Русия предупреди: Конвои с оръжие за Украйна могат да станат мишена

Рябков даде като пример мобилните системи за противовъздушна отбрана
200
Русия предупреди: Конвои с оръжие за Украйна могат да станат мишена
Снимка: БГНЕС

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заплаши САЩ, че конвои със западно оръжия за Украйна може да станат законна мишена на руските въоръжени сили, предадоха световните агенции.

Още по темата
Предупредихме САЩ, че доставките на оръжия, които те организират от известен брой страни, са не само опасен ход, а и действие, което превръща споменатите конвои в законни мишени”, заяви пред руската телевизия "Първи канал" Рябков, цитиран от Франс прес.

Той даде като пример мобилните системи за противовъздушна отбрана и противотанковите ракети, отбелязва АФП.

Рябков заяви също, че гаранциите за сигурността, които Москва поиска от Запада, включително уверението, че Украйна няма да се присъедини към НАТО, вече не са валидни.

"Ситуацията се промени напълно. Въпросът вече не е да се постигнат целите на нашите ръководители", заяви той, имайки предвид поисканата от Кремъл "демилитаризация" на Украйна.

Въпреки това Рябков подчерта, че “ако американците са склонни към това, разбира се, можем да подновим диалога”. Заместник-министърът уточни, че Москва е готова да разговаря по споразуменията СТАРТ за ограничаване на ядрените арсенали. “Всичко зависи от Вашонгтон”, заяви той. (БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: РусияВойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
7
 
! Отговори
Сес преди 2 години
Седнали да проверяват от къде идваКовида в Китай .Да вземат да проверят в Украйна
150
3
 
13
 
! Отговори
Ама на преди 2 години
Не знам кво трябв ада Ви пуснат- Кобита ли ,биологично оръжие ли да разберете отде идват карантината и кой дърпа конците ? май не са руснаците ,а? Кво правят тия военни биологични лаборатории в Украйна -щатски. Ти му пускаш Ковид то пак лай и гълчи руснаците . Сега инфлация имало бе,и тия нашите *** -да не спекулирали с горивата .Те енямало да се вдигат .нали ЕК щеше да отреголира енергийния пазар. Къде са тия по студията дето ги приказваха тия глупости . Министри ? Полезни *** !
149
3
 
9
 
! Отговори
Ама на преди 2 години
Укрепвали те източния фланг, трупали бронева техника в Полша ,преврат в Украйна -цветна револщция,Рзвъртвали МК101 в Източна Европа-хиперзвук .да го сложили на 500 км от Москва. Полсе война станала? Санкции, рязане на енергосвязи.Някой шев и сотаваи да сложите среден обсег ракета на 2 минути полетно време от Москва ли ? То е ясно че ще стане война. И продължават бе ,докатои не стане .Всичките анализатори- то нямало да стане, малко вероятно било. Е, стана.
148
4
 
6
 
! Отговори
Абе преди 2 години
До F-35 И като пристигна кво? Са на направят по -голяма бела и да рзцепят Украйна .Нали много Ви е мъчно за Украйна.Не беше ли ясно с доставките на оръжия от Запад и с идването на Байдън кликата ,че ще се стигне до това? Рязането на тръбопроводи и лаенето от миндевите Европесйски санкционери,блудни ,слабоумни.И германците да ми летят незакоони 7 години с ядрена боеголовка Като затряскат точковите удари с боеголовките -ще я докарате до Трета по демократичному .
147
2
 
6
 
! Отговори
Абе преди 2 години
До Стига обеснява за Полша бе. На Полша им дадоха милиарди безвъзвратна помощ докато нас ни фалираха 97 *** .Тия дето им се кланяш.1същите мизерии както през ВСВ -Пилсутски .И бяха за разделянето на Чехословакия ,че и имаха и териториални претенции .Сталин трябваще да не им връща никаква територия на тия бонаци дето трупат бронева техника вече 15 години като плацдарм за нападение на Изток.Пеоблемите в Украйна идват и заради тях и уклоните им .Много е добре ,като служат на който "трябва "
146
4
 
