Доналд Тръмп оптимист: Ние ще спечелим!

Американският президент с двусмислено послание в Twitter
10 ное 2020 17:22, Красимир Ангелов
107
Доналд Тръмп оптимист: Ние ще спечелим!
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви във вторник в своя профил в Twitter, че очаква победа, но без допълнителни разяснения дали визира битката на страната с пандемията от коронавирус или опита си да оспори резултатите от президентските избори.

"Постигаме голям напредък, резултатите ще започнат да идват следващата седмица", написа Тръмп.

"Нека направим Америка отново велика", добави той в отделен туит, съобщава БНР.

Снощи Тръмп похвали вчерашния пробив по отношение на разработването на коронавирусна ваксина, но след това разкритикува производителите, че не са разкрили резултатите от процеса на изпитване на ваксината преди президентските избори.

От друга страна, неговата кампания продължава правната борба за оспорване на резултата от изборите в няколко щати на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: САЩtwitterДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Айде сега една малка,хубава,пречистваща гражданска война!
51
2
 
3
 
! Отговори
до 51 преди 3 години
отнемат ли ми свинската мръвка, почвам да ям хора! както е било в Африка, щото интелекта им не е достигал да имат организирано селскостопанство!! В природата празно няма!!!
50
4
 
3
 
! Отговори
Рушофилски трол преди 3 години
От блатата ли се обаждаш Эврапэйскый Союз?
49
6
 
5
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 3 години
мисли да наложи Данък върху месото, защото било вредно за здравето и отглеждането на животни вредяло на Климата! И двете твърдения са абсолютно грешни и лъжа. Всъщност от месо и животинска лой, няма по-полезна храна за хората. Особено за хора Европеидната раса, където предците ни по време на Ледниковиян период 98% от храната им е била Месо и сме генетично предразположени да развиваме диабет и затлъстяваме, ако яден захари. Честито, Стадо, за съжаление вече по мирен път нормализация е невъзможна!
48
5
 
6
 
! Отговори
McDonald преди 3 години
Конвулсии има няколко секунди след смъртта.......и аз така......знам че съм изгубил но ритам.
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен падне ли САЩ падат всички но не мислиш ли че то това вече стана, защо му трябваше на запада да изнася проидводства, сега китайците ще имат средна класа а ние ще носим маски до края на живота си като тях, но преди защото сега маските са премахнати, освен в градския транспорт и големите хипирмаркети. Свободни хора маскирани какво е това театро....
46
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледнете му биографията на Байдън и погледнете тази на Тръмп.Тръмп - 3 официални жени, няколко любовници ,ощи жени, които го преследват за сексуални посегателства.. Байдън - жена му загива след катастрофа с малката му дъщеря, при него отива сестра му да помага, защото има и двама малки синове. Пет години му помага, докато решава пак да се ожени. И до сега не е сменил втората си жена.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, нали беше вече спечелил?Ааааааа, май и ти сам не си вярваш.
44
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още 4 години и този клоун щеше да разбие най-великста страна.
43
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тръмпчо е почти като нашата опозиция.Рев до дупка и хвърляне на помия "Къде я видя тази опозиция, гърбав?
42
7
 
3
 
! Отговори
рушка циркова трупа преди 3 години
Предлага място за клоун на загубения/изгубил пРезидент.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във някой ключови места може да се насрочи ново броене и тогава ще се премахнат бюлетините от лица с ЕГН та от предишни времена и те ако са доста на блрой могат да променят вота но дори и да не го променят ще понесат отговорността а и това е важно освен че щом има нередности те трябва да се обжалват и вота през 2000г ако не греша е бил обявен и след съдебна битка променен, но обжалването е нужно за внасяне на успокоение и е много разумна мярка. Тръмп пак може да победи на следващите избори
40
4
 
6
 
! Отговори
Бъдещето е Светло преди 3 години
От сигурни източници, ако успеят да Откраднат Изборите с Фалшификация, Тръмп прави собствена Телевизия, за да спре Фалшивите Медии и 2024 се кандидатира отново. Дано спечели, но след 4 години ще ги размаже! В крайна сметка дори сега с тия машинации губи с минимална разлика!!
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Костов вярваше ,че ще се завърне след загубата 2001.Оспори системата и му се привиждаше как отново става премиер.
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръм уволни военният министър защото се опасяваше от военен пуч. Вероятно новият военен министър ще е лице от прислугата му в Тръмп Тауър което му е предано до смърт.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен МИ СЛЕЗ ТИ ОТ МАНЕЖА ЗАЩОТО КОИТО ГОВОРИТЕ ТАКА ВИЕ СТЕ НА МАНЕЖА
36
7
 
14
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Дано даде Богъ Тръмп да спечели тези избори. Тогава дъртия, дементен педофил и полувековен мошеник, изнудвач и поддръжник на убийствата на неродени бебета, комунизма и унищожаването на европейската раса и християнството - Джоу Биден, да поеме към едно друго място, вместо Белия Дом. А кандидат-вицката му да си оди обратно у маалата у Факултето, защото прилича на излязла оттам.
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Октомври 1917Да НО РАДИОТО КОЕТО ЦИТИРАШ ГОВОРЯТ САМО ЗА КОВИДЕВЕТНАЙСЕ И ТО МНОГО НАСТЪРВЕНО КАТО НЕ ДОПУСКАТ СЪЩО РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ МАКАР ЧЕ КАНЯТ РАЗЛИЧНИ ХОРА НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ПЛУРАЛИЗЪМ И ПО ОТНОШЕНИЕ НА МЕРКИТЕ СА ПРОПАГАНДАТОРИ НА ГЛОБИ ЗА ХОРАТА ВСЕ ЕДНО НЕ СА ХОРА И НЯМАТ ПРАВА ОСВЕН ТОВА СЪЩО СА ПРОПАГАНДАТОРИ НА ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И НА ЦЕННОСТИ ЧУЖДИ НА ТРАДИЦИИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НО НЯКАК ХИТРО ГО ПРАВЯТ КОЕТО Е ОЩЕ ПО ЛОШО ЧЕ СЕ ЗАВОАЛИРАТ ПРОПАГАНДИ НЕТИПИЧНИ ЗА НАРОДА
34
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клоунът не иска да слезе от манежа.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тялото "не споменават нищо за фалшиви гласове, или броене, само че не са имали видимост" Ами като нямат видимост дори и след като съдия е наредил да им бъде предоставена то тогава как биха могли да споменат за фалшиво броене, каквото всъщност е защото след това нещата се промениха. Как е възможно 700 последователни б. за тях и нито една ако не за Тръмп то поне недействителна някак тая работа е съмнителна. Съдия е наредил да дадат достъп но пак не са го получили защото пак са се дръпнали 2м.