Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп

Нищо няма да ни спре, написала тя в Twitter
Обновена: 7 яну 2021 15:31 | 7 яну 2021 12:42, Елка Василева
397
Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп
Снимка: Twitter

Американските медии разкриха коя е жената, която снощи беше застреляна при опита за нахлуване в залата на Конгреса на САЩ, в която се провеждаше заседанието за потвърждаване на победата на Джо Байдън на президентските избори.

Това е Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, пише „Ню Йорк пост“.

Преди нахлуването на привържениците на Тръмп в сградата на Конгреса тя е написала в Twitter „Нищо няма да ни спре“ и „Бурята е тук“.

Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, била е ревностен поддръжник на Доналд Тръмп.

„В шок съм. Никой от Вашингтон не се обади на сина ми, научихме от телевизията“, каза пред медиите Робит Бабит, майка на съпруга на убитата жена.

Часове преди заедно с останалите привърженици на Тръмп да нахлуе в Конгреса, Ашли Бабит публикува в Twitter списък на нещата, които „трябва да бъдат направени, преди днес да заседава Конгресът“.

Още по темата

Списъкът включва оставката на вицепрезидента Майк Пенс и повдигане на обвинение срещу него за предателство. Вчера Пенс не пожела едностранно да откаже верифициране на електорските гласове, поради което Тръмп отправи обвинения срещу него в Twitter.

Междувременно човек, който твърди, че е бил свидетел на смъртоносната стрелба в Капитолия, сподели своя разказ за случилото се. В хаоса в Капитолия на САЩ привърженичка на Тръмп беше простреляна във врата. По-късно Fox News потвърди в полицията, че жената е починала от раните си.

"Бях точно там с нея, и те я застреляха", каза мъжът, като показа кръвта по ръката си, за която увери, че е на жертвата.

"Простреляха я във врата – от полицията или от службите, или каквото и да било, те я простреляха с пистолет във врата, тя падна в ръцете ми и на пода“, продължи мъжът, който изтъкна, че не знае дали жената е оживяла или не. Тя е изнесена на носилка извън Капитолия малко преди 15:00 ч. местно време (22 ч. българско време).

Веднага стана ясно кой е изстрелял куршума, като шефът на полицията във Вашингтон Робърт Конти по-късно потвърди, че стрелецът е полицейски служител от Капитолия, предаде FOX 5 от Вашингтон, цитиран от Darik News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
3
 
8
 
! Отговори
хора от 21 век преди 3 години
вие сте в огромна опасност, вие живеете в света мечта за изрродите гьобелс и хитлер, свят в който всеки изррод може да разпространи лъжи и вие да ги последвате, свят без морални и авторитетни критерии и норми.имате още малко време преди да влезете в най-унищожителната война за човечеството, където бойното поле ще е между всеки 2 души, които вярват в различни конспирации и глупости и тези които искат просто да живеят нормално. имате още малко време да спрете тези безумия спрете троловете
248
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен<html><body>Коя е била?Била е шапкарка със съответното интелектуално ниво (на ядлива гъба).------Абе тъ-па-нар,в американската армия хората получват образование,не само военно,а каквото поискат и израстват,там тъ-пи хора няма,те са по-умни от политиците даже, те не решават да убиват хора,както се опитват да ги изкарат "убийци" , те следват заповедите на политиците!
247
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До по-срамно еВ България няма нужда от ферми за ***, които да пишат срещу демокрацията: ние си имаме русофили.
246
17
 
6
 
! Отговори
по-срамно е преди 3 години
много по-срамно и жалко е че хора млади нормални от 21 век вярват на конспиративни теории и на лъжи до таква степен, че са готови да напрявят такова нещо, което тази жена е направилапредстави си 80-90 годин на 20 век кой би се осмелил да нахлуе в белия дом с оръжия, и поради каква причина, а сега троловете от ферми на русия, китай и др. облъчват светя и хора като тази жена вярватсрам и позов за човечествототрябва да се въведе закон срещу тези конспиративни теории много много строг
245
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Байдън,Който се сеща за името на внучката си от третия път,Е, разбирам американците!Белите Хора Имат Значение!
244
3
 
