Загинал ли е главнокомандващият украинските войски при руски ракетен удар?

Във Волчанск са били убити високопоставени генерали
Обновена: 21 мар 2024 09:13 | 21 мар 2024 09:08, Петър Бойчев
285
Загинал ли е главнокомандващият украинските войски при руски ракетен удар?
Снимка Фейсбук

Главнокомандващият въоръжените сили на Украйна Александър Сирски може да е загинал в резултат на ракетен удар на руските въоръжени сили по Волчанск, Харковска област. Това заяви военният анализатор Борис Джерилиевски в разговор с руското издание "Аргументи и факти“.

По думите му, руските въоръжени сили са нанесли масиран ракетен удар по позициите на войските на ВСУ в град Волчанск, по време на който се предполага, че са убити високопоставени генерали от въоръжените сили на Украйна и Службата за сигурност на Украйна, пише Фокус.

Изданието твърди, че базата на чуждестранни наемници, които се обучават за атаки в района на Белгород, също е била атакувана.

Сирски, според анализатора, доскоро е бил "лице от втори план“ във въоръжените сили на Украйна, но в същото време е оказал значително влияние върху хода на военнте действия. Главнокомандващият е посочил ключовата точка за сдържане на руската армия в Харковско направление, така че не е изключено по време на рейда той да е бил на съвещание във Волчанск, казва Джерилиевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
28
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
Едва ли е от толкова голямо значение дали е убит главнокомандващия или не. Защото не той взема решенията. Дори и Зеленски да бъде убит-все тая, ще намерят друг актьор, все пак не е Чарли Шийн, та да залезе сериала заради него. Обаче смени ли се президентът във Вашингтон, всичко се променя, там е истината.
169
7
 
6
 
! Отговори
167 преди 1 месец
Всяко неравноправие, тормоз, експлоатация, терор, незачитане на основни права е фашизъм бе *** фашистки.
168
0
 
16
 
! Отговори
До замислен преди 1 месец
Мисля си за края на войната и това, каква ли ще е съдбата на свидния син на Украйна-Владимир Зеленски,? ---- Лесно е, Зеленски е евреин, той може да пожертва всички украинци но себе си - НИКОГА. Ще избяга в САЩ, за да прави прави правителство в изгнание... тоес да си харчи парите без да го е еня за украинците... Но може и да му се стъжни, защото има много, страшно много хора които търсят възможност да си поговорят с него.
167
8
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
пропагандата с "ама той е руснак" не върза, сега наред е да стигне залужни по брой умирания. оттук насетне всеки удар на крилата ракета срещу жилищна сграда ще е "щаб на украинското командване". нищо, че военните обекти там са строени да издържат ядрен удар
166
3
 
0
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 месец
До Идеолог иначе подрипат, като речеш, че не са slave-яни, а чисти татари
165
2
 
10
 
! Отговори
замислен преди 1 месец
Мисля си за края на войната и това, каква ли ще е съдбата на свидния син на Украйна-Владимир Зеленски,? Дали народът ще го ублажи и дали песни за него ще пеят?
164
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
евала политици - направихте рашата чудовище...цялата икономика и е военна. Как се спира такова чудо, като има и ресурсите и хората и най-важно - вече и мотивацията. Но пък от друга страна, тази планета има нужда от прочистване, пълно е с ***!!!
163
1
 
16
 
! Отговори
Идеолог преди 1 месец
Ся малко просвета за жълтопаветния планктон.... Фашизма е създаден от Дучето и няма нищо общо с геноцида над евреите и славяните. Нацизма е от Германски произход и е свързан с геноцид срещу "непълноцените" раси... А непълноценни раси са всички които не влизат в понятието "ариец", или според описанията - "Руси и синеоки". А сега се огледайте в огледалото и пишете колко от вас са Руси и Синеоки... Отговора го знам - нито един. Хахахахах.
162
2
 
10
 
! Отговори
Анелия преди 1 месец
Какво мисли по въпроса за войната в Украйна съпругът на френския министър на външните работи? За един приятел питам...
161
1
 
19
 
! Отговори
Лиляна преди 1 месец
Аз едно не разбрах. Последно - Русия ще напада ли Балканите след Украйна или няма да ги напада. Интресно ми е просто...
160
4
 
37
 
! Отговори
Опорки преди 1 месец
Трябва да се пише , че са убити и ранени жени, деца и възрстни хора. Четящите трябва да са разстроени и настроени против Путин.
159
3
 
21
 
! Отговори
Параскева преди 1 месец
Искам съпругата на Макрон да се изкаже за войната. Интересува ме нейното мнение.
158
5
 
31
 
! Отговори
Идеолог преди 1 месец
руския фашизъм - няма такова понятие... Фашизма е идеология! Руснаците в момента нямат определена идеология... Оптивате се да им пришиете вашите си идеологиии... Фашизма и Комунизма и двете са западни идеологии.
157
3
 
29
 
! Отговори
Цветелина преди 1 месец
Нещо не се говори за тристата френски наемници от Харков, дето хапнаха Кинжала. Върнаха ли ги вече по родните места? Макрон и бабата ще пратят ли още?
156
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 152 Още по- лошо ако е жив и се е върнал този предател в Русия. Ще го чака съдбата на Навални. Муахахахаа...
155
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 129 Пише се шестограН, шестогран може да бъде вкаран в квадратен отвор (просто няма да пасва на четирите страни) и като цяло причините, поради които се "кефиш" говорят за това за какво става дума.
154
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 153 Как мазно излизаш от ситуацията....че колко са независимите медии у нас? Да се броят на пръстите на едната ръка. Гледай нета бе. Засипан е с тази новина от десетки медии.
153
1
 
16
 
! Отговори
Генералисимус преди 1 месец
Ся да ви светна, няма значенив какви сте по идеология, това което има значение е да знаете че когато САЩ и Русия се карат, за вас е полезно да не сте в кръгозора им. Кой разбрал, разбрал. Който не е разбрал или е платен или е луд... Имама и поговорка - когато атовете се бият помежду си, магаретата бегат или го отнасят.
152
3
 
12
 
! Отговори
Живка преди 1 месец
Контранаступа върви ли? Върнаха ли Севастопол в крайната област? За един приятел питам...
151
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 145 Със сигурност щеше да е по-леко за руския фашизъм. Например, нямаше да му е свалена маската, а сега .... Руския фашист в Кремъл направи геостратегическата грешка на 21ви век, като изцяло свали маската на организацията, която управлява СССР/Русия от над 100 години и унищожи тоталната фалшификация, каквато е руската история както я представя Русия.