Доналд Тръмп оптимист: Ние ще спечелим!

Американският президент с двусмислено послание в Twitter
10 ное 2020 17:22, Красимир Ангелов
107
Доналд Тръмп оптимист: Ние ще спечелим!
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви във вторник в своя профил в Twitter, че очаква победа, но без допълнителни разяснения дали визира битката на страната с пандемията от коронавирус или опита си да оспори резултатите от президентските избори.

"Постигаме голям напредък, резултатите ще започнат да идват следващата седмица", написа Тръмп.

"Нека направим Америка отново велика", добави той в отделен туит, съобщава БНР.

Снощи Тръмп похвали вчерашния пробив по отношение на разработването на коронавирусна ваксина, но след това разкритикува производителите, че не са разкрили резултатите от процеса на изпитване на ваксината преди президентските избори.

От друга страна, неговата кампания продължава правната борба за оспорване на резултата от изборите в няколко щати на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: САЩtwitterДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
0
 
! Отговори
Ти си Мермерски преди 3 години
и пиеш от странните билки!
91
1
 
6
 
! Отговори
Смехотерапия преди 3 години
Че изборите бяха фалшифицирани е ясно. Че зад Байдън стои цялата лъжлива демократо-либерастка клоака е пак ясно. Че САЩ е на последно място по обективност на медиите пак е ясно. Не са предвидили обаче, че все още вероятността Горната Камара т.н. Сенат да се доминира от републиканците е огромна. В Северна Каролина и Яляска републиканците водят с прилична преднина. В Джорджия ще има балотаж. Ако Тръмп има контрол над сената Байдън ще спука губите. А ако се докажат и машинациите Тръмп остава!
90
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Става интересно, преди 8 часа Тръмп печели в Северна Каролина, май ще се окаже че някои натегачи са поздравил грешния човек.
89
0
 
8
 
! Отговори
КИМ че УН преди 3 години
ВИНАГИ съм казвал.че избори със повече от един кандидат ...си е фалшива работа ...само проблем !
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До #90 Как Китай да е радостен, след като Хи, все още не е поздравил новият на Щатите ? Малко нещата, не се връзват. Всичко това с търговската война, си е Пунта Мара, прах в очите на другите .
87
3
 
4
 
! Отговори
АМА Санкции ще има преди 3 години
монархията ще се "оттегли" през следващата година Няма да се плашите кoмyндeтa с-о-р-о-с-оиди , Тръмпи ще ви разкаже играта на всичките :)))) Идеите на маркузе и калегри отиват в кaнaла.
86
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Либералите дори да отсекат главата ( Тръмп ) тялото остана и тръмпистите ще продължат да пресушават блатото. Най - радостни от загубата на Тръмп са Китай , Иран и ЛГТБ обществото , което вееше само своето знаме , американско няма. Нормалните хора са недоволни , това е . Няма нормален човек да гласува за дементия .
85
14
 
2
 
! Отговори
Всеки ще спечели преди 3 години
Тръмп ще спечели билет за Масква,да се утешават за загубата двамата с Путиин, че и Ким очаквали да дойде от С.Корея... Джулиани ще спечели няколко милиончета от Тръмповите парички за да му води разследванията.... Китаеца Си вече е спечелил чисто новия си президент на САЩ - Бай Дън ... БГ тролеите ще спечелят бонус заплата от новия си шеф Байден за да не им е мъчно за Тръмп и да преодолеят шока от раздялата ... а руските тролчета ще спечелят един гол от шеф Путинн дето провалиха изборите на Трумп
84
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Резултати още няма, а се надпреварват да поздравяват Байдън. Какво ще правят ако все пак спечели Тръмп?
83
1
 
9
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
каква е тая Демокрация, при която победиля не е известен преди изборите?!
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 64 Ами защото сомо тази грешка да беше направил-с мед да те намаже човек. Като не ги разбираш нещата, па питай. Не е срамно да питаш-срамно е да не знаеш. Да сравняваш Тръмп с Тачър и Рейгън!? Голям майтап...
81
2
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Абе и в България е така, стига сте се възмущавали.всичко е решено преди изборите.
80
11
 
2
 
! Отговори
НЕМА ЛАБАВО! преди 3 години
За съжаление кремълският пудел Дони си остава в Белия дом, защото писаното не може да се отмени...
79
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе демонкрастите не са си изнесли бизнеса да печели китай а да правят гуши те. Т..н. от тях "търговска война" на Тръмп щеше да върне тези производства в сащ, т.е. работните места, но щеше да намали печалбите им, защото цената щеше да остане същата,но печалбата им не, и то точно на демократите бизнесите, тъй като обонго уреди само техните бизнеси защото те пък му осигуряваха гръб и финансиране, нобел, постове и прочие бонусчета.
78
4
 
9
 
! Отговори
Алберто Куротарис преди 3 години
И аз знам че има невидима стандартна валидация за 1 бюлетина , и я има във всяка бюлетина .Има и друга работа---много нелегални навлеци, им дават избирателни права , БЕЗ ДА СА ГРАЖДАНИ НА ДЪРЖАВАТА САЩ !
77
6
 
14
 
! Отговори
До Щерю преди 3 години
Едва ли е истина това, .... но дори да е истина пак Тръмп няма да бъде президент.В момента в САЩ никой не се интересува от истината и правото.Глобалистите правят луди пари от нищо - писаха ти по-долу за Ейпъл, същото е за маратонки, които се продават в САЩ за $200, а се произвеждат за $20.Всичко е подкупено - медии, съдии, чернокожи.Дано тия алчните да не предизвикат ядрена война, а глобализма ще доведе до огромна криза - не може икономиката на САЩ да е печатане на долари и далавери.
76
6
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
14 милиона бюлетини са поставени под лазерен скенер в 5 различни щата и 78 % от тях са без тайно поставеният воден знак само в/у оригиналните бюлетини. 100 % от тези фалшиви бюлетини са били пуснати за Байдън. Следващите дни ще бъдат много интересни. Доналд Тръмп и екипът му досега държаха в пълна тайна маркировката на изборната бюлетина с електронен воден знак. Сега Националната гвардия влиза с инфрачервено оборудване и лесно ще може да "прочете" кои бюлетини са истински и кои фалшиви...
75
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да си въртят задниците Тръмп и феновете му пyтлepисти мачът свърши и Тръмп е аут.
74
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да си въртят задниците Тръмп и феновете му *** мачът свърши и Тръмп е аут.
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе демонкрастите не са си изнесли бизнеса да печели китай а да правят гуши те. И т.н. от тях "търговска война" на Тръмп щеше да върне тези "производства" в сащ, т.е. работните места, но щеше да намали печалбите им, защото цената щеше да остане същата, и то точно на демократите тъй като обонго уреди само техните бизнеси защото те пък му осигуряваха гръб и финансиране, нобел, постове и прочие бонусчета.