Плашат Зеленски с военен преврат

Конфликтът с Валерий Залужни се задълбочава
27 ное 2023 10:17, Нели Христова
473
Плашат Зеленски с военен преврат
Снимка: БГНЕС

Гневни коментари заваляха в Украйна след изявлението на депутата от "Слуга на народа" Маряна Безугла. Тя призова за оставката на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни.

Известният активист, близък до западните структури, основател на организацията StateWatch Александър Леменов, заплаши Владимир Зеленски с военен преврат.

"Какво може да се каже за този стил на комуникация? Нямам достатъчно думи да опиша... Ще довършат играта. Ще загубим още територии. Но не всички, далеч не всички. А в Киев наистина ще се смени правителството, но не към руско, а към военно. Аз обаче съм категорично против този стил на дискусия. Някои хора забравят кой държи фронта. Не народните депутати, а Въоръжените сили на Украйна", написа Леменов във Facebook, коментирайки поста на Безугла.

Народният депутат обвини Залужни, че няма военен план за 2024 г. и затова трябва да подаде оставка.

"Да, главнокомандващият на украинските въоръжени сили не успя да предостави план за 2024 г. Нито голям, нито малък, нито асиметричен, нито симетричен. Военните просто казаха, че трябва да мобилизират поне 20 хиляди граждани на месец", пише тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Дядо Либен, ЗЕЛЕНСКИ , ИЗВЪРШВАШЕ ГРОЗНИ ПРОВОКАЦИИ И ВЕЧЕ СЪБИРАШЕ КОМПОНЕНТИ ЗА АТОМНА БОМБА, ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ЩЕШЕ ДА СТАНЕ МАЗАЛО И ВСИЧКИ В ЕВРОПА ДА СТАНАТ НА ПРАХ, А ТОЙ ДА СЕ ИЗСУЛИ И СИ ИЗБЯГА В ИЗРАЕЛ!
364
9
 
3
 
! Отговори
Журналист на к200 преди 5 месеца
Пишела ТЯ...???!!! Я да я видим тази отпадъчна другарака на фронта срещу руските пълчища.....,които умират,като мухи, заради болшевишката пък проостотия на руските генерали...Май и един час не е била на предна линия ,където ....НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВА КОЛКО Е ТРУДНО И ОПАСНО.
363
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Няма да е все така ! МОЛЯ? КАКВА УКРАИНСКА АРМИЯ? ТА ТЕ УБИВАХА СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ И РУШАХА ДОМОВЕТЕ ИМ, ВЪРЗВАХА ГИ С ВЕРИГИ НАСИЛА ДА ВОЮВАТ, ГОНЯТ ГИ И ГИ ПРЕСЛЕДВАТ НАВСЯКЪДЕ, ЗА ДА ГИ ХВАНАТ, ВЪРЖАТ И НАСИЛА ГИ ПРАТЯТ ДА ВОЮВАТ, ЗАЩОТО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ВОЮВАТ, ГРОБИЩАТА СА КИЛОМЕТРИЧНИ И ПОГРЕБВАХА ПО НЯКОЛКО ЧОВЕКА В ГРОБ, ЗАЩОТО НЯМА МЯСТО, ЗАПАДНЯЦИТЕ ИМ КРАДЯХА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ , ПРАВИХА СИ И ЕКСПЕРИМЕНТИ С ХОРАТА!
362
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Зеленски, ВИЕ СТЕ НАЦИСТИ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ, НЕ САМО ТОВА, НО И СТЕ САДИСТИ И ПСИХОПАТИ, ЗАБРАНИ ВСЯКАКВИ ЕЗИЦИ, ОСВЕН УКРАИНСКИЯ ЕЗИК И РОДНИЯ ТИ ЕВРЕЙСКИ ЕЗИК, ИЗВЪРШВАТЕ ЖЕСТОК ГРАБЕЖ И ГЕНОЦИД НАД РУСКО-УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, СЪДАДОХТЕ КОЦЛАГЕРИ И ВЪРШЕХТЕ ВСИЧКО, КОЕТО НАЦИСТИТЕ СА ВЪРШИЛИ В МИНАЛОТО, ЧРЕЗ ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА И НАСИЛИЕ, СЪЗДАДОХТЕ НЕОБИКНОВЕН НАЦИЗЪМ, МЕСТНИ НАЦИСТКИ ГРУПИРОВКИ ДА УБИВАТ СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ И РОДНИНИ, ВЪН, ВЪН, МАХАЙ СЕ!
361
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Израел и Хамаз --споразумения , но И Зеленски иска , но БайДанчо не дава , тая война ще продължи доста !!
360
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
на вуйчо ми колега негов съсед казал, че Авдеедка падна, та не знам.
359
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До поправете се...Зеленски , поредната мъша за ПАРИ , от европейските държави , за към сащ и Англия !
358
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Зеленски забрани руския език и всички останали езици(включително и българския), набута семействата да живеят в подземията и в панически страх, чрез насилие и убийства, някои българи са починали от глад, защото са се страхували да излязат навън, създадоха концлагери за изтезания и убийства, не само по политически причини, а и за да рекетират и ограбват населението, техните имоти, коли и т.н., закри всички опозиционни партии, убиваха инакомислещи, журналисти, неудобни, създадоха върл нацизъм, проп
357
5
 
