Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси

Той изглеждаше отвеян след първата си реч за предизборната си кампания
6 яну 2024 13:57, Нели Христова
152
Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси
Снимка: БГНЕС

Джо Байдън изглеждаше напълно изключил в края на първата си предизборна реч за 2024 г. в петък вечер. 81-годишният президент току-що беше завършил речта си във Вали Фордж в Пенсилвания, където Джордж Вашингтон организира армия за битка с британците през 1777 г. Той се обърна да напусне сцената, но отново умът му го предаде.

За щастие на близо беше съпругата му Джил, който се втурна към него, прегърна го и го хвана за ръката, за да го изведе от сцената.

Когато се приближи до съпруга си, първата дама сякаш прошепна нещо в ухото му, но умно успя да избегне втурачените телевизионни камери, които записваха неудобния момент.

След това д-р Джил се опита да изведе съпруга си от сцената. Но съпруга й внезапно се обърна към тълпата и започна да говори отново, през музиката на излизане, която вече звучеше от високоговорителите.

"Разбирам силата!" каза Байдън. "Много ви благодаря на всички..." каза той, преди музиката да го заглуши.

Това беше първото публично събитие на Байдън след ваканцията му на Карибите.

Байдън, най-възрастният президент в американската история, когато встъпи в длъжност през 2021 г., се сблъска със съмнения от експерти и социологически проучвания дали все още е годен да ръководи.

Възрастта на демократа се превърна в проблем, тъй като той се стреми да бъде преизбран през ноември, като администрацията му използва стратегия за "опаковане във фолио с мехурчета", за да го спре да изпадне публично.

Към президента многократно са били отправяни въпроси относно годността му за поста, като социологически проучвания и експерти твърдят, че това е огромен проблем с по-малко от единадесет месеца до изборите през 2024 г.

Някои от служителите му все още вярват, че той се нуждае от защита, като е изготвена нова стратегия, за да го спре да пада или да се изгуби на сцената, както е правил в много случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И този човечец е президент на САЩ??? Краварите наистина са психично болно племе!
69
26
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 71 преди 4 месеца
Тавариш, сичкото растеж на расиюшка е за сметка на военната индустрия. А както може да се сетиш ако оръжията не се изнасят на външен пазар, а се пращат в Украйна за утилизация, това не е реален ръст на икономиката. Невоенната промишленост е в застой или запада поради две основни причини - високи лихви което прави кредитирането скъпо и липса на работна ръка, тъй като мужиците са или на фронта или работят в военните заводи за по добри пари. Затова и цените в русия растат постоянно.
68
3
 
22
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Сравнен с наш Киро или про'с'таците дет гласуват за него и евроатлантизъм, Байдън си е направо ОК.
67
1
 
31
 
! Отговори
666 преди 4 месеца
А защо не се оттегли на спокойствие, а се е напънал да го гледа целия свят. Той е просто едно дементно старче.
66
2
 
23
 
! Отговори
Джордж Лоукас преди 4 месеца
ПЪЛЕН ЛОС ДЕБИЛЛОС..ТОЗИ ЗЕЛЕНЧУК НЯМА ДА ИЗКАРА ДО 6 НОЕМВРИС = ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ В САЩ !!!...АБЕ КЪДЕ Е РОБЪРТ КЕННЕДИ = ПЛЕМЕННИКА НА ДЖОН Ф.КЕННЕДИ--ТОЙ ТРЯБВА ДА Е КАНДИДАТА НА ДЕМОКРАТОСИТЕ..ЦЯЛА ГЪРЦИЯ Е С ДЖОН КЕННЕДИ-МЛАДШИ......МАХАЙ СЕ -- ДЖО ДЕБИЛЛОС БАИДАНОВ !!
65
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Руската икономика има достатъчна издръжливост, за да се чувства не само уверено, но и да върви напред. Благодарение на високата консолидация на обществото и стабилността на финансовата система на страната, Русия се справи с натиска. Ръстът на руския БВП за 2023 се очаква да бъде 3,5%, това е добър показател - компенсиран е спада и е направена сериозна крачка напред. Държавният външен дълг на Русия намалява - от 46 млрд. долара до 32 млрд. Индустриалното производство расте. Устойчивото развитие на Русия е гарантирано в средносрочен план.
64
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?
63
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
САЩ са пълен въздух. Въздухарчета. Такава война няма - сателитите, авиацията, после морската пехота, тюлените, бум бум, фиии-й-й-йууу дшаааах, татататаа - такова нещо няма, и никога не е имало, няма такава война. САЩ побеждават само с огромно превъзходство на силите, и пълно въздушно превъзходство. Всичко което показваха по CNN в Ирак е просто нагласен цирк. Не могат да се оправят с Хамас, не могат да се оправят с хуситите, в Украйна пълен провал. НАТО няма представа и не може да води съвременна война.
62
3
 
