Тимошенко получи подкрепа от Меркел

Тя е разговаряла още с Фюле и с американски сенатори
23 фев 2014 16:14,
214
Тимошенко получи подкрепа от Меркел
Юлия Тимошенко. Снимка: БТА

Украинският опозиционен водач Юлия Тимошенко получи подкрепа днес от канцлера на Германия Ангела Меркел в телефонен разговор между тях, съобщи пресслужбата на Тимошенко, цитирана от Ройтерс.

В изявлението се посочва, че Меркел е поздравила Тимошенко за освобождаването й и е изразила увереност, че завръщането й в украинската политика ще бъде един от основните фактори за стабилизиране на ситуацията в Украйна.

Още по темата
Според думите на канцлера връщането на бившия премиер на Украйна в политическия живот ще допринесе за запазване на единството на бившата съветска република и ще й помогне по пътя към европейските реформи.

Тимошенко ще се срещне в най-скоро време с Меркел, съобщи в комюнике нейната партия "Баткившчина", цитирана от Франс прес. Тя е разговаряла днес по телефона и с еврокомисаря по разширяването и политиката на добросъседство Щефан Фюле, както и с американските сенатори Джон Маккейн, Ричард Дърбин и Крис
Мърфи, посочва пресслужбата на "Баткившчина", цитирана от ИТАР-ТАСС.

Депутатът от "Баткившчина" Серхий Соболев от своя страна заяви, че няма да се разглежда кандидатурата на Тимошенко за поста министър-председател, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: УкрайнаЮлия Тимошенко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази вечер по новините на руската телевизия показаха какво става в Украйна на живо ,на изток и в Крим навсякъде площадите са пълни с протестиращи срещу тия от Майдана създават се отряди за самоотбрана и тези отряди се въоръжават,Украйна с бързи крачки върви към междуетническа и религиозна война от една страна католическата про европейска западна част ,а от друга про руската източна част и Крим ,това нашенските медии не го показват
108
0
 
5
 
! Отговори
Suisse преди 10 години
Бе не трябваше ли хората да решават, кой да ги управлява?!? Газовата принцеса вече май я назначиха за президент.
107
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво на украинците всички паметници на евреи долу .след което ноланд бланк кличко яницек и всички други евреи като ленин.Не само паметници но в бабин яр.степан бандера ви е показал къде да ги заровите поне така пишат иверските Из тори
106
2
 
10
 
! Отговори
хо-хо-хо преди 10 години
скъпи украинци,олимпиадата завърши,сега ще гледате -империята отвръща на удара,нищо да не ви направят ,само да ви врътнат кранчето и сте готови за 3 дни ,а иначе не се изненадвам за меркел,тя се прегръща с кокаиновата мутра ,та няма да подкрепя петролната крадла,вие какво си мислите че мутрата и крадлата не им снасят ,ооо и още как,иначе европейки треперете ,украинските *** идват да вземат смотаните ви богати мъже,а бандеровци ще ви правят революциите-например в рим на пиаца испания-ха,ха,ха
105
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ястреб и Русия да ни изостави не забравяй Израел! Да не тръгнете като аслани и да се върнете посрани!ХАХАХАХАХАХА!
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
121 не ги мисли русите, гледай себе си, че дон Корлеоне като ви спре мънгите... поради смяна на постоянния адрес, какво ще правиш?
103
0
 
5
 
! Отговори
666 преди 10 години
до 121АнонименЩе продават на Китай, Индонезия, Малайзия, Австралия, Япония и др. бе, чекеджийо ***!
102
3
 
10
 
! Отговори
666 преди 10 години
Ква Меркел, кви САЩ бе...онези (руснаците) спират кранчето на газа и петрола (заедно с Иран, Венецуела и още наколко др.) и край с ЕС...Това са само партнеки!САЩ ( и Германия) изпуснаха Украйна, защото са ***!!!
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 112 Велизара, ще свикнеш мойто дите, само сефтето малко ще те болне и щи стане хубаво!За нас уважаема госпожо темата Украйна е като бой в клетка!)))
100
3
 
14
 
! Отговори
Хес преди 10 години
Еврейка подкрепя ***.... каква огромна изненада. О, чудо. Ще дойде време, дай Боже скоро, в което всички юдеи ще бъдете навряни там където ви е мястото. Хайл, Хитлер!
99
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Братушките, за прекрасната Олимпиада, за пореден път с най-много медали, за това че колкото и да се опитваха гадовете да опорочат и съсипят Олимпиадата, не успяха ! И закриването беше толкова красиво и оригинално като откриването !Браво
98
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Та Меркел подкрепя и кокайновия крал... хихик!
97
0
 
3
 
! Отговори
до 108 преди 10 години
Тимошенко отдавна не е във властта, какви демонстрации за или против Тимошенко очакваш? Това изобщо не е показателно за рейтинга й. Твърдението ти, че украинския народ е застанал плътно зад Тимошенко губи почва, освен ако не разполагаш с данни каква е подкрепата за Тимошенко на национално ниво.
96
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честно казано,не знам кое ме забавлява повече-да чета тролски коментари,без никакъв смисъл,пълни с грешки и нецензурни определения,но пък чудесно гарнирани с ключови думички или фактът,че осъзнавам,че част от "хората" тук, най-вероятно дори не знаят какво точно коментират.Наистина съм любопитна,четете ли материалите,които коментирате,господа ***?Че не се чувствате неудобно ми е ясно,че нямате и грам съвест-също,но пък съвсем да не мислите какво говорите???
95
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другари, предлагам да изпратим Сатанишев в Украйна, да я спасява! Ура другари, Кличко излезе по- *** и от бай ***!
94
0
 
1
 
! Отговори
гледайте по далеко преди 10 години
от носа си...и ще видите,че подполковникът играе с два отбора в тази страна....останалото са подробности....
93
4
 
17
 
! Отговори
джейми оливър преди 10 години
Хахаха, ще умра от смях - Меркел подкрепя осъдена за доказани престъпления! :))))))
92
2
 
0
 
! Отговори
до 107 преди 10 години
Ми няма контра протести анти-Тимошенко. Или ти друго си видял?па да те питам зад БСП+ДПС целия българси народ ли застана? Ако да, покажи ми официална статистика.
91
0
 
3
 
! Отговори
до 105 преди 10 години
Покажи официална статистика, където целия украински народ застава зад нея.
90
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дa си кaжем истинaтa, фесовете ( турци, aрaби и т.н *** сaтaнизирaт Зaпaдa, зaщото той ги държи нa кaишкa още от колониaлния период! турците бихa си рaзигрaли крaнтaтa нa Бaлкaните, aко не ги беше шубе от бaмбьошките нa НAТО! товa сa фaктите, остaнaлото е мимикрия, лъжи и лицемерие! a дa кaже фесa с турското знaме във форумa, дa видим кaк ще почне дa увъртa зa " осмaнското" " нaследство"! мръсни гaдове!