Уго Чавес е в агония, всички "силни" във Венецуела са до леглото му

Страната вече се готви за най-лошото
Обновена: 5 яну 2013 14:54 | 5 яну 2013 10:29,
139
Уго Чавес е в агония, всички "силни" във Венецуела са до леглото му
Снимка: Reuters

"Президентът Уго Чавес е в Агония. Всички "силни хора" във Венецуела са в Хавана, до леглото на умиращия президент", твърди италианският вестник "Република" в днешното си издание.

"След вицепрезидента Николас Мадуро, когото Чавес обяви за свой приемник, в кубинската столица пристигнаха председателят на парламента Диосдадо Кабейо и братът на президента Адан Чавес. Истината за здравословното състояние на президента продължава да бъде тайна, но вече много от кратките официални съобщения показват, че Венецуела трябва да се готви за най-лошото", посочва вестникът.

Президентът на Боливия Ево Моралес, призна, че неговият близък приятел Уго Чавес е в много тежко състояние, пише "Република.

Според различни източници президентът на Венецуела е във "фармакологична кома", страда от тежка белодробна инфекция и се е наложило да бъде подложен на трахеотомия.

Каквато и да е истината, вече може да се каже, че заради крайно сложната обстановка в Куба се събират латиноамерикански лидери, които в близките дни трябва да вземат важни решения.

Опозицията във Венецуела настоява за подробна информация за състоянието на Уго Чавес и обвинява основните действащи лица на политическата сцена, че всеки един разиграва собствена постановка. Мадуро е подкрепян от кубинците, Кабельо - от въоръжените сили във Венецуела. "А самата Венецуела със затаен ъх очаква да й кажат истината", посочва вестник "Република", цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
2
 
7
 
! Отговори
ей преди 11 години
ей умориха го американците и това си ,показаха който не слуша какво става
116
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
анализатора избърши си американоблизаческата пяна
115
1
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 11 години
До Анонимен 131Трябва ли да слушаме един откровен *** като теб ?! Ти не можеш да пишеш на български , а си седнал на световна политика да ни учиш !!!
114
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ндмериканоблизците да си починат малко и да си оближат пяната че се оливатотносно чавесомират от яд шото каза на целият свят че президента им тогава буш младши си е обикновен алкохоликамериканците като чуят чавес и са на ноктидреме им за венецуелците колкото и за българитевсеки нормален чавек го знае но не и американоблизачите
113
16
 
11
 
! Отговори
анализатор преди 11 години
С Чавес трябва да си иде и чавизма особен вид тоталитарна диктатура ! Една от най-богатите на петрол страни има един от най-бедните народи и супер висока престъпност , единствено бензина е на безценица . Така че колкото по-рано този диктатор си иде, толкова по-добре за Венецуела !!!
112
6
 
17
 
! Отговори
Кратун преди 11 години
Вероятно са го отровили с нещо радиоактивно, когато го бяха отвлекли. Жалко за човека. Опита се да промени нещо, но не намери необходимата подкрепа сред другите лидери.
111
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лесно е с с най-големите петролни залежи в света да си популярен, но спрямо това колко нефт има Венцуела, народът там направо мизерства! Норвегия има например с пъти по малко залежи от петрол спрямо Венецуела, но въпреки това е десетки пъти по добре!
110
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо пък да вярвам на някакъв си италиански вестник?
109
3
 
3
 
! Отговори
От 124 преди 11 години
И като ми сложи минус какво ? Възкръснаха ли роднините ти ? Или някой ти изплати репарации? Аможе би здравето на гнусните ти роднини, бачкали до изнемогване в трудовите лагери, се е върнало. Аре чиба , псе краставо.
108
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СвещарА ти молиш ли се на гробовете на избитите ти по времето на комунизма роднини ? Разстреляни като мръсни ***, без съд и присъда. ;)
107
10
 
29
 
! Отговори
1912 преди 11 години
Ако Уго Чавес си иде тежко и на Венецуела
106
23
 
8
 
! Отговори
Свещар преди 11 години
Станишев дали и той се моли за здравето му със запалена свещичка....анална свещичка.
105
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При посещения в ООН-е, в къщи и т. н. Никой не може да се опази, ако го вземат на мушката---------------- Затова ли *** напоследък гледа като отровен? Аз мислех, че ботокса му е прокиснал.
104
1
 
3
 
! Отговори
до 110 преди 11 години
Sega metodite im sa po-bavni ( s arsen, radioaktivni elemetiv hladilnik ili v drehi..). ------------- А не се сещат, че може и с полоний...
103
0
 
2
 
! Отговори
До 107 преди 11 години
За децата на Комунистите които са били на високо ниво е вярно срещал съм се лично с такива и са ме разпитвали как седят нещата в държавата в която живея , зада пратят децата си тук . Тези които не успеят като Калинка се опитват да командват в България.
102
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малкото държавни лидери,които се бори срещу световните терористи- САЩ
101
12
 
57
 
! Отговори
rusnak преди 11 години
Чавес, ще остане със златни букви в историята на човечеството! Повтарям, човечеството.
100
6
 
62
 
! Отговори
Станимир преди 11 години
Не се намери един като Чавес в България да видите как за една година няма да има ни групировки нито *** наркотици и прочие ...
99
4
 
34
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Боко,Боко....чети Боко,ако не можеш,някой друг да ти ко прочете как народа тачи истинските МЪЖЕ,НЕ АМЕРИКАНСКИ И ТУРСКИ СВИРКИИИИИИИИИ.........
98
1
 
9
 
! Отговори
неразбрал преди 11 години
тъй ли? Ми тогаз - я някой да напише защо никой не си мръдна пръста за избитите сомалийци през последните 10 години?