3
 
! Отговори
Иво Инджов преди 3 години
Забавни случки се случват на Олимп. Меката на демокрацията и законноста се нареди в един ред с Армения,Киргизия,Украйна и Грузия - все страни в чийто парламенти влязоха с оръжие и депутатите се ***. И нащи се *** 1997 но все таки народа не успя да влези в пленарна зала.Е все пак САЩ имат да гонят мега демократа Елцин който 1993 с танкове растреля своя парламент.Пак Русия е пред САЩ!!!
243
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 265/269Да говориш за Тръмп като за някой, който се води от благородни подбуди е тотална неграмотност. Той е некадърник, който не разбира какво е демокрация, и съответно тя не му е важна. Нищо няма да ми напомниш: професионалните *** като теб изричат празни приказки безспирно. Неуки сте и всичко ви е все едно: като на тромпета.Демокрацията спечели, защото се видя какво представлява алтернативата й.
242
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да я прости,младо,красиво,чаровно момиче,надявам се , да помогнат на осиротялото и семейство!
241
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Байдън,Инициаторът на въздушните удари над бивша Югославия с обеднен уран, дето до ден днешен заболеваемостта от рак в пограничните райони на Западна България е няколко пъти по-висока.Джо Байдън, Един от инициаторите на въздушните удари над Ирак във война, в която според неофициални данни са убити над милион цивилни иракчани.Срещу Джо Байдън-бяла 35 годишна жена служила във ВВС на САЩ 14 г.,Е, само и-ди-от няма да си направи изводите сам!
240
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всичко това е виновен Тръмп. Той е подстрекателят и виновникът за смъртта на тази млада жена!Вероятно ще бъде съден за тези размирици. Там не подминават такива неща.
239
4
 
13
 
! Отговори
до 265 преди 3 години
Алтернативата й беше Тръмп, който е един от малкото президенти на САЩ, които открито говорят за мир. Стремят се към мир и се опитват всячески да оправят бумагите в държавата, породени от такива изтъпени сенатори и безгръбначни, дето години наред си гледаха собствения джоб. Днес демокрацията не спечели абсолютно нищо, напротив - загуби.Ще мине време, ще се случат разни геополитически процеси и тогава ще ти напомня за тоя коментар.
238
3
 
13
 
! Отговори
Ей преди 3 години
хубава американка колко ли деца е оставила.Жалко за младото момиче.
237
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** си ли е търсила там?
236
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са криминални елементи подкокоросвани от Острова на бате Фидел.
235
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 243 - гошко/265Демокрацията спечели, защото се видя каква е алтернативата й.Никой не иска *** в Капитолия, никой не иска неграмотните да ги управляват, никой не иска полудели безмозъчници да определят дневния ред на обществото.
234
3
 
15
 
! Отговори
до 243 - гошко преди 3 години
Ти, Гоше, днес гледа ли, слуша ли изказванията на членовете на Сената, колко гнусни, колко безочливи, колко противни бяха?И накрая водещите по CNN обясняват със самодоволни усмивчици, че демокрацията спечелила. Какво спечели? Едно голямо нищо. Джо Бидона се води най-голямото зло, което може да се случи на света.Най-голямото. Помни ми думата. И колкото повече народ го осъзнае, толкова по-адекватно може да се действа по време на криза.
233
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 263Още преди да напишеш поста ти вече си бил наясно, че тролиш.:)
232
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи Лукашенко печели в Беларус изборите, опозицията ги оспорва със стачки и демонстрации за да защити демокрацията, а в САЩ Байдън печели и опозицията оспорва резултатите със стачки и демонстрации - това е удар срещу демокрацията?!Та питам кое е черното и кое е бялото, кое горе кое е долу, коее главата и кое е ***. А бе все в г=з, видя се колко струва краварската демокрация. Ш-ни либерас---- медии.
231
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя е била?Била е шапкарка със съответното интелектуално ниво (на ядлива гъба).
230
18
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Дали се е мъчила? Дано!