Йордански екстремист се зарадва от ужаса в Бостън

"Американската кръв не е по-ценна от мюсюлманската"
16 апр 2013 07:46,
187
Йордански екстремист се зарадва от ужаса в Бостън
Бостън след експлозиите Снимка: БТА

Ръководителят на йорданска мюсюлманска салафистка групировка заяви, че "се радва да види ужаса в Америка" след бомбените експлозии в Бостън, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. 

"Американската кръв не е по-ценна от мюсюлманската кръв. Нека американците усетят страданието, което ние изтърпяхме от армиите им, които окупираха Ирак и Афганистан и убиват хората ни там", заяви Мохамад ал Чалаби, който бе осъден за свързан с Ал Кайда заговор за нападение на дипломатически мисии на САЩ и други западни страни в Йордания през 2003 г.

Още по темата
Работещ в Йордания представител на силите за борба с тероризма в Близкия изток заяви, че експлозиите в Бостън "изглеждат като извършени от организирана групировка като Ал Каида", но не даде доказателства в подкрепа на твърдението си.

Йордански официален представител каза, че е усилена охраната на посолството  на САЩ в Аман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това да не е Брус Уилис от филма "Умирай трудно" 5
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен112 - ГРЕЕЕЕЕШШШКААА, неправилен е твоя отговор!Оправихме Либия, Сирия, Ливан, Катар, Оман, Иран, Афганистан, Пакистан... че вече нямаме работа там и затова отидохме в Мали???В Мали им е най-лесно, затова. Иначе ислямистите в други краища на Африка са далеш повече и работата там въобще не е свършена с тях, но там е по-трудно да вземат пазара и да го контролират.
95
2
 
5
 
! Отговори
българин преди 11 години
До Анонимен 107:Наглите глупости, които си надраскало, са лесно оборими. НО, няма да си хабя думите за тебе. ТИ СИ СЪВЕТСКА ***, ОТ НАЙ-ТЪПИТЕ И НАЙ-НАГЛИТЕ. НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ОБЯСНЯВА. ВИЕ РАЗБИРАТЕ САМО ОТ МЕТОДИТЕ НА ПИНОЧЕТ. ВИЕ И ЦЯЛАТА ВИ ГНУСНА РОДА. Ако някой си мисли, че ще изчезнете от дамо сеебе си, ЛЪЖЕ СЕ. *** като вас трябва да се УНИШОЖАВАТ, ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ЗА БЛАГОТО НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА.
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
111 ГРРРРЕШКА , неправилен отговор в Мали воюват защото в една от най-демократинте страни в Африка пускат пипалата си ислямистите , това е верния отговр , доказва го единодъното отношение света към проблема
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До рррЗащо воюват в Мали?(давам ти жокер - суровини, контрол на геополитически регион, логистика на пазари?)
92
0
 
5
 
! Отговори
642 преди 11 години
ТЕБ ПА ХЕПТЕН ТА ПЕРДАШИ ТОКА.КАК ЩЕ БЪДЕШ НЕЗАВИСИМ..ТОВА САМО МОЖЕ ДА СИ ГО ПОМИСЛИ НЯКОЙ КУКУРИГУ.ИКОНОМИКАТА И ПОЛИТИКАТА СА ТЯСНО СВЪРЗАНИ ПО СВЕТА И КОГАТО СТАНЕ НЯКЪДЕ ВОЙНА ИЛИ КРИЗА,ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ НЯКОЙ ОТ ГОЛЕМИТЕ НЕ ИГРАЕ ПО ПРАВИЛАТА.НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЗА ТЕХНИЯ КЕФ ДА ПЛАЩАМ АЗ.ЩОМ Е УМЕН И КУЛТУРЕН ЩЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО ТАКЪВ!И ЩЕ МИ ОСИГУРИ ЖИВОТ НА ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО.А НЕ СВЯТ НА ВОЙНИ И ГЛАД И МИЗЕРЛЪЦИ!
91
1
 
