Обама с предупреждение към Москва

Президентът на САЩ може да отмени участието си в Г-8 в Сочи
1 мар 2014 12:21, Петя Славова
274
Обама с предупреждение към Москва
Снимка: БТА

Американският президент Барак Обама и европейските лидери ще обмислят дали да не се откажат от плановете си за участие в среща на върха на Г-8 в Сочи това лято в случай на военна намеса на Русия в Украйна, предадоха световните агенции, позовавайки се на източник от американската администрация.

"Трудно е да си представим как ние и европейските лидери бихме присъствали на срещата на Г-8 в Сочи, ако Русия се намеси в Украйна", посочи източникът.

40-ата среща на върха на Г-8 с участието на лидери на Германия, Франция, Великобритания, Италия, Япония, САЩ, Канада и Русия е планирана за 4 и 5 юни, посочва БТА.

САЩ се съветват с европейските си партньори и за възможната цена, която Русия би могло да бъде принудена да плати при намеса в Украйна, предаде Ройтерс. Администрацията на САЩ преценява дали да продължи да обсъжда с Москва задълбочаване на търговските взаимоотношения, посочи още високопоставеният източник.

Междувременно американски представители заявиха пред Ройтерс, че Вашингтон има индикации за движение на военни от и вътре в района на Крим в петък, но броят им, както и техните намерения не са известни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
22
 
! Отговори
varg преди 10 години
Гледайте си скапанта Америка
49
5
 
6
 
! Отговори
Циника преди 10 години
И нещо друго -какво пречи да неутрализираш един платен коментар с аргументи? Ами пречи липсата на интелект! Затова е по-лесно да заклеймиш отсрещния като "платен драскач" и така да компенсираш интелектуалната си недостатъчност с уж някакво лично морално превъзходство на неплатен...
48
20
 
3
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Много я разбирате тая външна политика бре, особено за Америка.ДЪ Ви СЪ и шматароците, нямате по 2 лева за едно кафе, ама иначе устите ви големи.
47
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди малко Крим обявиха официално отделянето от Украйна. Крим взе митническата служба, армията, Черноморския флот, полицията, данъчната служба и т.н. Само фантазьори още вярват, че Украйна ще се управлява от ЦРУ и Гестапо, които направиха преврата.
46
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-добре ще е Путин да изстреля ракетите и да се свърши веднъж за винага с тая измислена държва с 2-века история, която от 50 години само пали войни по целия свят.
45
2
 
11
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Не мислиш ли, че е по-вероятно на хората да им е писнало от факта, че всеки един коментар, който не се харесва на уж последователните демократи, да бъде заклеймяван първосигнално като платен?
44
2
 
32
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
"Обама с предупреждение към МоскваПрезидентът на САЩ може да отмени участието си в Г-8 в Сочи"-----Има...... таен план, иска да умори Подполковника от смях
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-добре за всички ще е Украйна да се раздели - на Западна Украйна, където живеят католиците поляци и бандеровци и на Източна Украйна, която от близо 7 века си е населена основно с руснаци, православни християни. Но пък така няма да бъдат доволни нито Русия, нито САЩ, които искат да управляват една цяла Украйна - за това именно е битката. А тия майдановци, са просто едни канарчета, употребени от великите сили за постиганена цeлите им.
42
2
 
27
 
! Отговори
Тръба преди 10 години
Дайте му банан!
41
4
 
33
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
САЩ не могат да приемат, че в България повечето хора симпатизират на Русия и за това викат,че сме платени. Ех, много е жалко да си *** на американците.
40
4
 
27
 
! Отговори
Suvi преди 10 години
A USA може да напада където си иска ако има изгода ? Ирак,Афганистан,Либия ?
39
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A da ne stane taka 4e Sibir da stane Kitayski
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оппаааа, всичко написано за платените коментатори изчезна. Яяяснооо... ***, ти колко прибираш, че се правиш на *** или СЛЯП за тая вълна от поръчкови коментари? То и без това повечето нормални хора вече не влизат тук, ащото е станало развъдник на ***.
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Власти Крыма наладили сотрудничество с Черноморским флотом для охраны общественного порядка и защиты жизненно важных объектов автономии. Об этом, как сообщает РИА Новости, заявил глава правительства региона Сергей Аксенов.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и една хубава новина за американските медии в българия пардон българските медии уж че са български да речем русия спира вложенията в държавни книжа на съиденените щати 164 милиарда има русия в даржавни американски кнежа
35
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИМА ЕДНА ПЕСЕН , КАТО РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА , И ТК,,,,К , ПОМИСЛЕТИСИ ДОБРЕ КАДЕ СЕ БЪРКА МАЙМУНКО
34
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свобода и независимост на Тексас!
33
5
 
22
 
! Отговори
Анти ЕС преди 10 години
Барак Хюсеин Банана отдавна не е фактор и никой не го бръсне за слива. Западът е изтощен от заграбване и преяждане. Време е Русия да си вземе своето. Прекалено се самозабравиха ционистките колонизатори.
32
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако този свят ще бъде доминиран от лъжата, лицемерието, двойните стандарти, ограбването и унищожаването на малките народи за сметка на САЩ и ЕС, то Путин не трябва да отстъпва каквото и да става! По- добре ужасен край, отколкото ужас без край!
31
8
 
23
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Още си мисли, че е фактор. Путин пак ще покаже, кой е номер едно в момента. САЩ е една империя на доизживяване и го знаят. Само плашат гаргите. Тук не е Босна и пиянката Борис вече не е на власт. :)