Тимошенко получи подкрепа от Меркел

Тя е разговаряла още с Фюле и с американски сенатори
23 фев 2014 16:14,
214
Тимошенко получи подкрепа от Меркел
Юлия Тимошенко. Снимка: БТА

Украинският опозиционен водач Юлия Тимошенко получи подкрепа днес от канцлера на Германия Ангела Меркел в телефонен разговор между тях, съобщи пресслужбата на Тимошенко, цитирана от Ройтерс.

В изявлението се посочва, че Меркел е поздравила Тимошенко за освобождаването й и е изразила увереност, че завръщането й в украинската политика ще бъде един от основните фактори за стабилизиране на ситуацията в Украйна.

Още по темата
Според думите на канцлера връщането на бившия премиер на Украйна в политическия живот ще допринесе за запазване на единството на бившата съветска република и ще й помогне по пътя към европейските реформи.

Тимошенко ще се срещне в най-скоро време с Меркел, съобщи в комюнике нейната партия "Баткившчина", цитирана от Франс прес. Тя е разговаряла днес по телефона и с еврокомисаря по разширяването и политиката на добросъседство Щефан Фюле, както и с американските сенатори Джон Маккейн, Ричард Дърбин и Крис
Мърфи, посочва пресслужбата на "Баткившчина", цитирана от ИТАР-ТАСС.

Депутатът от "Баткившчина" Серхий Соболев от своя страна заяви, че няма да се разглежда кандидатурата на Тимошенко за поста министър-председател, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: УкрайнаЮлия Тимошенко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
aбе 150 земи ходи дa се переш у бaрaтa бе, кой мaлоъмник ще ти повярвa нa ТРОЛСКИЯ " Ну погоди", кохто си " цитирaл"! глупaк!
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе ако ще и да сте на първо място. Ако не успеем да ви спрем ще си гръмнем централата и ще ви повлечем с нас в Ада! Видяли сме ви и справедливоста и милосърдието и Аллаха, мерси!
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до слaвянинУвъртaш, сучеш и СРЕДНОВЕКОВНИ ИЗВОРИ НЕ ДAВAШ, ОТНОСНО ТОВA КAКВО Е ДУМAТA " СЛAВЯНИН", ВПРОЧЕМ НИКОЙ, НИКОГО, НИКОГA ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО НЕ Е НAРИЧAЛ СЛAВЯНИН! ТОВA Е " НAИМЕНОВAНИЕ" ЗA ГРУПA НAРОДИ ОБЕКТ НA РУСКAТA AГРЕСИЯ СЛЕД ГЕРМAНКAТA ЕКAТЕРИНA,Т.Е СЛЕД 18 ВЕК! Товa, кой бил непокорен, покорен е съвсем другa темa и кaкво бил кaзaл Aлън от ЦРУ! Aз те питaм имaш ли извор, който дa питвърди лъжaтa ти, че " слaвянин" идело от словесен!, или от " слaвещи Богa? Нямaтaкивa извори!!
126
1
 
5
 
! Отговори
9667 преди 10 години
До Анонимен 145За какво ви е да трошите пари за армия, щом можете да нижете по 5 турчина на един нож!? Ако и ние, турците, бяхме толкова кадърни като вас, повярвай ми, дори и грош нямаше да харчим за армия и въоръжение, камо ли да поддържаме такава в първата десетка на света!
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е аварски, а хазарски. Хазари- българи приели йудаизма. Тези дето не го приели забягнали на север и създали Волжска България. Препирните продължили и волжските българи приели ислям. Днес хазарите вярват, че са от Авраам, но днк пробите сравнени с тези на евреите не са същите.
124
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЮ ЙОРК ТАЙМС ОТ ДНЕС;УКРАЙНА ГЛЕДА КЪМ МРАЧНО БЪДЕЩЕ.ДНЕС УКРАЙНА ЕЕ ТОТАЛНО РАЗДЕЛЕНА ИЗТОЧНА И ЮЖНА УКРАЙНА И ОСОБЕНО КРИМ НЕ ПРИЕМАТ СТАВАЩОТО В КИЕВ,ТЕ СА ТОТАЛНО СВЪРЗАНИ С РУСИЯ ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ГУБЕРНАТОРИ ТЕЗИ ДНИ ПОИСКАХА АВТОНОМИЯ ОТ КИЕВ И НЕЗАВИСИМОСТ И СЕ ОБЪРНАХА ВОЕННА ЗАЩИТА КЪМ МОСКВА.КОЯТО ИМА СИЛНО ВОЕННО ПРИСЪСТВИЕ В СЕВАСТОПОЛ СЛЕД ОЛИМПИАДАТА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ СВОБОДЕН ДА НАСОЧИ ЦЯЛОТО СИ ВНИМАНИЕ КЪМ УКРАЙНСКАТА ДРАМА
123
1
 
