Алма тур искала от руските туристи по още ?150

"Комсомолская правда": Стотици заложници на финансов спор
18 сеп 2011 15:31,
102
Алма тур искала от руските туристи по още ?150
Снимка: архив Булфото

Стотици руски туристи станаха заложници на финансов спор между българския туроператор „Алма тур” и авиокомпания „България Ер”.

Първите туристи трябваше да чакат от 9 до 15 септември, за да се приберат в Русия, пише днес „Комсомолская правда”.
Оттогава още неколкостотин руски граждани бяха върнати по различни начини от България.

Още по темата

В петък не бяха извършени предвидени чартърни полети до Санкт Петербург, а „Алма тур” предупреди, че „България Ер” е отменила окончателно полетите

Туристическата агенция "Алма Тур"предложи на туристите, които имат билети за самолети на 16 и 23 септември, да заплатят по още 120 евро, за да се върнат в Русия с редовни полети на „Български авиолинии”.

За щастие Руската фдерална агенция по туризъм и туристическият съвет в Санкт Петербург съставиха алтернативен план и наеха самолет на руска авиокомпания, който върна от Варна 130 туристи, допълва изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
до TURKEY преди 12 години
Ей,аркадаш,за какво се дразниш по форумите?Това ,че има *** в България не е тайна,както има такива и в Турция.Недей да пишеш кой щял да дой де и от къде-не дай Боже/Аллах/утре вашите кюрди да взривят някоя друга бомба и вашия туризъм ще отиде на коно.Не го пожелавам разбира се.Не се хващай на въдъцата на нашите *** и си гледай кефа.
38
0
 
5
 
! Отговори
я бе, Тюркей, преди 12 години
дай го тоз турски форум, дето свободно и без предварително одобрение на ***, можеш да си постнеш мнението. и те там гърците май много басма не им цепятвиждам аз как пишеш по другите форуми - ама там ника ти не е тюркей, за други хора се представяш - *** това ти е целта да изпокарваш всички :)
37
1
 
6
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
В ТУРСКИТЕ САЙТОВЕ ТОЯ *** НЯМА шАНС ДА СЕ ИЗКАЖЕ.ТАМ ИМА Ц Е Н З У Р А! СЪС ЗАБРАДКА Е ЖЕНАТА НА ЕРДОГАН.ЕВРОПА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН щЕ Я ВИДЯТ!
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ти от Сибир ли пишеш,че нищо не ти се разбира?Коя е тази велика Русия-дето 85%от БВП формира от износ на суровини и оръжия ли?Това величие така и не успя да направи един свестен автомобил,телевизор,самолет/с това темпо на падане ще останат ли ?/Остани си руснак-няма да те агитирам да ставаш арабин.Но повече не искаме да ни освобождавате от когото и да е ,че много ще ни дойде.Пък като не ти харесва у нас-стой си в тайгата.Вместо да се дърлиш по форумите -пийни си една водка и се успокой.
35
1
 
4
 
! Отговори
до Turkey преди 12 години
А тука за какво пишеш? Не си показвай турската завист айде моля те! Разбрахме ви вече! Все гледате какво става около нас.. толкова ли сме интересни бе джанъм? :)
34
1
 
6
 
! Отговори
do Turkey преди 12 години
Кой идва при нас не те засяга.. завистливко! :)
33
1
 
6
 
! Отговори
абе Turkey преди 12 години
За кво дразниш хората в този форум? В турските не ти дават нали? :) Жалък си! Жалък! Каквито и да сме .. винаги ще бъдем по-добри! И по манталитет и по всичко. По между си можем да се караме но това е наш проблем. Гледайте себе си!
32
0
 
2
 
! Отговори
до Turkey преди 12 години
Ти виновен ли си за циганиите на твоите турски сънародници? Не си нали? :) Тогава и ние не сме!
31
0
 
5
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
БЪЛГАРИТЕ СА СЛАВЯНИ .СКОРО УчЕНИТЕ ГО УСТАНОВИХА С ТОчНОСТ.РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ щЕ НИ ОБИчАТ ЗАРАДИ ЕЗИКА,АЗБУКАТА,РЕЛИГИЯТА И ЦВЕТА НА КОЖАТА,А ТУРЦИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ТАКА БЛИЗКИ С АРАБИТЕ,НО ТЕ НЕ ДАВАТ НА ЖЕНИТЕ СИ ДА СЕ СЪБЛИчАТ В КУРОРТИТЕ ВИ И РЯДКО ПОчИВАТ.
30
2
 
3
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Като сте толкоз силни аре беж към Русия тука кой дириш?
29
4
 
3
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
А тя вашата Русия не е мафиотска.. нали? ;)
28
1
 
3
 
! Отговори
до Turkey преди 12 години
Еми сметни .. в България има 1 милион турци и 500 хиляди ***.. хахах българите в Турция да са най-много 100 хиляди. :D
27
3
 
2
 
! Отговори
do 6 ot 1 преди 12 години
prostiqa si ostava prost stava vapros za drugo no Darjavata trqabva da na pravi tuka kra4kata dagi hvane no kato e mafiyotska vijda6 iskat o6e pari ,Velika RUSIQA pak mal4i no kato po4uka na vrata idva s gram i trqasak i pak 6e molite za pomo6 no toz pat 6ego hvanete amerikanskiqa golemiqa .AZ SAM RUSNAK I 6ESI OSTANA TAKAV SILNISME ZA6TOTO NESME IZMEKQARI. СТАР КУМАНИС СИТИ Л
26
0
 
2
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Веднага изпращам оплакванетио ти на арменския поп!Чакай отговор!
25
0
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Веднага изпращам оплакванетио ти на арменския поп!Чакай отговор!
24
1
 
2
 
! Отговори
до Turkey преди 12 години
Отговори ми на въпроса бе мишко? :D
23
1
 
5
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
КЕМЕР Е В ТУРЦИЯ,А В ИСТАНБУЛ КАТО ИДА ТУРЦИТЕ СА ПО-*** ОТ НАшИТЕ РОМИ.
22
1
 
6
 
! Отговори
;) преди 12 години
Turkey знаеш ли че тази година в Кушадасъ един 17 годишен турчин уби туристка щото тя не искала да се омъжи за него? И ВИЕ НЕ СТЕ ЦВЕТЕ!
21
4
 
6
 
! Отговори
Транзит преди 12 години
Руска *** в Турция , всяка жаба да си знае гьола
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
14Викаш, правителството да си трае? Не трябвало да се намесва? Две фирми-некадърници, извинете, *** бизнеса на колко коректни бг фирми? Руснаците отнесоха, други държави не гледат ли?