни бюлетини... Тука го играете по същият начин, но Баце ви къса шалварите.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мислех, че е в психиатрията или се развежда. Особено след като изтърси публично как с жена си са мислели да абортират детето.
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В щата Уйсконсин общите гласове на гласувалите надминаха тези които имат право да гласуват ха-ха
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Губернаторът на Пенсилвания пък каза, че всеки глас ще се брои и главата на Оранжадата взе да пуши.
23
7
 
9
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Дементът или глyпакът?Това е изборът
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сталин им го е казал на американците - няма значение кой гласува, важното е кой брои.
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17Прави на 2 стотинки водещите в популярни ток шоута в Щатите, без да го осъзнава, това го прави достоен кандидат :)))
20
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДругарЕ Байдън е с преднина в Мичиган Уйсконсин и Невада, трябват му пъpвите два за да е краен победител. А още не са преброени много от бюлетините по пощата,което беше призива на Байдън. Така че разликите ще се увеличават. Много съжалявам за Вас!Bidon first
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Глупие Бест19 ти обясни каква е целта на това кандидатиране.И 100 000 гласа да отнеме от Байдън в национален мащаб, пак е файда за тръмпанзетата!
18
1
 
5
 
! Отговори
Глупие Бест преди 3 години
"Начеса си крастата!"Ваах това начесване за 12 млн. долара. А получил само 12000 гласа. По 1000 за глас. Тоя ако беше давал по 500 долара на случайни хора да гласуват за него щеше да хване двойно на без коз.
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8Никакъв бой. Тръмп се обръща къв Върховния съд,броят се писмата по пощата,гледа се дали има мътви души,говори се с живите дали всъщност са гласували за стареца с деменцията Байдън и готово.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целта на кандидатурата на Уест беше да отнеме чepни гласове от Байдън, за който не е разбрал. И парите си заслужават, а и чичко Дони ще му се отплати.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се случи с Кание Уест ли?На български има една точна дума:Начеса си крастaта!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Мелания огрява с усмивката си, не съм убеден че е умна, просто е търсила рижавия :)) Получи рижавия и сега показва недоволство, виж Кание я изкърти Кардашиян, но още си е луд :)))
13
2
 
11
 
! Отговори
хаха преди 3 години
"Демократите" усетиха, че нещо няма да вземат властта по демократичния начин, за това стопираха броенето за 2-3 дни, докато измислят как да си нагласят масрафа.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственият нормален в тази цялата "надпревара" беше Мелания, тя май и най- интелигентна от всички. Единия не знае за какво се е кандидатирал, другият с белина ги дезинфектира вътрешно, третият страда от дказано психическо разстройство ...