13
 
! Отговори
поправете се преди 5 месеца
ЕС е място, в което няколко държави и олигарсите, слуги на запада и разни западни корпорации(не само европейски), изсмукват и ограбват другите държави, корупцията е страшна и е превърната в нормалност за привилегировани, ограбвайки парите на населението, затънали са в дългове, Зеленски ги донабутва с рекета си за пари и никому ненужни оръжия и с гръмването на потоците с газ, химикали, торове, слагайки прът в колелата икономиките ни. Човешкия живот не струва нищо за тях и убиват славяни, следене,
356
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
политика по тениска алцхаймер го поръча! Руснаците са православни християни.
355
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Крайно време е този *** лоум ник Зеленски да го изритат от власт и съдят, че затри толкова много украинци да угоди на американски интереси. А около него пострадаха и толкова много руснаци, че и цяла Европа страдаме косвено финансово.
354
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
3 хиляди чеченци идват на Майдъна
353
12
 
5
 
! Отговори
Дядо Либен преди 5 месеца
Ако Запада не помогне наистина на Украйна - с много пари, оръжие, армия от хора, миротворци които да отблъснат агресора през 2024, ще покаже ,че е по- слабата система.Съответно Запада ще загуби Украйна, защото се бори за тях само на думи... и ще започне процес на упадък. И цялата пропаганда ще се окаже, че е пророк. От там нататък, ще дойдат най-тежките времена за западната цивилизация и за нас в т.ч.
352
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
бабите пред блока, говореха че този шмъркaча с тениската не му върви контра-отстъплението, хората с царевицата щели да палят пожар другаде!
351
2
 
27
 
! Отговори
Дай Бън преди 5 месеца
Зелю ще дозатрие Окрайна,ако не се спомине от приятелски огън.След победата на Русия тукашните,а и не само тукашните *** ще запеят друга песен.
350
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"ЗЕ" за Зеле,"ЗА" за Заслужилий.Спирайте я тази война и безсмислените месомелачки!
349
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дори Израел и Хамас успяха да намерят общ език, а се мразят и в червата. Само Зеленски не ще да преговаря.
348
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен123 преди 5 месеца
УРААААААА най-накрая една хубава новина... Дано стане този военен преврат, и всичко да приключва. ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ... Вън България от "ес" "нато" "сащ"
347
1
 
27
 
! Отговори
ЕДИН преди 5 месеца
Не, не го плашат.... Това му е съдбата.
346
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако това наистина се случи, украинците със сигурност ще направят този ден национален празникат.