6
 
! Отговори
2024 преди 4 месеца
Довиждане левчета. Последна година с тази нашенска си валута. Тези от Никар не са като северняците, за разлика от мен. Ще ги науча как се играят ръчениците. Но пък, изобщо не съм си и помислял да ги уча на финанси и бизнес. Точно за това сме си приятели с тях. Аз уважавам техните бизнес и умения, както и те моите.
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вече никой не говори със САЩ.
60
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мъжете са на фронта, рускините са на сухо. Айде да ходиме в Маскве да изпонаебеме рускините! Има ли желаещи?!
59
0
 
25
 
! Отговори
Пеци преди 4 месеца
Е такива са управляващите и в САЩ и в БГ креатурите им - *** с дименция или с промити мозъци и луди. Гласувайте за умни и мислещи хора
58
2
 
2
 
! Отговори
Инженер - химик преди 4 месеца
Дано да и е успешна 2024. На Георги, на колигите му и приятели от обменните бюра в страната, но не и не и на тези от БНБ-та ни. Ами, като не ме пускат, ще си ги обменям левовете на други места. България вече е в 2024. Дано това да са го разбрали полититиците ни, които ги убиват. Такива като Луканов, Доган и другите куки като тях. Да им ги свирят тези от Владко бенд, а не от Кукуто му бенда на този дългия от ДГ-то.
57
2
 
15
 
! Отговори
Слава Россий преди 4 месеца
Значи да му стискаме палци за изборите!?
56
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим.
55
5
 
1
 
! Отговори
Change of the Money преди 4 месеца
Не го познавам този Джо, но пък познавам г-н Георги и неговите великолепни служители от финансовата му къща Никар. Една съвсем непозната жена ми каза, че днес е Джордавдан, което си е почтги като нашенския си Гергьовден. Използвам случая, че са ме допуснали да пиша в Днеска им Бг-го, за да ги поздравя. Не Байдън, а г-н Георги и хората, който са му приятели. Тези от финансистите и икономистите. Аз не съм от и като тях. Но пък ги разбирам нещата с парите. ЧЕСТИТА ГЕОРГИ. Новата година. А тя е 2024
54
10
 
12
 
! Отговори
Българин Европеец преди 4 месеца
Факт е, че Байдън няма място там, просто трябва да си ходи, а за САЩ се чудя как допуснаха да се превърнат в обиновена геронтокрация. Демократичните хора трябва да сме наясно как стоят нещата и да виждаме какво става. Байдън трябва да си ходи. Не бива всички демократични хора на този свят да се превърнем в слепци като русофилите, които сляпо вярват на Путин без да се задават никакви въпроси. Силата на демокрацията е в критичността, а тя напоследък липсва. Събудете се! Най-вече, САЩ събуди се!
53
4
 
16
 
! Отговори
българите ги ебат преди 4 месеца
и ги унижават, а те се радват, че след 17 години членство в ЕС ги пуснали по въздух и по вода - ха ха ха!
52
1
 
19
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
вкараите го в някое ранчо тои отдавна е приключил с политиката уби-ецфинансов одит на семеиството и на сина му
51
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Същия, като Рейгън, преди да разтури СССР!