Нова информация за смъртта на принцеса Даяна

Твърди се, че тя и Доди ал Файед са убити от британски военен
18 авг 2013 09:15, Елка Василева
51
Нова информация за смъртта на принцеса Даяна
Принцеса Даяна. Снимка: архив, Reuters

Британската полиция проучва нова информация за смъртта на принцеса Даяна и Доди ал Файед в Париж при автомобилна катастрофа през 1997 г., предаде Ройтерс.

Лондонската полиция не даде подробности за информацията или за източника си, но според британската телевизия Скай нюз тя идва от роднини на бивш войник и е предадена от Кралската военна полиция.

Полицията посочи в изявление, че проучва информация, която наскоро била получила и оценявала значимостта и надеждността й.

Това обаче не е ново разследване и не било част от операция "Паджет", заяви полицията, визирайки полицейското разследване на появилите се след трагедията твърдения за убийство.

Според Скай нюз се смята, че новите сведения включвали твърдение, че принцесата на Уелс, Доди ал Файед и шофьорът им Анри Пол са били убити от британски военен.

Говорител на кралското семейство заяви, че новата информация няма да бъде коментирана, отбелязва Ройтерс.

Даяна, Ал Файед и шофьорът им загинаха на 31 август 1997 г. при катастрофа, докато бяха преследвани от фотографи, след като напуснали парижкия хотел "Риц", припомня агенцията. През 2008 г. следствието заключи, че за трагедията са виновни Пол и фотографите.

Бащата на Ал Файед, Мохамед, отдавна твърди, че те са убити.

През декември 2006 г. операция "Паджет" излезе със заключение, че няма доказателства за убийство и че шофьорът Пол е бил пиян и е карал твърде бързо.

Принцеса Даяна, която е бившата съпруга на престолонаследника принц Чарлз и майка на принцовете Уилям и Хари, бе на 36 години, когато загина, отбелязва Ройтерс.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички отдавна се досетихме кой е ПОРЪЧИТЕЛЯ на това убийство-Charles Philip Arthur George.Но както знаем ЗАТВОРИТЕ са за БЕДНИТЕ
44
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боли *** фара за тая английска коза, дето не е никва и не е направила нищо за никого.Кво на занимавате с глупости постоянно!
43
2
 
0
 
! Отговори
Vera преди 10 години
До 5555Na men ne mi e qsno . ne znam koi im e svetil ? i koi e ginekolog za da tvardi podobno neshto
42
0
 
2
 
! Отговори
5555 преди 10 години
На всички ни е ясно, че Даяна беше бременна от Доди Ал Файед, и затова я убиха !!!
41
2
 
0
 
! Отговори
koko преди 10 години
gluposti
40
4
 
1
 
! Отговори
ДАЛАЙ ЛАМА преди 10 години
До megi 55"НАМЕРИЛА СЕБЕ СИ"-ЕЙ ТОВА ИМАХ ВПРЕДВИД,ТЯ Е ПРЕОТКРИЛА
39
3
 
3
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
През горещото лято новините малко пресъхват, та се налага ЖЪЛТАТА ПРЕСА (и жълтите сайтове) да се подхранват с какви ли не измишльотини.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Можеше просто да кажеш, че си от Сидни Австралия и без да бръщолевиш глупости преди това.
37
11
 
4
 
! Отговори
иван преди 10 години
една крава по-малко
36
4
 
6
 
! Отговори
Ilia преди 10 години
До номер 25 - ти как разбра че Даяна е водила полов живот безразборно . Изневерите идваха от нейия съпруг Чарлз . Ако чарлз беше истински джентълмен да беше ПИЧ като брата на дядо си Джордж- който абдикира като крал в полза на Бащата на Елизабет Втора и дядото на Чарлз. Абдикира заради МИсис Симсън . И Чарлз да беше абдикирал като не му дадоха за ожени за неговата Камила . А той неверника - примами 18 год. Даяна и после я
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
500 години напред ще пишат смъртта на Даяна и Майкъл Джаксън всяка втора седмица. Неизвестна информация от неизвестен източник. Behave yourself!
34
2
 
3
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Излиза че Мосад и Череп и кости са различни бизнеси - нещо като БКПI и БКП II ?!
33
2
 
0
 
! Отговори
Fearless преди 10 години
Череп и Кости имат пръст в тази работа....не са МОССАД
32
2
 
10
 
! Отговори
Koko преди 10 години
Илюминатите я очистиха
31
0
 
15
 
! Отговори
ana преди 10 години
sled smartta i moj poznata angli4anka mi kaza/ kak si misli6 4e kralskoto sem 6te dopusni prinzovete da imat btat ili sestra musylmanin
30
3
 
40
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
За голямо съжаление Даяна си отиде твърде рано от този свят и не можа да види как растат синовете и не можа да изживее щастието да види първородния си внук! Никой няма право да я съди за личния и живот! Какъв е бил семейният и живот само тя е знаела!Какъв е Чарлз бе публична тайна.Даяна наистина бе принцесата на народа,но стана жертва на порядките на кралицата майка .И когато намери себе си и любовта стана неудобна за кралското сем.Нека не скверним паметта и! Мир и светлина на душата и!
29
4
 
20
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
хах... разбира се, че Кралицата майка й имаше зъб, тъй като Чарл е неверник от висока класа и не веднъж се е проявявал като такъв, дори по време на бремеността на жена си. Това си е чист безсрамник. А Даяна си една същинска перла, който знае повече за нея и живота й може да го потвърди. Кралската фамилия е по-долна и от скитниците в крайните забитани кватали на Лондон, не се съмнявам, че е тяхна поръчка.
28
44
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Даяна си получи това което търсеше! Това заслужават всички които си продават вярата
27
28
 
12
 
! Отговори
до 22 преди 10 години
разбира се,че е грозна или грозен,защото на снимката не си личи мъж ли е жена ли е
26
8
 
6
 
! Отговори
7 преди 10 години
По въпроса за КРАСОТАТА! sorry