Путин: Русия няма да преговаря с терористите

"Трябва да се води безпощадна борба с тероризма и екстремизма"
Обновена: 31 яну 2011 17:00 | 26 яну 2011 21:35, Елка Василева
106
Путин: Русия няма да преговаря с терористите
Путин на посещение при ранен при атентата на летище Домодедово. Снимка: БТА

Русия няма да преговаря с терористите, заяви премиерът на Русия Владимир Путин пред журналисти.

"Нито една уважаваща себе си страна в света няма да тръгне по този път", каза Путин.

"Трябва да се води безпощадна борба с тероризма и екстремизма", подчерта той.

Руският премиер посочи, че ръководството на страната никога не се е отказвало да преговаря с всички политически сили, които желаят урегулиране.

По думите му "щом властите влязат в преговори с терористи, агресията се увеличава и се увеличава броят на жертвите".

"С терористи преговори никой не води. Това е световна практика", каза Путин.

Той подчерта, че държавата трябва да развива социално-икономическата сфера в Северен Кавказ, да подобрява дейността на правоохранителните органи във всички насоки, да се занимава с подобряване на физическата защита на транспортната инфраструктура, както и да поддържа традиционния ислям.

Още по темата

"Всяко здраво общество в условията на заплаха се сплотява и дава общ отпор на бандитите и екстремистите. Убеден съм, че така ще бъде и в Русия", заяви Путин, цитиран от РИА Новости.

На 24 януари на московското летище Домодедово беше извършен терористичен акт. Камикадзе се взриви сред множество хора. Загинаха 35 души, от които един българин. Ранените са над сто.

Спецслужбите са имали информация за подготовката на терористичния акт, но не са успели да го предотвратят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
3
 
! Отговори
faust преди 13 години
....и за тебе има летящо килимче,***
81
2
 
22
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 13 години
Ама много си *** бе ти сигорноси мюсюлманин по точно турско исчадие. Първо:чеченците нямат нищо общо с Българите и не са имали и това е факт. Второ:доку омаров воюва за исламски джамаят а не за свобода. Ти товали искаш да бъде в България джамаят? такова нещо и такива простотий Българин не може да говори ти със сигорности си турски провокатор.
80
7
 
5
 
! Отговори
АТИЛА преди 13 години
След терапията с новите медикаменти на Pfizer се чуствам много добре!Е, като страничен ефект може да се посочи сухота в устата и хомосексуализъм, но сухотата се оптавя след първата ***!КАЗАХ!pfizer
79
2
 
7
 
! Отговори
стг преди 13 години
така така а Рамзан Кадиров с златния пистолет е пример за успешен ръковител назначен лично от Путин
78
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На брадатите и забулени уахабити, им се иска да си направят малка свинска кочинка, където единственото занимание е да си биеш главата по 5 пъти на ден в земята, жените да са приравнени с животни и лицемерно да обвиняваш останалите развити държави за това, че си неграмотен деградант!Но това няма да стане и Кавказа ще продължви да бъде прочистван от шахидските *** с помоща на артилерия, бомби , неуправялеми и управляеми ракети, 155мм, 125мм, 30мм, 14,7мм, 7,62мм и 5,45мм куршум и снаряди!За всеки 1 нормален човек убит от тези ***, ще биват ракъсвани 20 въшки, чиято кръв ще напоява земите на кавказките планини оттук до края на вечноста!На който не му харесва, да ходи да се присъединява към тях и да наторява почвата със себе си!
77
41
 
5
 
! Отговори
АТИЛА преди 13 години
*** мръсно Руско Славянски КопелеКой си ти да наричаш Кавказки войни борещи се за независимост Терористи Поздравление за Доку Умаров и неговите бойциДоку твоето име се нарежда до тези на Ботев, Левски и РаковскиНека се множат труповете на Руските Терористи и Окупатори до пълното ликвидиране на по грешка създадената Български *** наречена РусияВън Руските Терористи и Окупатори от Българските земи на Дунав, Волга и Кавказ за да не стане Камчия Българския БесланКАЗАХ bulgarya.tk
76
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не, сериозно, в какво точно трябва да се подражава на Русия? Че е награбила територии в едни по-добри времена, които сега не знае какво да прави ли? Е хубаво, имате си цялата Менделеева таблица, и какво? Нима на други места хората не вадят нефт или диаманти?
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Патриот, ти тоже советский, да?
74
8
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
има голяма вероятност терористите да са пак спонсорирани от англо-американската ***!Гръмне ли некъде по света бомба гледайте веднага към цру!
73
0
 
2
 
! Отговори
а 67 ? преди 13 години
а не е ли така?
72
10
 
6
 
! Отговори
до 33 преди 13 години
щото на путин могъществото е около метър и петдесет. затова нямат респект.
71
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, rusnak, кой ти даде виза за българския форум? Тук е държава от ЕС, за граждани на държави от третия свят се искат визи. Пък и обижда и акъл дава на всичкото отгоре пияния ботуш. Времето ви мина, България не ви е бащиния.Я марш обратно.
70
16
 
8
 
! Отговори
СеСеСеРе преди 13 години
Путин е ***, както и всички болни русофили с червени чугунени чутури.Путин е най-големия далавераджия, който ограбва собствения си народ. Има 40 милиарда евро, а в Русия умират на по 40 години от алкохолизъм.Господ нека го накаже и него и всички, които го защитават.
69
14
 
9
 
! Отговори
до 71 преди 13 години
Един ***, който нарича българи "жалки ***", защото не гъзят на путин, заслужава да бъде депортиран в русия.срам и позор на чуждопоклонниците!България на българите. Вън руските шпиони!
68
6
 
18
 
! Отговори
Акъл море преди 13 години
До жалките ***,които плюят Путин и Русия--Погледнете по-добре на какво дередже сте вие и държавата,в която живеете! Нямате нито силата на Путин,нито решителността на Русия да прогресира! Не можете да се сравнявате и със хората,които жертват живота си за някаква си тяхна кауза.За нищо не ставате!Можете само да ръкопляскате на простотиите на поредните спасители!
67
3
 
13
 
! Отговори
rusnak преди 13 години
..а и си имаме всички суровини и цялата Менделеева таблица:)
66
3
 
11
 
! Отговори
Лекар от 4 км преди 13 години
Моля ви , не обиждайте моя любимия пациент СТРАНДЖАТА !
65
5
 
13
 
! Отговори
rusnak преди 13 години
14 трилиона външен дълг на САЩ не е малко, но от тук ако почна да анализирам...:))
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и другите ненормалници се включиха , и запяха арията на ненормалноста в главата им ....странджа *** такова , *** под 66 да вървите да си пиете хапчетата не ви е мястото тука
63
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв пример може да бъде Русия като общество или икономика? Аз не виждам кое у тях е достойно за подражание. Самите те подражават на САЩ, за съжаление само в лошите неща.