Плашат Зеленски с военен преврат

Конфликтът с Валерий Залужни се задълбочава
27 ное 2023 10:17, Нели Христова
473
Плашат Зеленски с военен преврат
Снимка: БГНЕС

Гневни коментари заваляха в Украйна след изявлението на депутата от "Слуга на народа" Маряна Безугла. Тя призова за оставката на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни.

Известният активист, близък до западните структури, основател на организацията StateWatch Александър Леменов, заплаши Владимир Зеленски с военен преврат.

"Какво може да се каже за този стил на комуникация? Нямам достатъчно думи да опиша... Ще довършат играта. Ще загубим още територии. Но не всички, далеч не всички. А в Киев наистина ще се смени правителството, но не към руско, а към военно. Аз обаче съм категорично против този стил на дискусия. Някои хора забравят кой държи фронта. Не народните депутати, а Въоръжените сили на Украйна", написа Леменов във Facebook, коментирайки поста на Безугла.

Народният депутат обвини Залужни, че няма военен план за 2024 г. и затова трябва да подаде оставка.

"Да, главнокомандващият на украинските въоръжени сили не успя да предостави план за 2024 г. Нито голям, нито малък, нито асиметричен, нито симетричен. Военните просто казаха, че трябва да мобилизират поне 20 хиляди граждани на месец", пише тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
4
 
11
 
! Отговори
2 преди 5 месеца
Трябва веднага да прогоним навлеците укрофашисти ,които съсипват страната ни и не зачитат законите ни.Близо 2 милиарда ни струват тези пияни безделници.Да се връщат и да си трепят наркомана ,докато все още имат нещо като държава.От Усрайнината няма да остане нищо.
324
3
 
6
 
! Отговори
мечти преди 5 месеца
То хубаво че има план ,ама не съм чул кво мислят за него руснаците :) Партенки за примирие,договорки ,вълшебни оръжия и прочие аиде не нам.Единствения начин да бъдат победени руснаците е ядрена воина ,а тя ще завърши с гибелта на нашата цивилизация .Такива ама ще изпреварим,ама може и да има шанс да не ни отвърнат =нъц,всичко вече е роботизирано и човешкия фактор е елиминиран до нула
323
3
 
10
 
! Отговори
да бе да преди 5 месеца
До Българин.Ако трябва да сме правдиви украинците са на наша открадната земя,пращат на сигурна смърт наши сънародници и въобще квот са си надробили да си го сърбат сами .
322
3
 
17
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 5 месеца
Фашиста-евреин и личен слуга на краварите трябва да виси с главата надолу!Долното продажно джудже съсипа страната си за да се хареса на подлите кравари.Цяла джендърска Европа плаща за слугинажа на Зельо.ЕС се управлява от слугински краварски правителства.Унгарците ,чехите и словенците се усетиха първи.Нашите тагаренковци-аговци-плювнаци и подобни ни водят към дъното.
321
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен""Копейките ще чакат на коча топурдаците да паднат" Тези от Посолството, нали, дето тр..олят за гривни и копейки. Ще чакат Русия да се разпадне, тост "на коча топурдаците да паднат" :) :) :
320
3
 
12
 
! Отговори
0000000000 преди 5 месеца
Най после му дойде времето. Той е бушон, който трябва да изгори в политиката на САЩ.
319
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще му вземат главицата на фашисткото джудже скоро!!
318
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мразим Превратите които се реализират с Атентати причиняващи бързаСмърт чрезУмиране бъш в края на живота от който момент атентатизираният се води починал.
317
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не знам за Зеленски,но един ден късият фюрер ще му ритнат бакърчето и всичките му ботове по вестниците други песни ще чуруликат
316
3
 
13
 
! Отговори
Подлъган от запада, преди 5 месеца
(Борис Джонсън и др.),Зеленски се опитва да води война.Дали сам си вярва, че ще я спечели?Смятаха,че РФ ще се откаже от Украйна и както в Афганистан ще спре войната.Не стана и няма да стане така.Вместо Украйна да влезе в сериозни преговори с РФ,да потърси отстъпки,финансова помощ за спорните райони,да изтъргува на сметка проблемите,тя предизвика,излъгана от запада война,която ще я съсипе всячески. Стотици хиляди жертви,щети за стотици милиарди,как ще ги плаща?Зел.ще го свалят и съдят.
315
2
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
До Българинмихайло деянов в интервю по техната "гражданска телевизия" на въпроса ти къв си отговаря "българин". наще фурнаджии, службаши и ефрейтори трепат бандеровци и ръкопляскат на радикални ислямисти. enough said
314
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Копейките ще чакат на коча топурдаците да паднат
313
3
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
ае, нали залужни беше умрел? нали преврата щеше да го прави арестович? нали зеленски щеха да го махат порошенковци? предполагам усърдните партенки последните неколко дена, съчинявани от ботове немат нищо общо с посещението на коня в македония.
312
20
 
5
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Украинцы на своей родной земле! Защищают свои семьи, свою землю, свою страну от российских фашистов! Сила в правде, а правда с Украиной!
311
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пай се. Тъгарев иде. С него и ТЪГАТА и РЕВА идат, блъскат, мачкат в Украина с оръжието българско невинни украинци техните братя руснаци.
310
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Може да бъде излекуван с новичок? Руско производство? Или британско?
309
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аман! От Украйна все лоши новини! Не помагаме достатъчно. Едно Тагаре пролет не прави!
308
3
 
22
 
! Отговори
Банкеръ преди 5 месеца
Украинските военни даже го бавят Зеленски с оглед загубите на територии и жива сила.Финансовите загуби за Украйна стават невъзможни за връщане даже и от Българските продажници.Все пак да изчакаме до пролетта,зима очевидно ще има.
307
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 329 Мдаа, производството на НАТО така набира скорост че най богатата (на дългове) държава може да произвежда по цели 12 тенекии Абрамс на месец.
306
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 336 - Щемотидем, ще.го свалим, бо ше сенвърнем и няма да те забравиме.