Кремъл: Ние сме в състояние на война и Западът е част от нея

Част от територията на Русия била под украинска окупация
Обновена: 22 мар 2024 11:37 | 22 мар 2024 11:36, Петър Бойчев
424
Кремъл: Ние сме в състояние на война и Западът е част от нея
Снимка БГНЕС

Част от територията на Русия фактически е окупирана от Украйна и Москва трябва да "освободи новите региони и да обезопаси хората там“. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"Имаме четири нови субекта на Федерацията. И най-важното за нас е да защитим хората в тези субекти и да освободим територията на тези субекти, която в момента фактически е окупирана от киевския режим", заяви представителят на руския президент Владимир Путин в интервю пред aif.ru.

"Ние сме в състояние на война. Да, тя започна като специална военна операция, но веднага след като там се заформи тази компания, когато колективният Запад стана участник в нея на страната на Украйна, за нас тя вече се превърна във война. Убеден съм в това. И всички трябва да разберат това за своята вътрешна мобилизация", заяви говорителят на Кремъл.

Говорителят каза още, че Русия трябва изцяло "да освободи" своите "нови региони", за да гарантира сигурността на хората там, имайки предвид четирите украински региона, които Русия обяви, че анексира през 2022 г., посочва Ройтерс.

Според Киев анексирането от Русия е незаконно заграбване на земя и той няма да се успокои, докато всички руски войници не бъдат прогонени от неговата земя.

Песков заяви, че руската страна не може да позволи на границите ѝ да съществува страна, готова да използва всякакви методи, за да отвоюва Крим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
379
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кървавото бункерно джудже ще съсипе Русия напълно. На хоризонта се задава гражданска война и разпад /руснаците не познават протестите и мирните преходи/, а копейките продължават да му правят еваларката. Разбира се, не търсим логика у копейките, тези семпли умове, но все пак - Русия потъва, а вие сте уж русофили, какво става? Не е ли време Лилипутин, по стара КГБ-истка традиция да бъде обявен за чуждестранен агент?
378
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не му е лесно на мекерето Песков - шефа му е кърваво, бункерно джудже, страдащо от шизофрения.
377
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Песк, български чушкопеци трябват ли ви пак, щото ЕС не ги ще от 35 години
376
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
русия настъпа мотиката сега ще си изяде и боя
375
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
надявам се осъзнаваш путин е ходеш мъртвец Но и ти ще висиш до него от клона пески
374
4
 
12
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 месец
До Анонимен 371 Още по точно. Специална военна изла-га-ция.
373
8
 
14
 
! Отговори
Анализатор преди 1 месец
Рашистите хептен изплискаха легена.Видно е,че Пуутлеер е психично болен и трябва да се лекува.Расия е пред разпад,бъдете сигурни,че тия си заминават и ще се разпаднат на десетки республики,които ще гладуват и ще търсят помощ от ООН.
372
2
 
13
 
! Отговори
Питам преди 1 месец
А кой започна войната ?
371
7
 
13
 
! Отговори
до347 преди 1 месец
забелязваш ли кой признава една държава и после я напада, разрушава, убива хора, изнасилва деца, кой заплашва целия свят с атомни бомби, та кой е Zлото?....
370
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Злото в света се нарича Америка запада е нейн посредник
369
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кремъл "ние сме в състояние на война, но западът не знае"
368
7
 
11
 
! Отговори
Сът преди 1 месец
Представете си koneuku,украйнците само с насочване и разузнаване от НАТО потопиха половината черноморски флот на рашките и унищожиха половината им тежки рафинерии! А сега пак си помислете ако се включи НАТО найстина,колко време ще изкара г-н Путин,преди ракета да се забие в Кремъл и да му цепне плешивата кратуна? Сега пак си помислете дали Русия воюва със Запада и НАТО.
367
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Новото название на "Специалната Военна Операция" е "Специална Военна Война". Следващото название ще бъде: "Специална Велика Отечествена Военна Война".
366
7
 
15
 
! Отговори
и какво стана? преди 1 месец
Накрая според тази ватенка песков, украинците са окупатори в собствената си държава.
365
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде сега Песков у зандана, задето говори забранени думички...
364
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СССР 2.0 не е държава, това е диагноза.
363
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еee разгеле, сега ще освободят ли всички, които до онзи ден наричаха спец.операцията война? Значи какво излиза, рано или късно Раша си признава за всичко :) За зелените човечета, за Вагнер, за войната ... скоро ще си признае и за всички политически убийства, най-накрая ще си признаят, че са СССР2.
362
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За тебе може да е патологичен случай но аз ги пиша тия неща за да разберат русофилите какво представляват семейните ценности на любимците им, дето са трьгнали да спасяват света от нацисти и да възстановят морала на семействата!И ако се съмнява някой в написаното нека да пита някой,който е живял там или старите ,,гларуси"!Те най добре ще обрисуват тогавашната ситуация!Руснаците загубиха войната още в деня,когато я почнаха! Никога в нищо не са били модел за нещо!Кръв,аморалност и агресия-това са!
361
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още за ссср...Пълно беше с всякакви невероятни истории!Една като видя моята лъскава като германска каска в лунна Сталинградска нощ ,,особа" разгледа го близо час и не можеше да повярва,че може и да има и такива!Винаги е била мислила,че нашите ги режат с ножицата през средата! ЕДНИ МЕ ПОКАНИХА НА ГОСТИ в масква,понапиха се и след полунощ жената на единия,,хоп" в леглото ми!Ее,не сме вьзпитани като перверзници и беше трудно да го направя!Плюс-представи си,че ни хванат,ще ни нарежат на парчета!
360
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие сте във вечна патология.