Тръмп отново е в YouTube и Facebook: Върнах се!

Бившият президент публикува видео
Обновена: 18 мар 2023 10:14 | 18 мар 2023 09:45, Нели Христова
20
Тръмп отново е в YouTube и Facebook: Върнах се!
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп помести днес публикации във Facebook и YouTube за пръв път, след като преди две години беше отстранен от тях заради щурма на Капитолия от негови поддръжници на 6 януари 2021 г.

"Върнах се!", написа просто в профила си бившият американски лидер, който през 2024 г. ще се бори за втори мандат.

Тръмп придружи текста си с кратко, заснето преди време видеоклипче, в което казва: "Съжалявам, че ви накарах да чакате, беше сложно".

Компанията майка на Facebook - Meta Platforms Inc, официално възстанови акаунта на Тръмп през февруари тази година, като каза, че обществеността трябва да може да чуе какво казват политиците, включително "добрият, лошият и злият".

В петък и YouTube, собственост на Google, възстанови достъпа на Тръмп до своята платформа, следвайки подобните ходове от страна на Meta и Twitter.

Тръмп, който води кампания за президент през 2024 г., беше спрян от платформите на YouTube след бунтовете в Капитолия на САЩ за предполагаемо нарушаване на правилата относно подбуждането към насилие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
До Eto преди 1 година
Нямаше бунтове само на 40 минути от 40хил часа видео записи. Гледал си само това което ти се иска да гледаш или което са искали да ти покажат.Явно само ти не си разбрал че журналистите могат да извъртят така нещата както на тях им се иска и както на оранжевият *** му отърва. После той казва fake news. Много ама много прости хора на тази земя.
14
0
 
0
 
! Отговори
Eto преди 1 година
Бунтове в Капитолия ... нямаше никакви бунтове, а имаше някаква странна пропаганда, от последните видеа се вижда, че полицията помага на 'бунтуващите' да влязат където си искат. Fake news, както каза самият Тръмп
13
2
 
0
 
! Отговори
До Баба Марта преди 1 година
От самият Тръмп на неговият Truth Social. Нова доза дезинформация от оранжевият. Няма нищо потвърдено от DOJ. Но Тръмп използва и най малкото за да създаде важност около себе си и най-лошото - призовава отново за бунтове и размирици.
12
2
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Тръмп не започна нито една война навън но и не прекрати нито една. За сметка на това пък започна гражданска война вътре което е много по-страшно. Тръмп винаги е избягвал да носи отговорност и хвърля хората около себе си под автобуса. Това ли е лидера който искаш? Не ме разбирай погрешно - и сегашният не бива но Тръмп вече е история. Следващият президент трябва да е млад и с нови идеи.
11
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
тази информация че ще го арестуват във вторник от къде излезе
10
0
 
1
 
! Отговори
Поредния преди 1 година
***, който е на върха на щастието!
9
0
 
2
 
! Отговори
9898 преди 1 година
Запасните офицери са до 63. Тези, кжито са били в ШЗО също.
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трамп е американската копейка....
7
13
 
6
 
! Отговори
хаха преди 1 година
клоуна се завърна :)
6
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ме интересуват сащисаните,но Тръмп е по-добрият вариант от Бай Дън и Хиларито.Тръмп ще намери начин да се разбере с Путин и ВОЙНАТА ЩЕ СПРЕ!!!Искат и нас да ни набутат в тази война.Мислете.Лично аз не подлежа на мобилизация поради възраста си,но...децата ви над 18 години подлежат,също и мъжете ви под 55 години.Украинци вече няма,краварите искат и нас да вкарат в месомелачката.
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинския президент на Америка!!
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Американец: Защо да е лош, защото не започна нито една война ли?
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Призовавам американците с български произход да гласуват за него.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Липсваше ни бай Дон!
1
4
 
18
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Истинският президент на сащ а не оня за който гласуваха мьртъвците