Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп

Нищо няма да ни спре, написала тя в Twitter
Обновена: 7 яну 2021 15:31 | 7 яну 2021 12:42, Елка Василева
397
Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп
Снимка: Twitter

Американските медии разкриха коя е жената, която снощи беше застреляна при опита за нахлуване в залата на Конгреса на САЩ, в която се провеждаше заседанието за потвърждаване на победата на Джо Байдън на президентските избори.

Това е Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, пише „Ню Йорк пост“.

Преди нахлуването на привържениците на Тръмп в сградата на Конгреса тя е написала в Twitter „Нищо няма да ни спре“ и „Бурята е тук“.

Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, била е ревностен поддръжник на Доналд Тръмп.

„В шок съм. Никой от Вашингтон не се обади на сина ми, научихме от телевизията“, каза пред медиите Робит Бабит, майка на съпруга на убитата жена.

Часове преди заедно с останалите привърженици на Тръмп да нахлуе в Конгреса, Ашли Бабит публикува в Twitter списък на нещата, които „трябва да бъдат направени, преди днес да заседава Конгресът“.

Още по темата

Списъкът включва оставката на вицепрезидента Майк Пенс и повдигане на обвинение срещу него за предателство. Вчера Пенс не пожела едностранно да откаже верифициране на електорските гласове, поради което Тръмп отправи обвинения срещу него в Twitter.

Междувременно човек, който твърди, че е бил свидетел на смъртоносната стрелба в Капитолия, сподели своя разказ за случилото се. В хаоса в Капитолия на САЩ привърженичка на Тръмп беше простреляна във врата. По-късно Fox News потвърди в полицията, че жената е починала от раните си.

"Бях точно там с нея, и те я застреляха", каза мъжът, като показа кръвта по ръката си, за която увери, че е на жертвата.

"Простреляха я във врата – от полицията или от службите, или каквото и да било, те я простреляха с пистолет във врата, тя падна в ръцете ми и на пода“, продължи мъжът, който изтъкна, че не знае дали жената е оживяла или не. Тя е изнесена на носилка извън Капитолия малко преди 15:00 ч. местно време (22 ч. българско време).

Веднага стана ясно кой е изстрелял куршума, като шефът на полицията във Вашингтон Робърт Конти по-късно потвърди, че стрелецът е полицейски служител от Капитолия, предаде FOX 5 от Вашингтон, цитиран от Darik News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ветеран от военно въздушни сили Демек ходила в Афганистан Иран Ирак, Сирия да хвърля бомби на главите на хората убийца разкъсала телата на деца без жал и милост" Нищо няма да ни спре" казала и се нахвърлила да напада конгреса Жертвите й да спят спокоен вечен сън. Жертвите на тази ради-калистка да почиват в мирЖертвите на този Терористка намериха някакво възмездие
268
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правата на хората по света съществуват благодарение на хора като тази жена.Само и единствено смелият може да възстане против тиранина.
267
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До жалкоЖалко е когато още преди да напишеш нещо се подхилкваш сам на себе си.
266
11
 
6
 
! Отговори
жалко преди 3 години
Байдън заложи на разделението на народа за да сграбчи властта. Сега ликува, но какво ли ще бъде утре?
265
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми спря ви... изстрел... Колко т*п трябва да си да си играеш такива игрички. Това да не ти е българския парламент да си влизаш когато искаш.
264
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента Доналд Тръмп промени Америка и светът.Това е ФАКТ. Той ни показа че живеем под контрол и ни отвори очите.Сега ще е много трудно да ни затворят очите.Това може да стане единствено само ако ни отрежат главите.Да това е единственият начин,и бъдете сигурни че тези които са зад кулисите на власта,и за момент не биха се поколебали да го направят,само и само да останат завинаги във власта.
263
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей ако беше кафяв застрелян всички щяха да са на улицата.
262
12
 
20
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Една прекрасна жена, мъченица. Нека Бог я помилва. Проклетите демократи слуги на дя-во-ла трябва да си платят. Всичките до един. САМО ТРЪМП
261
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Атака на парламента 1 България! 2 САЩ!Къде ще бъде 3?.....Имало и други луди като нас!
260
28
 
11
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
но е намерила това, което е търсила.
259
7
 
26
 
! Отговори
НСР преди 3 години
Тотален контрол и диктатура. Като за начало ограничаване движението, а после тотално следене и контрол, както и намаляване на населениет. Кое тук е конспирация - спите ли!!!
258
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 285На мен ли така ми се струва, или от едно известно време нещо много слабо тролите.
257
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Америка всички президенти които са се опълчвали срещу статуквото, не са умирали от старост в леглото. Аз се учудвам, че не го гръмнаха, но може би по-лесно е като го осмеят и дискредитират публично чрез медиите а когато това не помага, просто се крадат изборите. За тези които твърдят обратното, биват наричани конспиеатори.
256
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 282Тотално нямаш идея какво получават. Колкото повече говориш, толкова повече личи.
255
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, смяташ ли, че 78 годишен старец е о.к.с менталността си?!
254
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАбе стига си дрънкал глупости ,това да не ти е България,получават каквото си искат образование,включително и висше образование получават,ако искат да учат хората от американската армията или каквото си образование,не само това,но и ги приемат с предимство навсякъде на работа,защото са научени и на ред,дисциплина.
253
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дж.Байдън е военолюбив старец,Това не го ли разбирате?!Дядка, който не си е направил труда да запомни името на внучка си или е дементен, или е женомразец и в двата случая не му е мястото начело на най-мощната военна машина в света.
252
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кое е конспирация?!750000 ваксинирани в България колко процента от населението ще направи, а глобалистче?Ваксина с обхват на действие 6 месеца, докога ще действа, А?!
251
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 280Шапкарите навсякъде по света са едни и същи, а ти си неграмотен: в армията получават само армейско обучение.
250
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената е носила в себе си петиция, която е искала да връчи на заседателите.Отгърмели са я НАРОЧНО.