"Мълчанието е злато". Цар Киро необичайно мълчалив

Група от Катуница го чакаше пред съда в Асеновград
Обновена: 30 сеп 2011 17:31 | 30 сеп 2011 17:31, Екип на Dnes.bg
335

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** да умира!Повече няма да търпим такива ***!Всички на протест!!!
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
341 искаш да го пуснат, така те разбирам
43
3
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
ПИЧОВЕ НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ САПУНА
42
1
 
23
 
! Отговори
Да ви пикая на държа преди 12 години
Половинката на арестуваният ромски "монарх" Кирил Рашков- Костадинка е втрещила неколцина служители на сектор "Български документи за самоличност", като се изпикала до служебния вход на сградата,научи "Марица". В четвъртък вечерта "царската особа" запретнала поли и клекнала до семейния ван със софийска регистрация , с който била пристигнала. Вчера Костадинка е подала документи за международен паспорт, тъй като старият й бил невалиден съобщиха наши източници. На този етап тя нямала намерение да напуска страната, категорични сазапознати. Това не е първата подобна проява на Рашкова. На 19 декември 2008 Костадинка е задържана на летище "Орли" от френски полицаи, минути след като е преджобила пътник. Пред очите на шокирани ченгета, "царицата" кляка и се изхожда. Междувременно сръчно пъха във вагината си пачка пари и златно бижу. По-късно при обиска от нея са извадени близо 900 евро и верижка с тегло 12 грама. Костадинка е изправена пред френския съд три дни по-късно , осъдена на 3 месеца затвор и получава забрана да влиза във Франция за срок от 10 години. Според запознати тя е контролирала група джебчийки, които работели за фамилията. Пред магистратите обаче казва , че е клептоманка и дори показва медицински документи. Костадинка има и "жълта книжка", макар че според хора от Катуница всичко й е наред. Преди няколко години тя направи опит за самоубийство, като се хвърли в Гребния канал. Две момчета, които тичаха по базата обаче я спасиха. Рашкова посегна на живота си , няколко месеца преди синът й Иван да почине от рак
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От устата на Киро Ментето това следва да се възприема в прав текст - ония 350 кила злато, дето ги пази полицията в момента няма да ги види, ако се разприказва много!
40
8
 
20
 
! Отговори
БCП преди 12 години
МИЛИЦИОНЕРЩИНА !!!ПОЛИЦЕЙЩИНА !!!Освободете горкия невинен човечец! Всички сме невинни до доказване на противното. Това ние членовете на БСП винаги го пишем из форума, когато ни давате примери със съдебните дела на Масларова, Цонев, Марио Николов, Мургина и всички наши онеправдани герои !!!Все пак той трябва да си свърши работата из Столипиново за предстоящите избори, а не да търка затворническите нарове!!!
39
4
 
25
 
! Отговори
do 24 преди 12 години
Наистина сьжалявам, 4е е арестуван - трябваше да го убият с камьни на площада...
38
3
 
54
 
! Отговори
robiniata IZAURA преди 12 години
PROTEST , UTRE ! bRATIA I SESTRI , UTRE TRIAbVA DA SME NAI MALKO 40 000 - 50 000 6TE POKAJEM NA SVETA , 4E NE SME RObSKI NAROD ! bEZ bORbA , NIAMA PObEDA ! NAPRED bRATIA I SESTRI !!!
37
2
 
26
 
! Отговори
Томас преди 12 години
33Не е нужно *** да четат правилата и законите - нужно е съдиите да ги четат и прилагат - *** да са се научили на български.
36
2
 
29
 
! Отговори
666 преди 12 години
СТИГА СТЕ ГО "ЦАР"-освали ТОЯ БРЕ!!!!!!Какъв цар е точно?!?Я в устата...
35
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно е,че и медиите го провъзгласяват тоя *** за цар във всяка статия свързана с Кирил Рашков го назовават цар Киро?Какъв цар е тоя мингил да не би и журналистите да го мислят за такъв,дали му целуват пръстена на ръката и му се кланят?Няма ли да престанете най сетне,в статиите за него му пишете името без цар отпред мисля,че така е редно.
34
1
 
17
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Виолетате много от престъпниците като ги хванат стават по-ниски от тревата
33
2
 
23
 
! Отговори
!!! Смех и Плач преди 12 години
Пълен майтап е делото :))) - който и да питаш на улицата за престъпленията на К. Рашков ще ти изреди цял поменик, а много работещата милиция и много компетентната прокуратура успяла да го закопчае за някаква си заплаха :))). Ми да го бяха прибрали щот плюл на улицата - пак толкова жалко щеше да бъде. Алоу Тикво, Цуцко, Велчев ние не щем да арестувате и съдите т.н. цар Киро за некви глупости, а за сериозните престъпления, които е вършил с ваша помощ вече 22 г.!
32
1
 
7
 
! Отговори
Защо, защо...? преди 12 години
В България ,законите и правилата са написани на ---БЪЛГАРСКИ--, А НЕ НА *** !Та за това *** не могат да прочетат ,за какво става на въпрос в тези книжки!
31
1
 
12
 
! Отговори
Томас преди 12 години
тоя *** малко късно се е сетил, че мълчанието е злато
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало ршдаокторчета смешни жалки,и вие ли Юди Искариотски!!!Изтрихте ми поста където казвах за арестите на потребители на Фейсбук,така ли ви наредиха,колко ви платиха,*** продажна,***!
29
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Състоянието на държавата Законодателната власт не дава.Изпълнителнатане изпълнява.Съдебната не съди."Четвъртата" заблуждава.Населението се саморазправя.И друго няма да бъде.
28
4
 
21
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
*** мръсен костюмиран...Боко пак разиграва някакъв цирк измекярина долен
27
22
 
2
 
! Отговори
Виолета преди 12 години
Изглежда хрисим и добронамерен човек.Надявам се да бъде освободен по-скоро,като му се поднесат и подобаващите извинения
26
1
 
29
 
! Отговори
nn преди 12 години
а си отвори устата,а изгоря..предупреден е