Анализатор: Победата на Байдън не е чиста!

Има твърде много нарушения, смята Валентин Вацев
Обновена: 7 ное 2020 20:51 | 7 ное 2020 20:37, Анисия Иванова
172
Анализатор: Победата на Байдън не е чиста!
Снимка: БГНЕС

Победата на Байдън не е чиста, смята политическият анализатор Валентин Вацев.

Според него има твърде много нарушения на здравия разум и логиката.

"Намираха твърде много бюлетини по бунищата край градовете, твърде много съмнителни гласове - 138 000 гласа за Байдън, без нито един за Тръмп в Мичиган", даде за пример Вацев.

Още по темата

Не се очаква гражданска война след обявяването на победителя от изборната надпревара, но американското общество остава много разделено, смята той.

"Днес САЩ са постмодерна държава и няма да има въоръжени групи от хора, които на полето да се стрелят в бойни редове, но ще има през деня и през нощта въоръжени сблъсъци, ще се лее кръв и американското общество няма да може да се отпусне от великото напрежение около изборите. Не виждам на хоризонта дни, когато тези конфликти ще бъдат потушени", каза Вацев пред БНР.

Международният анализатор прогнозира силно влияние на американските промени върху българската вътрешната политика. Според него това влияние няма да се усети веднага, но до края на годината ще бъде очевидно. Вацев прогнозира, че особените бонуси от поврата в американската политика ще дойдат за българските сили, които са свързани с демократите в САЩ:

"Това е партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България". Те получават огромен бонус в бъдещите избори в България, предполагам, че те са пили шампанско още вчера. Може би ще успеят, не е късно, за да информират Вашингтон, че те са техните хора в България".  

Глобалисткият проект на Америка отново набира сили, посочи още той.

"Новите отношения на САЩ с Европа ще напомнят удивително старите - преди Тръмп. Засилване на глобалистките импулси в общоевропейското ръководство, което е парекселанс глобалистко. ... В Европа има готовност да се приеме новата помощ на американската администрация", каза той.

По думите му Байдън ще гледа на НАТО като на инструмент за антируски натиск.

"Някои анализатори са склонни да очакват от руската силова групировка остри действия по границата между Русия и НАТО. ... Рязко увеличаване на скоростта на създаване на т.нар. проект Триморие. ... Смята се, че това е време за руска военна активност - има се предвид времето между провеждането на изборите в САЩ и датата на инаугурацията на новия американски президент (20 януари 2021 г.), което е около два месеца и половина. Това е светло време за военни действия".

Според анализатора ще се изострят качествено отношенията на САЩ с Русия. Той не изключи военно напрежение между Украйна и Русия. "Украйна е готова за война с Русия и там са възможни въоръжени сблъсъци", каза той.

Руският офшорен елит ще се засили и те вече пият шампанско за победата на Байдън, коментира още Вацев.

"Първата работа на администрацията на Джо Байдън ще е да спре търговската война срещу Китай", прогнозира той. По думите му екипът на Байдън ще окаже съществена подкрепа на Ли Къцян и китайските троцкисти: "Проблемите на официалното ръководства на Китай с китайските троцкисти ще се засилят и ще се задълбочат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
15
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Тоя е някакъв клонинг на каролев. Имало нарушения на здравия разум. След като най-нагло управляваше от туитър и починаха 250к от коранавирус заради некадърността му, докато си голфеше, бил нарушен здравият разум. А и имало съмнителни бюлетини. Ало, хапчетата? Това да не ти е България или Рушия? А дори в тези държави фалшификациите идват от властта, защото тя разполага с репресивния апарат. Не опозицията, натикана в *** ***.
72
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За *** Байдън и Камала са сатани, то е ясно. Блатная отива на небето, откога чакаме този миг.
71
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо изобщо се отразява мнението на такива комониз анализатори, които са фенове на блатная и световната конспирация. Питайте жената на пазара по-добре.
70
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашия пастор каза че Биден е същинската Сатана- пазете се и се крийте злото идва под формата на дърт гущер ядящ млади ярета така заръча нашия пастор
69
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вальо Вальо, вземи си пийни една ракийца, както очевидно си го правил докагто си учил политология. То затова и политическият ти анализ е оакан отвсякъде. Ходил си пиян по лекции, Вальоооо
68
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън е избран и точка!
67
8
 
6
 
! Отговори
олд преди 3 години
Българския лузер подкрепя американския лузер.
66
2
 
14
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Аз не съм комунист и пак се чудя коя чавка им е изпила акъла на тия...Да си бяха избрали Тутанкамон.
65
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
политическият онанизатор Валентин Вацев.
64
2
 
11
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Ха-ха-ха! ,,Десните" в България подкрепят Демократическата партия, която е лявата партия в САЩ.
63
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вацев е комунист. Всички комунисти ги боли и това доказва кой беше претендентът на Путин. В Америка не победи Байдън, а демокрацията. Провалят се плановете на рубалджиите по цял свят да ни превърнат в планетата на маймуните.
62
5
 
19
 
! Отговори
? недоумяващ преди 3 години
Кой си избира 80 годишеб президент?!?!?!
61
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е тоя Валентин Вацев и кой му иска мнението!!!
60
2
 
12
 
! Отговори
Тоя Дъртайдън преди 3 години
Ще прокарва измислени политики. Това е кукла на конци.
59
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вацев стига е дрънкал гллупости. Аман от лудди анализатори на Тръмп, които правиха "Култ към личността на Тръмп".Тръмп бил борец срещу олигархията, Тръмп бил защитник на работниците. Тръмп бил миротворец.Тръмп беше един десен фашист и расист, който потиска работниците и отнема техни права.Само фашисти и любители на дикратурата могат да го подкрепят.
58
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закриваме "Тръмп общество" и уволняваме всички тръмпетисти, които 4 години ядоха долари от Тръмп. "Републиканци за България" са антиамериканска партия, която ще пречи на нашите отношения със САЩ.
57
16
 
12
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Хахаха, от бунището взели бюлетини, 138000 за Байдън, без нито един глас за Тръмп. Учудващо го няма в нито една голяма медия това. Явно този наш "анализатор" събира информация директно от Туитъра на Тръмп :D
56
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичките анализатори близки на тръмп ще измислят какво и не.
55
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При нас един професор-всезнайко нагласява така изборите и без да се гласува по пощата . Може би са взели методиката на цвъко .Великите манипулатори в действие и после цял свят ще им се чуди кактака едни простаци управляват и правят поразии от които ще страдат няколко поколения наред .
54
1
 
3
 
! Отговори
Сандвич с телешко преди 3 години
Телешка работа