Отриха 15 обезглавени тела в курорта Акапулко

Това е най-голямото масово клане в Мексико от 2008 година
Обновена: 8 яну 2011 22:32 | 8 яну 2011 22:15, Красимир Ангелов
9
Отриха 15 обезглавени тела в курорта Акапулко
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Обезглавените тела на 15 души са били открити близо до търговски център в мексиканския курорт Акапулко, съобщи АФП.

"На тротоара на търговския център "Пласа Сендерос" бяха открити обезглавените тела на 15 мъже на възраст от 25 до 30 години", съобщава комюникето на полицията.

Това е най-голямото масово клане от такъв характер в Мексико след обезглавяването на 12 души в щата Юкатан през август 2008 година, отбелязва АФП.

Зловещата картина се разкрила пред полиците в ранните часове на днешния ден, когато те били извикани заради пожар, но видели пет изоставени коли и 15-те трупа.

Щатът Гереро е територия на наркокартела "Ла Фамилия", известен с кървавите си престъпления и безпощадната борба срещу бандата на Сетас и картела "Южния пасифик", който отвлече и уби близо 20 мексикански туристи, погрешно разпознати като членове на вражеския картел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В задният двор на САЩ цари анархия и мизерия. Една цивилизована държава първо се оправя задния двор и след това вършее по света да изнася демокрация. Значи не са цивилизовани, още по-малко демократични.
8
0
 
4
 
! Отговори
minko преди 13 години
4udq se dali depotatite v BG se zanimavat s takav biznes ?Narkotici i taka natatak.....
7
0
 
0
 
! Отговори
Radika преди 13 години
4udovi6tno!Bogata Mafiq-ostavili si 5-te koli,a az bednqka magisrtr-ingener nqmam i TRABANT.I tuk obezglavqvat hora,no 15 DU6I V KOV4EGA NA MRTVETSA?
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дали и при нас стават? Защо не обезглавят и малко от депутатите?
5
6
 
12
 
! Отговори
123 преди 13 години
Просто не дават на медийте да съобщават за такива неща , не че не стават и у нас.Прилагат стари трикове от времето на бай тошо за пълно информационно затъмнение.
4
6
 
14
 
! Отговори
bg преди 13 години
В БГ е същото положение , само че МВР го крие от Народа.
3
4
 
14
 
! Отговори
Румен Кашилски преди 13 години
Това със сигурност са телата на български депутати които не са си платили данъците.От срам са отишли чак там и са се самоубили.И са се заровили.Дълбоко.
2
0
 
29
 
! Отговори
Това е отвратително! преди 13 години
Войната е за печалби, причината не е в психиката на мексиканците, а в алчността на отделни хора. Въпросът е дали само наркобароните имат интерес, или в наркобизнеса влагат пари и много уважавани, "почтени", известни публични личности? Ето това е въпросът! Когато овластените "почтени" закрилят бандитите, тогава става и страшно, и отвратително!
1
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ужас!!! тези мексиканци са по-зле от ***, листните въшки и най-гадните вредители, които могат да съществуват на земята - всички взети заедно!!!