3
 
! Отговори
ррр преди 11 години
Да, не ги интересуваме. пък още по малко ги интересува Косово , ха ха ха. Докъде я докарали тия американци, да заробват икономически Косово и България !??
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До vessy.benningtonНикой не се радва на загинали хора.Никой!Прости на тези които се радват на загинали - те са с умствена изостаналост.Но помни когато някой е направил зло на друг - и ако си наистина добър, психиката ти ще страда от този дисбаланс до края на живота ти. Помисли пак, не бързай!
89
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКТО СЕ КАЗВА С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ. ПРЕЗ СТУДЕНАТА ВОЙНА ХАМЕРИКАНЦИТЕ ИМ ДАВАХА ОРЪЖИЕ ЗА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА ТОГАВАШНИЯТ СССР. АЛ КАЙДА БИН ЛАДЕН ХИЗБУЛА НЕ СА СЛУЧАЙНИ ГРУПИРОВКИ. ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ХАМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ. НО ТОВА НЯМА КЪДЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ ИЛИ ВИДИТЕ. ТОВА Е СВРЪХ ЗАСЕКРЕТЕНО ОТ СЛУЖБИТЕ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ. СЛЕД РАЗПАДА НА СССР ТЕЗИ ГРУПИРОВКИ СЕ ОБЪРНАХА СРЕЩУ СЪЗДАТЕЛИТЕ СИ ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ ИМ ТРЯБВАХА И ИМ СПРЯХА ДОЛАРИТЕ. КАКТО СЕ КАЗАВА СДЪФКАНИ И ИЗПЛЮТИ.
88
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
100 първо Щатите не са Империя поради прстата причина , че на територията им няма друг народ освен АМЕРИКАНСКИЯ , направи си справка какво означава думата Империя , по скоро Имперр са били и са и в момента КНР и Руската Федерация , и на края Америка за съжаление много малко се интеесува от България , не сме 7 млн. народ с 110 км2 територия и с 0,1% от БВП на света извинявай но изобщо не ги интетесуваме
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До рррДа си научил уроците по икономика е едно, да бъдеш мутра която бие и рекетира е друго.
86
3
 
5
 
! Отговори
ДО РРР преди 11 години
АМА ТИ ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКАТА,ЧЕ И В МЮСЮЛМАНСКИЯ СВЯТ СТАВА ВЪПРОС ЗА ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК.КОЙТО ИМА СЪЩИТЕ ПОТРЕБНОСТИ И ТОЙ СЪЩО НЯМА ВИНА,ЧЕ ГИ ИЗБИХА ВЪВ ВОЙНИ.ОБИКНОВЕНИЯ АМЕРИКАНЕЦ ДО ОНЯ ДЕН НЕ СИ ПОЗНАВАХА ПРЕЗИДЕНТА,ТА КАМО ЛИ ЗА ВОЙНИ ДА МИСЛИ.ОБИКНОВЕНИЯ АМЕРИКАНЕЦ Е КОНСУМАТОР БЕЗ МОЗЪК.ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ГИ ОБВИНЯВА!МЮСЮЛМАНСКИЯ СВЯТ ОБВИНЯВАТ ПОЛИТИКАТА НА САЩ
85
0
 
4
 
! Отговори
ррр преди 11 години
Някой пък ако си мисли, че можем да сме напълно независими от силните икономически държави, е меко казано наивник.
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До рррА близкия изток не е ли окъпан в кръв?!?!?! И то не само вчера!
83
1
 
2
 
! Отговори
ррр преди 11 години
До АнонименЕ как да кажат "стига" !? като точно те са окъпани в кръв, вчера !?
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ти наистина ли не разбираш как една империя като Америка може да ни съсипе и обезлюди? Не ставай смешен, най-успешният начин е да поддържаш ниски доходи на населението като окупираш ключови сектори от икономиката и подкупиш всички във властта. Помисли малко и сам си отговори на тъпия въпрос.
81
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
93 ей олигофрене ти нещо за арабски социализъм да си чувал случайно ,в Сирия от 40 години управлява една фамилия и една партия БААС същата , която управляваше и в Ирак , това кето се случи у нас преди 23 години сега се случва в арабския свят , но понеже не са европейци , там дори е и много условно да се говори за народи камо ли нации , просто последните лиспват, за това там Революцийте се окървавиха , ня баха нежни като нашите или съжаляваш че П.Младенов не извика танковете на 14 декември 1989
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
95 ти си аки :P
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До рррНе че са виновни, ама трябва те да кажат "стига! не искаме лошо на останалия свят"
78
3
 
3
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.....с този атентат мюсюлманите си вкараха автогол....дано не съм прав ,но тепърва ще го гледаме тяхното чудо....