Тимошенко получи подкрепа от Меркел

Тя е разговаряла още с Фюле и с американски сенатори
23 фев 2014 16:14,
214
Тимошенко получи подкрепа от Меркел
Юлия Тимошенко. Снимка: БТА

Украинският опозиционен водач Юлия Тимошенко получи подкрепа днес от канцлера на Германия Ангела Меркел в телефонен разговор между тях, съобщи пресслужбата на Тимошенко, цитирана от Ройтерс.

В изявлението се посочва, че Меркел е поздравила Тимошенко за освобождаването й и е изразила увереност, че завръщането й в украинската политика ще бъде един от основните фактори за стабилизиране на ситуацията в Украйна.

Още по темата
Според думите на канцлера връщането на бившия премиер на Украйна в политическия живот ще допринесе за запазване на единството на бившата съветска република и ще й помогне по пътя към европейските реформи.

Тимошенко ще се срещне в най-скоро време с Меркел, съобщи в комюнике нейната партия "Баткившчина", цитирана от Франс прес. Тя е разговаряла днес по телефона и с еврокомисаря по разширяването и политиката на добросъседство Щефан Фюле, както и с американските сенатори Джон Маккейн, Ричард Дърбин и Крис
Мърфи, посочва пресслужбата на "Баткившчина", цитирана от ИТАР-ТАСС.

Депутатът от "Баткившчина" Серхий Соболев от своя страна заяви, че няма да се разглежда кандидатурата на Тимошенко за поста министър-председател, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: украйнаЮлия Тимошенко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
2
 
2
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
И затова ли избиха толкова хора, за да я пуснат тая крадла? Евала на ГЕЙВРОПАТА.
168
0
 
0
 
! Отговори
Арети преди 10 години
Властта е продукт на политиката, няма политика, която да не е ориентирана в по-голяма или по-малка степен, към властта или към цели свърэани с властта!!! Парад на АБСУРДА, Германската Лидерка и Украйнската (руска) ЭАТВОРНИЧКА:-)))!!!
167
1
 
4
 
! Отговори
георги преди 10 години
Не повече от 2 години и тази некадърница пак ще е в затвора, историята подкрепя думите ми -спомнете си.....
166
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 161Абе ***,нали сме демокрация-защо нямам работа и хляб -българскиа *** *** -продадахте ме на запада и искате да ви ръкопляскат-всичките ще ви заразя със СПИН ,***.
165
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гадна украинска Юдейка,как не те убиха в затвора,***.
164
0
 
0
 
! Отговори
Лора преди 10 години
Ха-ха, а от Путин и Крим получи ли?
163
0
 
0
 
! Отговори
до 193 преди 10 години
Не ползвам. Не съм изкуфял пенсионер като теб.
162
0
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До юлийкечакай съдбата на александър литвиненко--------------- Съдбата на Литвиненко каква е била? Да не би Путин да го е отровил с плутоний?
161
1
 
3
 
! Отговори
Анусуидния 192 преди 10 години
време е да смениш подлогата
160
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените *** не спят и нон стоп пишат тука. :))) Това е единственото, което можете да направите нали?
159
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От утре почват новини за тлъстото заплащане за провокациите в Киев и кой кого е гърмял. Истината за избиванията и кръвта в Киев е крайно нелицеприятна. Но първа сила на Русия винаги е бил руският Дух, който винаги държи Русия над нещата. Украинците засега си остават заблудени повече и от нас в 89.
158
3
 
3
 
! Отговори
лудия преди 10 години
НА ЯНУКОВИЧ МУ ПИСНА ДА СЕ ГАБАРКАТ С УКРАЙНА. 3 МЕЖДУКОНТИНТАЛНИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ СА БИЛИ ПРИВЕДЕНИ В ПОСЛЕДНА СТЕПЕН НА БОЙНА ГОТОВНОСТ.ЦЕЛИТЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО СА ВАШИНГОН И БРЮКСЕЛ. ХА ДА ВИДИМ ДАЛИ ДЕЙСТВА ПРОГРАМАТА ЗВЕЗНИ ВОЙНИ И ДАЛИ МЕТЕЖНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТЗОВАНИ ИЛИ НАПРАВО ЩЕ ГИ УДАРИ.
157
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 187Теб от майдана ли те изтърваха, толкова ***?
156
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички комунисти сте гнусни ЧЕРВЕИ!Заради вашата тъпота и продажност сме на път да изчезнем като нация.Проклети да сте!
155
3
 
7
 
! Отговори
юлийке преди 10 години
нали излезе от затвора дето те пазеха ,сега чакай съдбата на александър литвиненко,пък нека да си си говорила с меркел и който си щеш,*** еврейска -за пореден път еврейте доказаха какво гнило племе са,масоните деца на луцифер ,позор,позор за всичко което наблюдаваме,а относно невежите пишещи долу за това ,че ни освободили за да ядосат османската империя е нямам думи за знанието на герберугите,но пък трябваше да видим глупачката меркел какво представлява-първо се прегръща с кокаиновата мутра,
154
2
 
11
 
! Отговори
Ами сега преди 10 години
23.02.2014Около 20 хиляди души се събраха в Севастопол на демонстрация против евроинтеграцията на Украйна под надслов Народна воля против фашизма".Протестиращите са избрали местния бизнесмен Алексей Чалой за кмет на града.Демонстрантите се събраха на площада, носейки руски знамена и андреевски флагове ( знамена на руския военноморски флот).
153
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Тимошенко ще се срещне в най-скоро време с Меркел",за да вземе няколко частни урока по послушание пред глобалистите от САЩ.
152
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zasto Qnukovi4 ne e otletql ot Doneck .Na kogo e nujen sled tazi kasapnica I koi shte go prieme.
151
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей тапир, изтегли си Книга Велеса. Там са описани старите славянски богове и хората дето са им служели са наречени славяни. Има я и в гугле плей, ама ха!
150
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Horata ot izto4na Ukraina ne iskat razdelenie na durjavata.Ne pravete svobodni su4ineniq bez da imate informaciq.Zasto sa I na Russia dopulnitelni glavoboliq.