9
 
! Отговори
Народеее!!!! преди 2 години
Целият Български народ с малки изключения е с теб Русия!Знаем истината каква е и нито неграмотните коментари нито пропагандата която се води ще ни отдалечи от теб!
145
8
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
дяда Каин...безсилието ти на фронта се насочи към убийства на жени и деца...дядя позор,сега и хуманитернители ще обявите за "доставки с оръжия"...оръжието на украйнският Народ е стремежа им към Свобода...няма по силно оръжие...дядя адолф путин!!!гръмни се и спести позора на Народа на Русия!не го заслужават!
144
5
 
5
 
! Отговори
Mr. Bean преди 2 години
пази си Владимир че май здравето не е добре. За рублата не бой се. Ще се оправят нещата. Като свърши всичко и предателите ще се завърнат. До тогава обаче ще минат 50 год поне и ти едва ли ще устискаш да го видиш. Пази се приятелю и нека бог те закриля защото само той вече може да ти помогне.
143
10
 
3
 
! Отговори
F-35 преди 2 години
До всички на дървени разбира чи-сетила се Мара да яде попара-въпросният конвой вече пристигна отдааавна, за това че не се вълнувайте и и не се пънете та да не вземе да се пукне някой капиляр.
142
6
 
19
 
! Отговори
смешници преди 2 години
Не само американците могат да имат сателитни снимки.Нищо няма да остане от конвоя с оръжие за Укрите.
141
10
 
6
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Алооу, рабофили, прочетете нещо за радиация и стига с танкове йобаниеваши,които можели да издържат на облъчване. Мозг есть у вас бомжики? Радиация на 50% може да спре 3000 км(километра) оловна стена. абе,,, пак ще ме баннат,но,,,,сетете се,няма бан
140
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако имаш познат в Москва, помоли го да ти изпрати снимка как изгледат в момента магазините им за хранителни стоки.
139
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До В грешка си! - Не ти си грешка - желязна завеса и ГОЛОДОМОР .Медведя е на дръвника - дериииииии.
138
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Танковете са имали херметизация 1955 година. След 67 години изглеждат като експонати от историческия музей. Жалка история. Излъгаха го Путин, че има армия. Окрадаха го.
137
2
 
7
 
! Отговори
фермер преди 2 години
До145. Запознат. Може и да е така да издържи на атом. Но като му се прияде . Вътре в танка колко дни може да изкара. Двайсет тридесет дни. Сигурно и wc има, а може и вода да има, но за колко дни и с колко човека. Или ще се самоизяждат.
136
2
 
7
 
! Отговори
Поляк преди 2 години
До руснак. Всеки има право на избор. Полша е направила избора си и като,, поробена,, (както казваш) държава все пак е много много по добре от свободна България. Вероятно заради робството заради което говориш:)
135
8
 
9
 
! Отговори
Министри преди 2 години
Гледам и анархия настава в Путиновата система. От кога заместник-министър на външните работи може да решава подобни проблеми?
134
10
 
7
 
! Отговори
150 преди 2 години
Ти вече си в ада,защото си продал съвест,чест,достойнство, морал и душа. И пожьолуйста не плаши гаргите, първо фекалиста ви ще бъде изпарен и ядрена война силно ограничена и локална,целенасочена. С една дума Кремъл финиш. Конец
133
11
 
6
 
! Отговори
Малее преди 2 години
Пак реклама хахаха. Путин всемогущий боК( бок на турски е фекалия) е измислил защита от радиация хахаха. И путинофили всезнаещи и умни ми е интересно какво ще кажат хахаха или каквото каже идолбоК е закон и истина
132
2
 
1
 
! Отговори
Чета и си мисля преди 2 години
Абе ряпа ли си цвекло ли си, к'во си не те знам, но очевидно ти не разбираш, че вие сте вече мишени! Скоро, много скоро.... И историята ще ви забрави смешните именца!