Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп

Нищо няма да ни спре, написала тя в Twitter
Обновена: 7 яну 2021 15:31 | 7 яну 2021 12:42, Елка Василева
397
Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп
Снимка: Twitter

Американските медии разкриха коя е жената, която снощи беше застреляна при опита за нахлуване в залата на Конгреса на САЩ, в която се провеждаше заседанието за потвърждаване на победата на Джо Байдън на президентските избори.

Това е Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, пише „Ню Йорк пост“.

Преди нахлуването на привържениците на Тръмп в сградата на Конгреса тя е написала в Twitter „Нищо няма да ни спре“ и „Бурята е тук“.

Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, била е ревностен поддръжник на Доналд Тръмп.

„В шок съм. Никой от Вашингтон не се обади на сина ми, научихме от телевизията“, каза пред медиите Робит Бабит, майка на съпруга на убитата жена.

Часове преди заедно с останалите привърженици на Тръмп да нахлуе в Конгреса, Ашли Бабит публикува в Twitter списък на нещата, които „трябва да бъдат направени, преди днес да заседава Конгресът“.

Още по темата

Списъкът включва оставката на вицепрезидента Майк Пенс и повдигане на обвинение срещу него за предателство. Вчера Пенс не пожела едностранно да откаже верифициране на електорските гласове, поради което Тръмп отправи обвинения срещу него в Twitter.

Междувременно човек, който твърди, че е бил свидетел на смъртоносната стрелба в Капитолия, сподели своя разказ за случилото се. В хаоса в Капитолия на САЩ привърженичка на Тръмп беше простреляна във врата. По-късно Fox News потвърди в полицията, че жената е починала от раните си.

"Бях точно там с нея, и те я застреляха", каза мъжът, като показа кръвта по ръката си, за която увери, че е на жертвата.

"Простреляха я във врата – от полицията или от службите, или каквото и да било, те я простреляха с пистолет във врата, тя падна в ръцете ми и на пода“, продължи мъжът, който изтъкна, че не знае дали жената е оживяла или не. Тя е изнесена на носилка извън Капитолия малко преди 15:00 ч. местно време (22 ч. българско време).

Веднага стана ясно кой е изстрелял куршума, като шефът на полицията във Вашингтон Робърт Конти по-късно потвърди, че стрелецът е полицейски служител от Капитолия, предаде FOX 5 от Вашингтон, цитиран от Darik News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
5
 
32
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Белите хора на САЩ протестират...
208
12
 
11
 
! Отговори
гошко преди 3 години
До EmigrantМечтата на русофила - гражданска вонйа в USAАх, мокри сънища
207
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАПИТОЛИЯ = МАЙДАН ! Това е Американската ПРОЛЕТ !
206
6
 
2
 
! Отговори
препърс преди 3 години
21януари наближава
205
11
 
35
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
За сведение на *** *** в сайта!!Тръмп е в правото си да почне и гражданска война,каквато е трябвало да проведе цар Борис 3ти с наште *** и нямаше да сме на туй дередже!Та Тръмп и неговият адвокат Джулиани разполагат с показанията на 1500 заклети свидетели за изборни измами на Джо Байдън.Гледам простаците от CNNкак замазват фактите и насъскват хората срещуТръмп! Не си давт сметка,че протестърите казаха,че ако сенаторите републиканци не се застъпят за Тръмп,ще ги отзоват от Конгресът!!
204
33
 
7
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Служила 14 години във ВВС, обаче си мисли, че нищо не може да я спре. Очевидно куршум във врата спира доста добре.
203
2
 
26
 
! Отговори
Стар набор преди 3 години
Какво ще кажат "прогресивните активисти", спонзирани от Сорос ?
202
3
 
41
 
! Отговори
WhiteLivesMatter преди 3 години
Черния крадец целия свят го оплака, а да видим сега дали ляво-зелено-соци-глобалисти-комунисти/*** ще се надигнат срещу терора срещу бели.
201
13
 
41
 
! Отговори
P. преди 3 години
Почивай в мир, Ашли! Четиринадесет години служба на родината! И падна в защита на справедливостта. Аз също съм поддръжник на Президент Тръмп. И се уморих да чета за вируси, за как Байден спечелил изборите и прочее. Почивай в мир. Може би светът оттатък земния живот е по-справедлив, по-хубав.
200
24
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
кои знае какви ги е вършила във ввс там са наи големите убии=ци виетнамкорея белград афганистан ирак сирия
199
10
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Последният й tweet от вчера съдържа следния бисер: "Nothing will stop us..."Famous last words, дето се вика :)
198
8
 
21
 
! Отговори
Сега кой ще вика преди 3 години
Ууубийци.. ! Обикновено така викат левите "прогресивни сили" в подобни ситуации !
197
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямата ѝ грешка е, че в утробата на майка си не си е избрала да бъде бял мъж. Никой нямаше да я одумва по света. Белият мъж навсякъде го нямат за нищо. Виж, ако си черен или жена е съвсем друга работа. Даже и в България има специални статии за нея.
196
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената се e борила за справедливост.
195
7
 
17
 
! Отговори
Да не спорим преди 3 години
Техен президент е казал преди повече от 200 години ""дървото на демокрацията трябва да бъде поливано с кръвта на патриотите"" .... Ето съвременен прочит , уважаеми дами и господа гласоподаватели ! ! !
194
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ченгето е решило да избие комплекси. Когато това се случи, първо страдат жените. Ако няма жени - ***. Иначе стрелят във възуха.
193
26
 
16
 
! Отговори
! преди 3 години
Жалко за жената! Но когато главата не те слуша, е така! Жалък беше и протеста им, има няма 5-6000 души! Направо нелепо! Тръмп би трябвало да си даде сметка, колко куха е вече подкрепата за него.
192
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СТОЙОМного се надявам да си прав ! БСП или ГЕРБ случат ли ни се ... втасали сме я ! Всеки друг ще му дам шанс , но тия имаха достатъчно и се изсраха яко !
191
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая направи Америка велика...Боже-колко простотия има по тоя свят, Боже......
190
4
 
18
 
! Отговори
Тея нямат полиция бе преди 3 години
У Бг-то срещу 10 000 протестиращи има най-малко 20 000 полицая !