Зеленски опроверга, че е болен: 44 години не са почти 70

Появи се информация, че той е в интензивно отделение
Обновена: 22 юли 2022 10:58 | 22 юли 2022 10:33, Нели Христова
115
Зеленски опроверга, че е болен: 44 години не са почти 70
Снимка: БГНЕС

Преди ден бе разпространена информацията, че президентът на Украйна Володимир Зеленски е в интензивно отделение. Той обаче бързо опроверга тази информация.

Във видео, публикувано в Instagram, Зеленски зави, че е в кабинета си и увери украинците, че е добре.

44-годишният Зеленски направи коментара си в същия ден, в който Кремъл отхвърли твърденията, че Владимир Путин е в лошо здраве.

Публикацията му в Instagram се появи, след като украинска медийна компания каза, че хакери са излъчили фалшив репортаж за здравето на Зеленски по една от нейните радиостанции след кибератака.

"Днес Русия пусна още фалшиви новини, че украинската държава не се контролира от президента Зеленски, тъй като той е в болница или по-скоро в интензивно отделение поради "сериозен здравословен проблем", каза Зеленски.

"И така, ето ме в офиса си и никога не съм се чувствал толкова добре, колкото сега", каза той, седнал като бюро и облечен в тениска в цвят каки. "И лошата новина за онези, които стоят зад подобни фалшификати, е, че не съм сам. Ние, украинците, сме 40 милиона."

В очевиден намек за възрастта на Путин той каза: "И с цялото ми уважение към старостта, 44 не са почти 70."

Русия, която нахлу в Украйна на 24 февруари, не коментира веднага забележките на Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
14
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 1 година
Украйна сега са 40 милиона, преди 20 години бяха повече от 50 милиона, а до 2-3 години под вещото управление на Зеленски ме съмнява че ще имат и 30 милиона население.
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи в един и същи ден мисирките от двете страни са се нацаквали. Май едните са успели щом вова та се обяснява.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не предизвиква съдбата, че много млади дават фира от самонадеяност! Жив и здрав да е да си носи вересиите и да отговоря за тях! Зеленски има грях пред народа си, вместо да преговаря, да търси дипломатически път към мира, сега брои трупове. Не, че и рашките са светци, но отговорността е основно на Зеленски и подстрекателите му.
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За по младите да кажа че основното е човек да стигне солидна възраст. Хубаво е да си млад но годинките си вървят. Факт.
40
1
 
16
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 1 година
Знае се, че когато човек говори на Бог е молитва. Но когато Бог му говори е шизофрения!
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден пускат в ефир гласа му по националното радио. Значи нищо му няма. После пускат превод за да схванем българите че украинския език е некакъв западен. Здрав е.
38
3
 
23
 
! Отговори
highway to hell преди 1 година
Не е болен! Зависим е!
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само аутсайдерите влизат е обяснителен режим
36
3
 
16
 
! Отговори
Знаем, че не е болен преди 1 година
Зависим е от субстанции! Нормален човек не би имал подобно поведение!
35
4
 
14
 
! Отговори
Я па тоя Зеленски преди 1 година
Говори на руски език, не го знам какъв е някакво си руско производно, също така е завършен психоопат и маниак. Много хора на неговата възраст 44 с тежко заболяване като импотентност това ги свежда до безумия. Зеленски призовава към смърт и към дарения на много пари и оръжия болен мозък с болен увиснал члеен.
34
3
 
14
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 1 година
Ако искате да ядосате Путин - подмиване само един път седмично и само в 4 точки - подмишници, дупе, крака. Другарката Урсула нашия началник вече така се къпе, взимайте пример. Путин ще се срине всеки момент - вярно че го повтаряме от 2014г но имайте малко търпение.
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Запада Украйна се превърна в основен залог в борбата срещу Москва. Провалът тук е просто неприемлив. Но нещата не вървят съвсем както трябва. В резултат на това положението на западните страни е изключително тревожно: губят се пари, оръжия (които вече са в недостиг) и хора, вътрешната ситуация се влошава. И резултат няма. Нещо повече, с всяко решение, взето във Вашингтон и европейските столици, прикритието (дори и да не заблуждава никого) се изтрива от войната им срещу Русия. Възниква въпросът как да постъпи Западът?
32
23
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
По-добре ядрена война с Русия, отколкото да позволим на Путин да спечели в Украйна. България е член на НАТО, най-мощният и най-високотехнологичния съюз на планетата. НАТО ще ни пази с високотехнологичен противоракетне щит, Русия няма ефективни ядрени ракети, Русия е бедна и технологично изостанала, БВП на Русия е по-малък от този на Италия.
31
1
 
16
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 1 година
Къде са 44, къде 70 само че се е обръкал - Бай Дън е бил на 70 много много отдавна....
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Икономиката на Русия издържа най-тежкия удар на "адските" санкции. Но Европа и Америка са толкова наранени, че не могат да го скрият. А през есента ситуацията заплашва да стане доста тежка.
29
3
 
18
 
! Отговори
Едно е сигурно преди 1 година
Украйан ще загуби половината си теротория и крайбрежието, Русия ще владее Черно море - стратегическа военна позиция в Европа, и териториите до Приднестровието. А западняците ще студуват, ще обедняват, а може и до глад да стигнат.
28
2
 
12
 
! Отговори
Дарявайте пари Зеле преди 1 година
Дарете си заплатите за здравето на Зеленски това е най-важното нещо на света в момента нищо друго няма значение. Великият Светец Зеленски.
27
1
 
3
 
! Отговори
Дали преди 1 година
*** удри англоскасонците с ядрени ракети . 6 милиарда ще празнуват
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да му имам оправданието на този шут. Годините не са гаранция за крепко здраве, а цял свят видя, че неговия мозък е силно увреден.
25
2
 
17
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Не е болен, просто главата му е празна!