Тръмп: САЩ се превърнаха в страна от третия свят

Икономиката била в застой, веригите за доставки нарушени
80
Тръмп: САЩ се превърнаха в страна от третия свят
Снимка: БГНЕС

Съединените щати потънаха до нивото на страните от третия свят в много отношения. Това мнение изрази в събота бившият президент на САЩ Доналд Тръмп на Конференцията за консервативно политическо действие (CPAC) в Тексас.

"Ние сме в много отношения страна от третия свят. Ние сме страна, чиято икономика е в застой, чиито вериги за доставки са нарушени, магазините не са пълни, чиито пакети не достигат до получателите и чиято образователна система е в дъното на всеки списък. Но може би най-важното е, че ние сме страна, която вече не е уважавана или слушана в света”.

Тръмп твърди, че преди две години, когато той беше президент, ситуацията е била коренно различна и каза, че републиканците трябва да започнат да коригират сегашното състояние още през ноември тази година, когато ще се проведат междинните избори за Конгреса на САЩ. На тези избори през ноември ще изберат всичките 435 членове на Камарата на представителите (долната камара) и 34 сенатори. Демократите държат мнозинството в долната камара, в горната камара е установен паритет: всяка от двете партии има 50 места. По-рано Тръмп изрази мнение, че Републиканската партия на изборите през 2022 г. ще може да получи контрол над Камарата на представителите, а демократите, включително Байдън, ще бъдат изправени пред политически колапс. /БГНЕС/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: САЩТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Президент, не се е превърнала ей така, а демоН Ратите я превърнаха в такава. Цялата им партия е за БЕСИЛОТО.
44
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмпизъм или тъпизъм...
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много жалко как великият САЩ и ЕС минават към комунизъм и социализъм. Това вместо да мислиш за бизнесите си, да мислиш за *** и болни шизофреници, които незнаят какъв пол са. Вместо да подкрепяш индустрията и кадърните да я подкопаваш с равенство с незаслужили индивиди. Това ще ги довърши!
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда пак е прав Великия Президент Тръмп. Още повече сега сенилния памперс е болен от ковид всяка седмица и е още повече за смях пред света. Преди си водеше "кампанията" от мазето, сега е пак заключен от света жалкаря инсталиран в Белия Дом от престъпната демоН Ратска шайка третополови деггеннератти.
41
1
 
10
 
! Отговори
Света се обърка преди 1 година
Ами не е излъгал . САЩ направо лети към дъното. Може да са били велики някога ... ама това е било някъде през 70-те и 80-те . Сега в САЩ властват евреите, BLM и джендъризацията ... Добре че се отказаха от златното покритие на долара преди 30г. че сега ако не печатаха долари без да им се налага да ги гарантират с някакви държавни активи вече да са станали по зле и от Сомалия .... Имам приятели, живяли по 18-20г. в САЩ дето се преместиха заедно със семействата си в Канада.. Франция .. Холандия ..
40
0
 
8
 
! Отговори
моник бонева преди 1 година
До Щерю Късно е Щерю, няма я предишната българска армия, въобръжена до зъби с която можехме наистина да обявим война, дори на САЩ!И България го е правила през ВСВ макар символично. Сега като сме на страната на САЩ, амортизира армията ни, заедно с тяхната или обратното тяхната страна и армия,покрай нашата армия западат! Тъкмо влязохме в средата на богатите ЕС и хоп,рязко обедняха. Скоро ще стане нарицателен израза ,миризлив като германец след като спрат да се къпят или го правят рядко!
39
0
 
15
 
! Отговори
Кондофрее преди 1 година
Тръмп е пич! Много пъти съм го казвал! Човека щеше да си води търговските войни, и света щеше да е едно по-добро място! Но ястребите зад Байдън са жадни за кръв!
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еее миии. Нали затова мряхте комунисти и демократи през Втората Световна за еврейския мир ама тяхния. Горите са идолопоклонници и в тортата пише че такива се убиват. Ае честито.
37
19
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Тръмп се излага като кифладжия. В момента САЩ е на на върха. Всички се съобразяват с тях и се надяват на тях.
36
2
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- Дали не е сега момента да им обявим война на САЩ и да ги превземем?
35
3
 
6
 
! Отговори
пасаж от Исая, гл.3 преди 1 година
Не бате, не будалкай хората че при теб ще се оправят нещата !И ти си милиардер и ти си в . . . кюпа и далаверата !Нещата ще се оправят, ако американеца обеднее и огладнее още повечеи най-сетне се усети от къде идват бедите му ! А това ще стане скоро !И тогава /за разлика от нас българите/ ще изкара пушката си от под креватаи ще ви запука яко . . .
34
7
 
8
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Ако загубят имперската си сила и обявяват фалит и тоя ще се озове беден и ще трябва да живее с пенсията си.
33
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е тоа краден Текст? Що за Заглавие? Все едно Тръмп не живее в Америка и не е американец
32
5
 
15
 
! Отговори
Мост преди 1 година
Демокрацията в Америка е подкопана. Там се водеха най-оспорваните и тежки избори за президент, с много кандидати и първични избори. Процедурата все още съществува. Доскоро предишните президенти като двамата Буш, Клинтън и Обама бяха млади и с главата си. Сега се върти един клуб на пенсионерите на всички важни позиции.
31
4
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Тръмп бе свален с биологическо оръжие. Той самия го предизвика. Когато арестуваха по негова заповед дъщерята на собственика на Хуавей, нападнаха семейство от елита персонално заради бизнес. Тогава шефа на Хуавей каза че това е вече персонална битка. И че ще победи Тръмп изпращайки му най-малките невидими войни, и използвайки тези, които трябва да ги спасяват за да им помагат. Речта му беше доста мистична и объркана. Всички мислеха че се побърква. Тръмп без ковид щеше да е президент.
30
2
 
3
 
! Отговори
213 преди 1 година
че на баба ти мекиците не са същите от едно време,макар че жената вече е поостаряли и ти още живееш при нея, пак е по вина на САЩ 3
29
7
 
11
 
! Отговори
Ъ преди 1 година
Тоя е 76 г., след 2 години ще е на 78. Пак ли ще се кандидатира?
28
5
 
12
 
! Отговори
Натам вървим преди 1 година
И ние сме със САЩ, пудели нещастни.
27
36
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп говори пълни глупости, защото загуби изборите и оттогава не е наред с главата! ПИТАМ КАК НАЙ ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ( ПРИ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ...) САМО ЗА 2 ГОДИНИ Е " СТАНАЛА" 3 ТИ СВЯТ??? Още повече с погребването на питинландия, което се случва пред очите на всички, Америка просто няма конкуренция нито в оръжията, нито в икономиката, а китай са просто едни жълти пудели нищо повече!
26
5
 
23
 
! Отговори
Фейк нюз преди 1 година
Негро плюс демонократизация плюс лгбтизация=четвъртия свят, ох, грешка....третия.