10
 
! Отговори
ivanushka преди 10 години
Да, ама Путин още не си е пратил поздравленията. Ще започне от утре - след днешното закриване на игрите това му е основната работа. Тогава ще се сетят украинските протестъри и за кранчето!
122
1
 
8
 
! Отговори
Киро Швепса преди 10 години
Украинската крадла има доста да се учи от Меглена Кунева...
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо няма статия за това как евромайдановците ядоха бой в крим
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ястребовски, нас ни унищожиха армията като на поробена държава, но тук още щъка народец дето ще ви туря по 5 на нож!
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еи гном остави славянина на мира .Славянино да роб си на всички езици но не се шашкай ти не си славянин,няма как да проникнеш през аварския каганат.споко евреите знаят много повече от теб
118
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали трябваше народа да реши кой да управлява...уж...?Опозицията започна да се нарежда за властта.Преди време,даже независими източници поместиха информация ,че Юлия Тимошенко е в затвора за присвояване на огромни суми пари.Ако се разровите в пресата,ще видите ,че срещу тази жена е проведен прозрачен процес.
117
1
 
1
 
! Отговори
яхве преди 10 години
Шмеркел чифутката а гойската простотия>Война се води между *** евреи и останалите живи гой след 5575 год иверско робство.От 6000 хил години на планетата земя има робство ***.дори и затова не се досещате
116
0
 
5
 
! Отговори
9667 преди 10 години
До Анонимен 134"нали те пазят и теб и България и Турция" Ако святите за тебе неща, като родина, жена и т.н., ти ги варди някой друг ... познай какво става после!
115
0
 
2
 
! Отговори
магардич преди 10 години
Та я що ,не *** са я пришпорвали у затворо. *** шикса.
114
1
 
6
 
! Отговори
Вилиян Шакесперов преди 10 години
Пиеса: Путин/Хамлет a.k.a Уилиям Шекспиър.Основен слоган: Да врътна, или да не врътна(кранчето за газта).Герой- Путин в ролята на Хамлет- Принц на РусияДилема- Дали да спре газта на онези мижитурки отдолу.Подстрекатели: Чужди принцове от еврейски произход и една принцеса псуваща Европейския съюз.Трагична личност: Тимошенко, принцеса Офелиа, възлюблена но неверна на принца.Известна фраза: Има нещо гнило в Украйна(Дания).Щастлив край- на Изток такъв няма. Всичко е лично, няма прошка...
113
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чешката еврейка меркел подкрепяла украйнската чиф**ка тиМОШЕнко, за пролятата кръв както в Украйна ,така и за всички кървави конфликти стоят *** ,Решението за еврейския въпрос го показа Адолф Хитлер
112
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега предполагам какви костинбротски избори ще им спретнат на украйнците от ЕНП! ДемоНОкратични и цивилизационни!)))
111
2
 
15
 
! Отговори
гачно преди 10 години
украинците ги виждам след 3-4 години по-бедни и по-гладни от сега....и ще се молят на Русия ама ще ядът еврейския
110
1
 
2
 
! Отговори
мо6е преди 10 години
поредната дегенерирала евреика,същатата като моника цветелина ,михайлова.просто евреиски шикси.Когато ги *** евреитв нв са шиксиа благородни девици.