Венецуелски самолет готов да евакуира Кадафи

Семейството на полковника скоро ще излети за Каракас според медии в Тунис
Обновена: 19 авг 2011 17:22 | 19 авг 2011 17:18, Елка Василева
92
Венецуелски самолет готов да евакуира Кадафи
Снимка: Reuters

Правителственият самолет на Венецуела e кацнал на тунизийския остров Джерба в Средиземно море.

Според медиите в Тунис целта е с него да бъдат евакуирани членовете на семейството на либийския лидер Муамар Кадафи, съобщи агенция Синхуа.

Информацията е била съобщена от тунизийското радио Mosaique FM, чийто журналист се намира на тунизийско-либийската граница.

Позовавайки се на източник от столицата на либийските въстаници Бенгази, той съобщи, че семейството на Кадафи скоро ще напусне Тунис и ще излети за столицата на Венецуела – Каракас.

Още по темата

Засега остава неясно как роднините на Кадафи или самият полковник могат да бъдат евакуирани до остров Джерба.

По-рано източници от либийското военно командване потвърдиха, че Кадафи може би е болен и в скоро време може да напусне страната, предавайки властта на правосъдния министър Мухамад ал Камода, отбелязва РИА Новости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоест огромните запаси от петрол и сладка вода,са собственост на самите либийциНаправо безобразие ... Това не може да остане така !-------------- Естествено, откъде накъде трябва да е така. Ние също имаме нужда от петрол.
89
1
 
3
 
! Отговори
hfgtr преди 12 години
Това е поредната ***, целенасочена дезинформация. Целта и е - разколебаване силите на Кадафи. Много ми е мъчно (всъщност се радвам) - пак няма да успеят западняците. СМЕШНИ СА. Арабите не вярват на никой. Живял съм там и познавам манталитета им. Аааа !!!, особено либийците. Те са неуправляема система.
88
1
 
10
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Какво следва ?Либия на Кадафи е ЕДИНСТВЕНАТА и ПОСЛЕДНА държава в света,КОЯТО НЯМА И 1 $ ДЪЛГ КЪМ РОТШИЛДОВИ ( мвф и световната банда)Тоест огромните запаси от петрол и сладка вода, са собственост на самите либийциНаправо безобразие ... Това не може да остане така !Който и да монтират намястото на Кадафи,първата му задача ще бъде да изтегли заем от Ротшилдови ( мвф и световната банда)( с жестоки лихви - of course )Оттам нататък Историята ви е до болка позната
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе тоя бебок ли е п***расток ли е? Не знае да пише на български. Ай сиктир.
86
5
 
5
 
! Отговори
CIA да наште хора! преди 12 години
Уорлик: Строго секретно, до наште блогъри! Временно спирам доларите, поради кризата. Продължавайте с основната тема от февруари- победата е близка, Кадафи излетя за венецуела. Може и да се пише game over, за жалост няма нови указания от ЦРУ вече шести месец. Плюеме комунистите и т.н.Все някой ще се върже, балъци много в ***.
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДРЪН! ДРЪН !Имам чувството, че всички журналисти са станали като българските.Значи, някакво тунизийско радио съобщило - венецуелски самолет кацнал на либийски остров. Агенция Синхуа предполага, че ще евакуират Кадафито. Цял свят започва да се чуди как близките на полковника ще стигнат до острова. Абре, джаном. Една информация не трябва ли да бъде подтвърдена от няколко различни изночника, че да бъдие НОВИНА?
84
0
 
7
 
! Отговори
Гагарин до 69 преди 12 години
ХахахахахаЩо не пишеш на кирилица бе плебей?Набрал си злоба, ка то цирей гной!Да се не пръснеш!МухахахахахахахБиберон искаш ли?хахахахаххаах
83
8
 
9
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА...... преди 12 години
.....И ТАЯ "СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ***" СЕ ГОТВИ ДА БЯГА.....!!!!ПРИ ОНЯ ДРУГИЯ "СОЦИАЛИСТ"...ГДЕТО ЦЕЛИЯ МУ СКАПАН "СОЦИАЛИЗЪМ" ,СЕ КРЕПИ НА .....НЕФТА И ДРОГАТА!КАТО ГО ПОДГОНЯТ И ОНЯ... ОТ СИРИЯ --"БААСИСТА"---ТЪКМО ЩЕ СИ НАПРАВЯТ "ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ".....ХА,ХА,ХААА....
82
4
 
6
 
! Отговори
Храна за рибите преди 12 години
Писнало ми е от *** дето си предават властта от баща на син ,като нашите шумкари...На кучето кучешка смърт!
81
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето ви новини от свободната преса/а не контролираната/: Народ, вот новости, только что общалась в ливийцем из Триполи.(перевод)В Триполи сейчас все хорошо, но прошлой ночью НАТО сходило с ума, бомбили ужасно, это был ад. Но не верь никому, сейчас все лучше и лучше. Вот новости. Завия Крысы внутри города, но ливийская армия окружила его и отрезала все *** поддержки. У повстанцев два ***, сдаться или умереть как крысы. Сабрата на западе от Завии свободна. В Сормане на западе от Сабраты не так хорошо. А в Аль-Аджелате на западе Сорбаты все отлично.
80
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го евакуира по-скоро на оня свят,*** гадна.
79
6
 
9
 
! Отговори
БРЕЖНЕВ преди 12 години
КАРЛА ДЕЛ ПОНТЕ ОЧАКВА В СВОЯ СТРАСТБУРГСКИ СЪД ВСИЧКИ ЖИВИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ ВИНОВНИ ЗА УБИЙСТВАТА И БЕЗЧИНСТВАТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. АЙДЕ ,КАРЛА,ТИ СИ НАРЕД!
78
3
 
6
 
! Отговори
Месия преди 12 години
Съветска *** при съветска ***! Колко ни липсва времето, в което така мило изяждаха пенсионните ни фондове във вид на помощи-невъзвръщенци!
77
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая вечер тук са се събрали платените клакьори на американците. Айде баста, идете да спасявате световната икономика, заради която светът потъва
76
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе защо ми се струва, че и снощи четох тази статия, няма ли други новини, че се повтарят все едни и същи световни лъжи. Що не чувам нищо за протестите в Испания например
75
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо не го направи по-рано, а трябваше да езбие толкова народ и двамата му синове и внуци да умрат?никой диктатор не си е отивал от властта доброволно
74
2
 
3
 
! Отговори
Bebok преди 12 години
Zavri usta,predatel na bylgaria i sluga na nergri!raboti ***,za da ima GERB pari na postrojavane na novo obshtestvo.
73
2
 
9
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ преди 12 години
На път за венецуела да направят един заход към Балканите та да приберат 20-тина вредни ЧЕРВЕНИ *** дето мътят водата в БГ и се занимават с терористична дейност. Може да свършат некоя и друга работа на Кадафито и Чавес.
72
2
 
1
 
! Отговори
Bebok преди 12 години
mani 4e si prost ama i negramoten otgore na vsi4ko Pabove se namirat nai 4esto v anglia,a spored teb anglia e v zapadno evropa li e prosta partia prost elektorat,
71
3
 
3
 
! Отговори
Bebopk преди 12 години
Prosto zivotno,dupeto ti nabybva ot jak seks s negri, a ne smetka,sigurno imash deca ostraveni v BG i ne im davash i stotinka,a vsichko ispivash po dolni pabove sys prostitutki.