Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси

Той изглеждаше отвеян след първата си реч за предизборната си кампания
6 яну 2024 13:57, Нели Христова
152
Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси
Снимка: БГНЕС

Джо Байдън изглеждаше напълно изключил в края на първата си предизборна реч за 2024 г. в петък вечер. 81-годишният президент току-що беше завършил речта си във Вали Фордж в Пенсилвания, където Джордж Вашингтон организира армия за битка с британците през 1777 г. Той се обърна да напусне сцената, но отново умът му го предаде.

За щастие на близо беше съпругата му Джил, който се втурна към него, прегърна го и го хвана за ръката, за да го изведе от сцената.

Когато се приближи до съпруга си, първата дама сякаш прошепна нещо в ухото му, но умно успя да избегне втурачените телевизионни камери, които записваха неудобния момент.

След това д-р Джил се опита да изведе съпруга си от сцената. Но съпруга й внезапно се обърна към тълпата и започна да говори отново, през музиката на излизане, която вече звучеше от високоговорителите.

"Разбирам силата!" каза Байдън. "Много ви благодаря на всички..." каза той, преди музиката да го заглуши.

Това беше първото публично събитие на Байдън след ваканцията му на Карибите.

Байдън, най-възрастният президент в американската история, когато встъпи в длъжност през 2021 г., се сблъска със съмнения от експерти и социологически проучвания дали все още е годен да ръководи.

Възрастта на демократа се превърна в проблем, тъй като той се стреми да бъде преизбран през ноември, като администрацията му използва стратегия за "опаковане във фолио с мехурчета", за да го спре да изпадне публично.

Към президента многократно са били отправяни въпроси относно годността му за поста, като социологически проучвания и експерти твърдят, че това е огромен проблем с по-малко от единадесет месеца до изборите през 2024 г.

Някои от служителите му все още вярват, че той се нуждае от защита, като е изготвена нова стратегия, за да го спре да пада или да се изгуби на сцената, както е правил в много случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
12
 
! Отговори
до 112 преди 4 месеца
Или някакъв "умен" нашийник. С много чипове.
109
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Heлke, нerpaмотно същество cмотано, пише се "втОрачените", а не "втУрачените"! Тая диплома с дyxaне ли я придоби? И ти получаваш заплата? В редакция??? Майко мила...
108
2
 
8
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
НА 81 ГОДИНИ Е ВСЕ ПАК НЕ НА 18 ЕХ МЛАДОСТТА СИ Е МЛАДОСТ КОЛКО Е ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ БЪРЗО МИНАВА МАЛКО ХОРА ИЗОБЩО ДОЖИВЯВАТ ДО ТЕЗИ ГОДИНИ МНОГО МАЛКО
107
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най-добре да му сложат чип и да го управяват дистанционно.
106
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя е ясен. Обаче германците искали да бият Шолци. Така се говори.
105
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
абсолютно го е хванала деменцията вече, жалка картинка.
104
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бай Дън не е с акъла си, какво да го коментираме. Но началниците му явно искат да се подиграят съвсем нагло със стадата в Свободния свят.
103
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Четете между редовете, момчета. Щом сенилния Байдън е начело, значи позицията президент на САЩ няма голямо значение. Реалните хора, които движат нещата са милиардерите, технократите, банкерите и т.н. Байдън е фигура от която зависи малко. И като гледам така е много по-добре като в сравнение с Русия където всичко зависи само от един човек. Мислете бе, мислете. В момента България е в може би най-тежката политическа криза от 30 години насам, но същевременно живота на хората се подобрява. Мислете бе
102
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво му е на човека, чак пък толкова. Малко бърка посоките, но ще се оправи. За втория срок ще се стегне.
101
9
 
3
 
! Отговори
До славянин преди 4 месеца
Тъпчо, ти кога си виждал някой да боготвори Байдън бе хааххахахахаха. Не всички са *** като русофилите да целуват портрета на Путин всяка вечер ахаххахах. Няма по-голям злетак от русофила, заклевам се. Мисли си, че някой боготворял Байдън ахахахахахаха.
100
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Америка е символ на просперитет и новаторство. Не е ли редно да е начело някой млад , успял и с акъла си човек? А те имат такива Мъск, Безос, Гейтс...
99
0
 
11
 
! Отговори
Отсега нататък ще преди 4 месеца
гледам всички речи на Бай Дън вместо кабарето за което се абонирах! Поне е безплатно! Да е жив и здрав и да ни весели много! Весел човек!
98
1
 
16
 
! Отговори
era преди 4 месеца
този си е живо 'меме'
97
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Целият запад се кланя на тоя изкуфял дедка, смятай
96
16
 
6
 
! Отговори
Кукловод преди 4 месеца
97 Ги си кукла на конци рус0робе
95
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Все още продължава да не ми е ясно кой влиза в 37-те, или колкото са там процента, които ще гласуват за него.
94
3
 
40
 
! Отговори
1234 преди 4 месеца
И децата вече разбраха,че Байдън е просто една кукла на конци.
93
1
 
30
 
! Отговори
1234 преди 4 месеца
И децата вече разбраха,че Байдън е кукла на конци.На кукловодите им трябват послушни и не много умни политици.Справка-Бг.
92
18
 
2
 
! Отговори
Андреас Катсикеас преди 4 месеца
ТРЪМП НАЙ-МНОГО МРАЗИ РУСИЯ ОТ СЕГАШНИТЕ КАНДИАТИ...ТУКА СКЛАВО-БИЛГАРИТЕ МИСЛЯТ ЧЕ ТРЪМП ОБИЧАТ СКЛАВЯНИТЕ И РУСИЯ....ТАКА ЩЕ ВИ НАЦЕПИ -- ОСОБЕНО ВАС БВИЛГАРИТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ЗНАЕТЕ НА КОЯ ГАЛЛАКТИКА СТЕ .
91
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Джо е много весел човек, обаче хората на неговата възраст са поне от 15 години в заслужена почивка, почини си Джо стига ламтя, има много по-умни млади хора от теб като Тръмп примерно.