Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси

Той изглеждаше отвеян след първата си реч за предизборната си кампания
6 яну 2024 13:57, Нели Христова
152
Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси
Снимка: БГНЕС

Джо Байдън изглеждаше напълно изключил в края на първата си предизборна реч за 2024 г. в петък вечер. 81-годишният президент току-що беше завършил речта си във Вали Фордж в Пенсилвания, където Джордж Вашингтон организира армия за битка с британците през 1777 г. Той се обърна да напусне сцената, но отново умът му го предаде.

За щастие на близо беше съпругата му Джил, който се втурна към него, прегърна го и го хвана за ръката, за да го изведе от сцената.

Когато се приближи до съпруга си, първата дама сякаш прошепна нещо в ухото му, но умно успя да избегне втурачените телевизионни камери, които записваха неудобния момент.

След това д-р Джил се опита да изведе съпруга си от сцената. Но съпруга й внезапно се обърна към тълпата и започна да говори отново, през музиката на излизане, която вече звучеше от високоговорителите.

"Разбирам силата!" каза Байдън. "Много ви благодаря на всички..." каза той, преди музиката да го заглуши.

Това беше първото публично събитие на Байдън след ваканцията му на Карибите.

Байдън, най-възрастният президент в американската история, когато встъпи в длъжност през 2021 г., се сблъска със съмнения от експерти и социологически проучвания дали все още е годен да ръководи.

Възрастта на демократа се превърна в проблем, тъй като той се стреми да бъде преизбран през ноември, като администрацията му използва стратегия за "опаковане във фолио с мехурчета", за да го спре да изпадне публично.

Към президента многократно са били отправяни въпроси относно годността му за поста, като социологически проучвания и експерти твърдят, че това е огромен проблем с по-малко от единадесет месеца до изборите през 2024 г.

Някои от служителите му все още вярват, че той се нуждае от защита, като е изготвена нова стратегия, за да го спре да пада или да се изгуби на сцената, както е правил в много случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Западният свят - англо-американците и техните слуги ЕС се основава на използването на чужди ресурси и на чужда жизнена енергия и не може да оцелява дълго време без разграбване на чужди земи и приток на нови ресурси. А ако няма достъп до нови такива "жизнени пространства" тогава започва да напира на изток за нов лебенсраум. Но от изток винаги яде бой, и сега пак яде бой, и лебенсраум вече не остана, изгониха ги даже от Африка, и като остане хептен без ленсраум, остава и без лебен, нема лебен, нема... туто финито.
49
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Май е време да му поставят на врата един звънец или хлопатар както при кравите, за да го намират по-лесно.
48
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
България влиза в Шенген като кошче за 6oклук.
47
17
 
0
 
! Отговори
Мурзилка преди 4 месеца
Комсомолская правда!
46
16
 
3
 
! Отговори
Споко преди 4 месеца
Украйна ще победи, дори ако западът не даде пари и оръжия, тогава ще дойдат да помогнат от Орион, от Сириус, от Нирибу и ще спасят Украйна, па и Йода ще удари една рачичка, Йода само да дигне леко рачичката със силата и цак - Украйна моменталически ще победи Русия. Иначе светът би бил несправедлив, а ние не искаме да живеем в неспправедлив свят, нали, тогава по-добре да скочиме от десетия етаж, нали?
45
7
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 4 месеца
Пак да изберат Байдън - та САЩ, с техния човеконенавистен про-ционизъм, съвсем да се загубят...
44
3
 
13
 
! Отговори
факторът Брикс преди 4 месеца
6 нови членки се присъединяат към БРИКС, между които Иран, Египет, Саудитска Арабия, ОАЕ. Венецуела - най-богатата на нефт страна също изрази желание да се присъедини. Това означава, че БРИКС ще контролират енергиите и ресурстите на планетата. Това означава, че страните от БРИКС ще могат да цакат "колективния запад" буквално както си поискат.
43
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А дано се обърка, да даде на Украйна, Атакамс 500!
42
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички стратегически запаси от Литий в Украйна, от които зависи развитието на нови технологии по целия свят, се намират на новопридобитите територии на Русия.
41
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
САЩ: Вече предоставихме на Украйна последния пакет военна помощ, за който разполагаме със средства. Това съобщи в сряда на редовен брифинг за журналисти Джон Кърби, координатор по стратегически комуникации в Съвета за национална сигурност на Белия дом.
40
27
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тези статии ги съчиняват в Кремъл!
39
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Цялата изкупена земя от западни "инвеститори" след края на Специалната военна операция ще влезе в границите на руската държава.
38
3
 
26
 
! Отговори
Ха ха ха преди 4 месеца
ПЕРФЕКТНИЯ президент за държава като СрАЩ . Дъърт... Завеян... с памперс... и със желание четящ предварително написан текст на взети в някоя тъмна и прашна президентска канцелария решения .... Докато ги прочете и вече ги е забравил. Перфектен. Единствения по-добър избор за Американски президент ще е някой третополов афроамериканец, три пъти сменял пола си, с поне 5 години престой в клиника за лекуване на наркомания и криминално минало ..... докато го намерят Байдън ще е незаменимия президент.
37
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Той съвсем като препариран, бе...
36
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А какво става с контранастъплението, върнаха ли вече Крим?
35
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това което се вижда на кадъра е, че Байсън протяга ръце за прегръдка от съпругата си.Стана въпрос за подкрепа след предизборна реч. Но не и за редакторите на ДНЕС.РУ.
34
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
баща ми е в същото състояние,определено като инвалидност95%с чужда помощ,съдова деменция,ограничена дееспособност.как може да е действащ президент,единият ,руснака,умрял с двойници,другият ***.Боже спаси света и от двамата.
33
3
 
27
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 4 месеца
И точно тази кра Варска държава, която открито се подиграва на възрастен и болен човек притежава сглобарското правителство.
32
4
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
До нафърфорийБратле така ще те нафърфоря отзад и в устата, че само на краварска демокрация ше ми станеш.
31
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 27 Муахаххаха...кравар, цял свят знае че Пурин и Тръмп са приятели само ти не си разбрал. Муахахаха...неслучайно американските и като цяло световните медии казваха че Путин е помогнал на Тръмп да стане президент.