Пребиха внука на Юрий Андропов

Брежнев разследва инцидента
7 фев 2011 22:03, Елка Василева
38
Пребиха внука на Юрий Андропов
Руският художник Дмитрий Врубел рисува на Берлинската стена прословутата целувка на Леонид Брежнев и Ерик Хонекер. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

31-годишният внук на Юрий Андропов, чието име някога всяваше ужас и респект от страна на разузнавачите в цял свят, стана жертва на улична банда.

Константин Андропов – внук на бившия председател на КГБ, е бил нападнат в строгия център на Москва през нощта срещу 3 февруари.

Потомъкът на един от последните генерални секретари на КПСС излязъл от метрото към 11 часа вечерта и тръгнал към дома си. Десетина метра преди входа обаче той неочаквано бил ударен по главата.

„Мъжът е паднал. Били са го, докато не е изгубил съзнание. Нападателите не са пипнали нищо от вещите му – нито телефона, нито парите, нито документите“, казаха за Life News от милицията.

„Тези, които са нападнали Костя, не са случайни хора, предполагам, че това е отмъщение за нещо“, разказа в милицията майката на пострадалия, снахата на могъщия генерален секретар Татяна Квардакова.

Милицията научила за нападението два дни по-късно.

По ирония на съдбата да разследва инцидента се заел началникът на участък с фамилията Брежнев.

Двамата внуци на Юрий Андропов – Константин и Татяна, доскоро живееха в САЩ.

„Костя се върна в Москва преди три години, готвеше се да тръгне по стъпките на дядо си. На следващия ден трябваше да се яви на медицинска комисия, за да влезе в школата на Федералната служба за сигурност (наследник на КГБ)“, каза Татяна Квардакова.

Константин Андропов обаче се оказа в болницата на това страшно учреждение с мозъчно сътресение, счупен нос и контузия на очите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Радомирски ЦИГАНИНО. Нали ти казах да снимаш порно с ***, и да го разпространиш него в нета.
12
6
 
39
 
! Отговори
мужик преди 13 години
Пачему они жили в империалистическое гасударство США!!!!!?????
11
2
 
16
 
! Отговори
tulski преди 13 години
radomir4y, ама ти наистина ли си мислиш, че ще ти даваме точки или пари. Тези номера се изтъркаха вече. Бас ловя, че си 14 - 16 годишен. Лягай да спиш, че Лека Нощ отдавна мина !
10
21
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да ги изтрепят до девето коляно копелетата комунярски
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
или пък са му показали КаГеБе некой голям гущер,що пита
8
16
 
12
 
! Отговори
Калин преди 13 години
после съветските вождове.. и продуктите им.. не били перверзници :) я ги вижте тези чудеса .. на олигофренията.... животинска.
7
21
 
25
 
! Отговори
Калин преди 13 години
на комунист вяра се няма... стара приказка от едно време, лъжат даже и в точният час.. кажат ли им.. 10.. значи е толкова.. нищо.. че минава .. полунощ !! Тъй.. става с болшевики.. толкова са нагли, че сами себе си шамарят за далавера Колкото до това дали има Милиция у Путяновата тоалетна .. ми днесаджите нали са журналета би следвало да знаят, че по нови разпоредби Милиция .. там нема.. не, че не са същите чукундури :)Ама днеса .. е як сайт.. пълен с червени мозъци.. аналоними .. клеясали.
6
3
 
5
 
! Отговори
ели преди 13 години
До 1 : Ефекта на пеперудата ли е това ... магьосници са тези от Днес бг .. сладури... или имате грешки, които първи клас , втори срок не правят децата ... или новините ви са преди да са станали .... да не ви е уроки ли ? ха ха ха
5
5
 
2
 
! Отговори
zzz преди 13 години
... цял свят по твоя часовник се сверява...
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
скапани гущери тирани,тука целия град е от гущери,дино заври товаааа,дино заври оноваааа,кратуноиди,най убавото е едно нещо в друго нещо,матрошка,една кутиика в друга кутиика - о щастие,да се размножаваме
3
11
 
9
 
! Отговори
TR TURK преди 13 години
KAKVO PRAVYAT TEZI PEDERASI BE, NA TOYA *** KOLKO GODINI MU VYARVAHTE KOMUNISTI.
2
4
 
16
 
! Отговори
мама преди 13 години
Вярвай само на себе си,Георги:)))
1
4
 
21
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Сега часът е 21,57 на кого да вярвам,а статията 22,03