Кремъл: Ние сме в състояние на война и Западът е част от нея

Част от територията на Русия била под украинска окупация
Обновена: 22 мар 2024 11:37 | 22 мар 2024 11:36, Петър Бойчев
424
Кремъл: Ние сме в състояние на война и Западът е част от нея
Снимка БГНЕС

Част от територията на Русия фактически е окупирана от Украйна и Москва трябва да "освободи новите региони и да обезопаси хората там“. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"Имаме четири нови субекта на Федерацията. И най-важното за нас е да защитим хората в тези субекти и да освободим територията на тези субекти, която в момента фактически е окупирана от киевския режим", заяви представителят на руския президент Владимир Путин в интервю пред aif.ru.

"Ние сме в състояние на война. Да, тя започна като специална военна операция, но веднага след като там се заформи тази компания, когато колективният Запад стана участник в нея на страната на Украйна, за нас тя вече се превърна във война. Убеден съм в това. И всички трябва да разберат това за своята вътрешна мобилизация", заяви говорителят на Кремъл.

Говорителят каза още, че Русия трябва изцяло "да освободи" своите "нови региони", за да гарантира сигурността на хората там, имайки предвид четирите украински региона, които Русия обяви, че анексира през 2022 г., посочва Ройтерс.

Според Киев анексирането от Русия е незаконно заграбване на земя и той няма да се успокои, докато всички руски войници не бъдат прогонени от неговата земя.

Песков заяви, че руската страна не може да позволи на границите ѝ да съществува страна, готова да използва всякакви методи, за да отвоюва Крим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
...онова време)тя като се разкрещя и се обиди! Как съм можел да й предложа пари,аз за каква съм я мислел! И между тях имаше истински ,,бисери" с които в днешно време за да се запознаеш трябва 1 разкошен дом,луксозна кола и много брилянти!Една от тях беше на корицата на списание ,,Советская женщина",където се поместваха най красивите женски образи.Но предимството ми беше,че бях чужденец,млад,западнооблечен и...много омайващо плямпащ! Та така! Който помни-знае за какво говоря!Който не вярва...
358
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още за Коми...Младите ще им е трудно да асимилират,но ,,гларусите" от онова време знаят.Екскурзия в чужбина беше разкош за руснаците и всички жени,дошли на море не отказваха на предложение за интимно приятелство.Особено в оная пустош,наречена Коми идваха на талази от всички краища на ссср!Не беше нужно да си Ален Делон.Те не подбираха!Важното за тях бе да са с човек,чужденец,различен от техните мъже.Не го правеха за пари.Бях предложил на една студентка,дошла от Минск 100рубли(цяла заплата по
357
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали беше Военна операция рашки, не било война според вас :)))
356
3
 
10
 
! Отговори
Само преди 1 месец
...за думата "война", трябва да бъде изпратен в затвора! Досега доста си изпатиха! Присъдата е от 5 до 8 години затвор!
355
10
 
6
 
! Отговори
ТА КОЙ С КОГО? преди 1 месец
Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА?
354
13
 
9
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 месец
Точно така - прав е! То цялата украйна е руска територия и е окупирана от киевския режим, то думата украй се е появила към началото на миналия век.
353
4
 
11
 
! Отговори
На Путин изборите преди 1 месец
Същите като едно време на бай Тошо ! !-во гласуеането беше задължително отиваш и само един кандидат а именно Тато и за него гласувага 98--99 процента от българите . Сега там е същото само че не е задължително да гласуваш иначе пак е един кандидат и той лично брой бюлетините и казва колко процента е спечелил и после вика че народа бил със него със него колкото бяха със К
352
1
 
11
 
! Отговори
Ха ха, преди 1 месец
...Гуантанамо е за такива като теб! Само че си мисля, че Сибир по би ти отивало!
351
3
 
15
 
! Отговори
ааа преди 1 месец
Веднага в ЗАТВОРА щом е споменал война Както хилядите руснаци до сега
350
5
 
8
 
! Отговори
Краварски цинизъм преди 1 месец
А Гуантанамо чий е?
349
1
 
3
 
! Отговори
ЕЙ, ЛГБТ - а у лево! преди 1 месец
До Анонимен: "Руски семейни ценности?!?!" ти па за кво се обаждаш като и и дея си нямаш ?
348
6
 
12
 
! Отговори
Кремълски цинизъм преди 1 месец
Имали четири нови субекта, и те трябвало да ги защитят? Само от Кремъл са способни на такава перверзия и цинизъм! Кое трябва да защитавате, това което сринахте със земята ли, и го запълнихте с минни полета! В тия "субекти" даже има и територии , които и в момента са в Украйна ? Значи ,обявяват чужда територия за свой "субект", и след това хукват да го защитават? Коце Копейката още мечтае, да хукнат да защитават и нашето Черноморие? А дано,ама надали!
347
6
 
9
 
! Отговори
То като изперкаш преди 1 месец
И Европа може да освободиш--- ама преди това ще ви пратят във Хага на лечение !
346
2
 
6
 
! Отговори
Така е така е! преди 1 месец
Даже не забраваме американците колко са националисти и вече си махат паметниците на основателите... още едно поколение свободни афроамериканци и ще плащат и на инианците за геноцида...
345
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руски семейни ценности?!?! Оййй,бля...дь,на нада!1980-84 г.бях в Коми и още не сме стигнали до там ,в масква ме ,,свали" някаква красавица,на която предложих... дъвка.Закара ме у дома,запозна ме с родителите си и ...хоп в стаята й!Да речеш ,че е ***-не е.19годишна студентка!Още тогава си рекох: ой бля...дь тут как раз для меня! И като се почна!!! Направих ги около ...120 парчета!Какви сцени на човешкото,специално на женското падение видях през тия 4г.!Запознаваш се на улицата и ...хоп!
344
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не забравяйте руснаците колко обичаха Сталин. И за има няма два три дни като се обърна палачинката го разлюбиха и му махнаха паметниците.
343
2
 
9
 
! Отговори
Ханку Брат преди 1 месец
Земите в над Черно Море и край Волга са исконно български земи и рашистите да се разкарат от тях щото са наши.
342
0
 
5
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Спокойну бря. Най накрая жа са фърли атома и сичко жа са упрай!
341
6
 
4
 
! Отговори
старите пения преди 1 месец
До Анонимен: "Кремъл е започнал войната с руския народ. Ще видим кой ще надделее." - ха ха и нали Путин щеше да падне?
340
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Репортер интервюира украински снайперист: Какво чувстваш, когато застреляш ***? Снайперистът отговаря: Само отката.