Тимошенко сред евентуалните кандидати за премиер

Възможно е днес парламентът на Украйна да избере нов премиер
Обновена: 23 фев 2014 11:31 | 23 фев 2014 11:31, Елка Василева
88
Тимошенко сред евентуалните кандидати за премиер
Юлия Тимошенко. Снимка: Reuters

Започна заседание на Върховната рада на Украйна, на което не е изключено да се гласува за нов премиер, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

В пленарната зала присъстват 315 депутати. Малко след откриването на заседанието бе обявена почивка за уточняване на дневния ред. Заместник-председателят Руслан Кошулински съобщи, че се очаква и доклад на силовите ведомства.

Възможно е днес да бъдат гласувани кандидатури за премиер. Според депутат от опозиционната партия "Баткившчина" се обсъждат кандидатурите на Юлия Тимошенко, Арсений Яценюк и Петро Порошенко.

В Радата е внесен проект за решение за забрана на дейността на управляващата Партия на регионите и на Комунистическата партия на Украйна. Предложението е внесено от депутата Олех  Ляшко, който не е член на нито една от парламентарните фракции, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 10 години
До АнонименТази е по- голям шмекер от нашите мафиоти, които са известни като най- болните мафиоти. segabg/pic/news/23/687480.jpg
56
1
 
6
 
! Отговори
грух преди 10 години
Щефан Фюле е поздравил Юлия Тимошенко с освобождението и е отбелязал, че нейното връщане в политиката ще помогне за връщането на Украйна по пътя на демократичното развитие.Значи спореп ЕС да откраднеш 100 мил. $ е изкупление а не престъпление и аз се чудя що на Боко толко много му се радвах урудите от Еуро парламата.
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Украйна е житницата на Европа. Затова е борбата там - кой да контролира плодородните земи, Русия, ЕС или Щатите. Всъщност земята е най-ценният ресурс в момента, и тепърва ще има войни за плодородна земя. В България "протестите" не успяха, защото не им "помогнаха достатъчно" отвън, а то е щото няма нищо интересно при нас. За България предвиденият план е да станем полумюсюлманска държава, и да спираме прииждащите орди *** от Изток. Но виж Украйна е друга бира - там е плодородната земя.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мислех, че само ние сме зле като държава, но явно има и по-зле. Ако тая, която им окраде 10-на милярда я върнат ще си мълча, че България е най-пропадналата държава в Европа.
53
0
 
7
 
! Отговори
тя преди 10 години
Тая за какво се моли?
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Газ-принцесата Тимошенко нали беше болна и искаше да се лекува в Германия. А сега изведнъж отдравя и се предложи за президент.
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички противници на Русия да лапат маркуча на обама, защото реално това им се случва, Америка и Европа им подава в устите а те с радост го поемат.
50
0
 
6
 
! Отговори
уточнение преди 10 години
Генерал Кличко се спомина миналото лято.Така,че синът му спокойно може да си развява байрака.
49
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Украйна стана поредната разнебитена страна от американците.
48
0
 
7
 
! Отговори
Отцепродавец преди 10 години
До КапутинЗначи Кличко забранява баща си-дъртия офицер и комунист Кличко?!!!
47
14
 
3
 
! Отговори
Капутин преди 10 години
Забрана за комунистите и забрана за руският език като официален, браво!
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Радвайте се, брат Кличко задмина бай *** и вече не сме най- простите!)))Освен бай Боко да счупи новия рекорд и пак да станем първенци на планетата!
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия украинците какво напират да влизат в ЕС, като половината от богатите държави ще започнат да се *** с тях, така както те се ебаваха с нас. Та дори да ги приемат след половин век, тогава ще видят как се кара с ниски заплати и европейски цени
44
2
 
8
 
! Отговори
до 54 преди 10 години
в украйна живеят 30-40% чисти православни руснаци. това е повече от цяла българия. ако някой си мисли че ще прави напук на русия то това е сигурен начин да разцепят украйна на 2. изглежда чее това е и целта на кукловодите от ЕС
43
0
 
11
 
! Отговори
тгггг преди 10 години
нали беше много болна тая , искаше да оди в чужбина да се лекува , в инвалидна количка даже я даваха.. сега като видя пак че може да лапне кокалао изведнъж оздравя
42
2
 
12
 
! Отговори
Даскал Кольо преди 10 години
Я па тая стара *** , по милост я пуснаха от пандиза , тя пък веднага президент ще става , я се разкарай провалена жено!!!И при нас има "репресирани" бандюги!!!
41
0
 
12
 
! Отговори
мими преди 10 години
ТАЗИ ТИМОШЕНКО ВЪН ОТ ВЛАСТТА!!!!!
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Депутати от Руската дума вече изказват надежди, че Тимошенко ще стабилизира Украйна!Украйнците ако имат малко акъл трябва да следват политиката - всичко наобратно на Москва.Затова - Тимошенко вън от политиката. Трябва да се лекува, за да не стои в количката!
39
2
 
10
 
! Отговори
varg преди 10 години
По същият начин Бойко отърва затвора в БЪлгария-чрез платени протести.
38
1
 
16
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
След 2-3 месеца гледайте нов бунт, кой да е президент, Кличко или тая с диадемата. Мат.риял за ЕС. Пак ми изтрийте мнението !