Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп

Нищо няма да ни спре, написала тя в Twitter
Обновена: 7 яну 2021 15:31 | 7 яну 2021 12:42, Елка Василева
397
Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп
Снимка: Twitter

Американските медии разкриха коя е жената, която снощи беше застреляна при опита за нахлуване в залата на Конгреса на САЩ, в която се провеждаше заседанието за потвърждаване на победата на Джо Байдън на президентските избори.

Това е Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, пише „Ню Йорк пост“.

Преди нахлуването на привържениците на Тръмп в сградата на Конгреса тя е написала в Twitter „Нищо няма да ни спре“ и „Бурята е тук“.

Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, била е ревностен поддръжник на Доналд Тръмп.

„В шок съм. Никой от Вашингтон не се обади на сина ми, научихме от телевизията“, каза пред медиите Робит Бабит, майка на съпруга на убитата жена.

Часове преди заедно с останалите привърженици на Тръмп да нахлуе в Конгреса, Ашли Бабит публикува в Twitter списък на нещата, които „трябва да бъдат направени, преди днес да заседава Конгресът“.

Още по темата

Списъкът включва оставката на вицепрезидента Майк Пенс и повдигане на обвинение срещу него за предателство. Вчера Пенс не пожела едностранно да откаже верифициране на електорските гласове, поради което Тръмп отправи обвинения срещу него в Twitter.

Междувременно човек, който твърди, че е бил свидетел на смъртоносната стрелба в Капитолия, сподели своя разказ за случилото се. В хаоса в Капитолия на САЩ привърженичка на Тръмп беше простреляна във врата. По-късно Fox News потвърди в полицията, че жената е починала от раните си.

"Бях точно там с нея, и те я застреляха", каза мъжът, като показа кръвта по ръката си, за която увери, че е на жертвата.

"Простреляха я във врата – от полицията или от службите, или каквото и да било, те я простреляха с пистолет във врата, тя падна в ръцете ми и на пода“, продължи мъжът, който изтъкна, че не знае дали жената е оживяла или не. Тя е изнесена на носилка извън Капитолия малко преди 15:00 ч. местно време (22 ч. българско време).

Веднага стана ясно кой е изстрелял куршума, като шефът на полицията във Вашингтон Робърт Конти по-късно потвърди, че стрелецът е полицейски служител от Капитолия, предаде FOX 5 от Вашингтон, цитиран от Darik News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
13
 
9
 
! Отговори
СТОЙО преди 3 години
бесепе ако манипулира изборите и нагласи победата си ще последва жесток щурм в народното събрание и ще има разстрели и тук
188
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имат си виждания и действат. не като у нас където група самозабравили се *** *** на главите на другите и вместо да ги изгоним се крием като мишки. после като бутнат микрофона на някой, умира да се оплаква.
187
6
 
3
 
! Отговори
РМС преди 3 години
Киро брейка президент!
186
20
 
9
 
! Отговори
Фелшер преди 3 години
Безработните бели на помощи цел ден висят у фейса и блоговете на разни кухи *** и се филмират и губят връзка с реалността.
185
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно има и убит мъж, но жените са много по-важни.
184
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 204Тези са анархистите, като през 1905-та. Октомврийската ще гледаме малко по-късно. Жалко за Щатите, заминаха си.
183
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ужас...егати скапаната нация...сякаш е гражданската война между севера и юга... преди 2 века ли беше...
182
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По принцип американските полицаи си стрелят и всички американци го знаят това много добре.
181
16
 
14
 
! Отговори
Дарвин преди 3 години
Един уат ***.по-малко
180
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стия червени шапки ми приличаха на червеноармейци от славната Октомврийска революция.
179
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха че волво преди беше на Форд същите бклуци бяха и тогава ама имаше балъци да се ловят добре че Китяй наля пари та да се модернизират малко
178
27
 
18
 
! Отговори
бегай преди 3 години
Чий го дири госпожата, нахлувайки в капитолия незаконно? Съжалявам за смъртта и! Но Тръмп трябва да бъде задържан и осъден! Дори Пенс вече е напълно съгурен в лудостта на Тръмп!
177
10
 
43
 
! Отговори
Масмедии преди 3 години
Защо се позовавате на някой, който "твърди". Има две видеа на убийството. Един човек я гръмна невъоръжена, от безопасно разстояние, без предупреждение и без опит за обезвреждане с утвърдени полицейски методи. Искат да уплашат другите протестиращи. Не трябва много акъл да разбереш. Ако беше в Беларус, щяхте да пишете друго.
176
7
 
25
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 3 години
Китай вече правят коли по-добри от американците и германците взети заедно???Виж дали правят и мозък, че да вземеш да си купиш някакъв :)Знаеш ли какво беше Волво, когато го произвеждаше Швеция и в каква жалка карикатура се превърна великата малка, когато я купи Китай?
175
22
 
13
 
! Отговори
22 преди 3 години
каквото повикало такова се обадило имаме чудна поговорка. Това е то демокрацията. На колко народ не му хареса като спечели тръмп. изтърпя го света. бялата риза с дълги ръкави и айде
174
3
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
гледайте banned .video
173
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какъв Сащ говорите бе махмурлии.Китай вече правят коли по-добри от американците и германците взети заедно.Кадилак и Линкълн доеи самите американски глпаци не си ги карат.
172
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нищо по убаво от сеир и студена водица
171
4
 
4
 
! Отговори
До 185 преди 3 години
Представяме си . Особено след като видяхме записа от бягството на последния избягал - десетина кимови "войници", по 40 кила всеки, стрелят по нещастия беглец и не успяват да го убият.... Смешна история.
170
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо нямало да ги спре, а ето че са я спрели перманентно