Одобриха терапията с антитела, която излекува Тръмп от COVID

Препаратът е производство на американска компания
22 ное 2020 18:42, Нели Христова
10
Одобриха терапията с антитела, която излекува Тръмп от COVID
Снимка: БГНЕС

В Съединените щати разрешиха употребата на серум на основата на антитела, използван при лечението на Доналд Тръмп от COVID-19.

Американската агенция за контрол на храните и лекарствата издаде спешно разрешение. Препаратът е производство на американска компания. Той е на основата на две моноклонални антитела, които не позволяват на вируса да се прикрепи към клетката и да проникне в нея.

Според производителите, терапията е обещаваща при пациенти с висок риск в началото на инфекцията. Коктейлът от синтетичните антитела е способствал за бързото възстановяване на президента Тръмп след заразяването му с коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Напреднал+ преди 3 години
Бла, бла бла....Коя е американската компания, за да си купя от акциите й - ще скочат за известно време - поне докато се разбере, че серумът не става за нищо............
6
0
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 3 години
И каква е цената на този серум?
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво лекарство, ама 1,5М е дозата :/
4
6
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Който разчита на руската ваксина по-добре *** до "Четири лапи" или Ветеринарната станция. Там я имат същата ваксина :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
3
3
 
1
 
! Отговори
Болима преди 3 години
оная работа.Какво правите в Бг.НИЩО ИЗМАМНИЦИ.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление, това е съвременната система. Работи само ако си някой. Дори и да имаш повечко пари, няма да ит се дае достъп.
1
8
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Бай Доньо го оправипа за 2 дни, а в Рушията ще патентоват ветеринарната ваксина за употреба върху двукракия ***:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))