Руски дипломати искат да ни изритат "в правилната посока"

Изтече запис на разговор на посланици на Русия в африкански страни
Обновена: 4 апр 2014 19:34 | 4 апр 2014 17:04, Елка Василева
291
Руски дипломати искат да ни изритат "в правилната посока"
Снимка: YouTube

В качен в YouTube запис на разговор двама посланици на Русия в африкански страни споменават България и българите, които „ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото“.

Твърди се, че записът е на разговор между посланика на Русия в Зимбабве и Малави Сергей Бахарев и колегата му в Еритрея Игор Чубаров. До момента няма официална реакция на качения в интернет запис.

Още по темата

Двамата посланици коментират резултатите от гласуването в Общото събрание на ООН за ситуацията в Украйна, споменават се и Румъния, България и балтийските държави.

В разговора Чубаров казва: „Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем Каталуния, Венеция, Шотландия и Аляска. И тогава ще се успокоим”.

След това следват шеги за това, че може да бъде взета цяла Европа, но без България и Румъния, пише „Фокус“.

И.Ч.: Сега имам много проста задача, на посланиците на европейските държави говоря само едно. Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем вашите Каталуния, Венеция, както и Шотландия с Аляска. Тогава и ще се успокоим.

С.Б.: На първо време ще се успокоим.

И.Ч.: Да на първо, а по-късно ще го премислим. Всички тези ш****и погранични, като Латвия, Естония и други европейски, както и румънците и българите, ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото.

С.Б.: О не, по-добре е да не ги пипаме тези, няма да ги взимаме. По-добре Калифорния, Маями, този тип „безлюдни” региони.

И.Ч.: Прав си, в Маями практически 95% са наши граждани. Имаме пълно право да проведем референдум.

С.Б.: Както и в Лондон.

И.Ч.: Да, определено. Прав си. Ще оставим румънците и българите, нека да останат засега в ЕС.

С.Б.: Заедно с балтийските л***а

И.Ч.: Между другото в разговор с европейски дипломат той ми каза: „Слушай, вземете си обратно Румъния и България”, а аз му отговарям: „Определено не, нищо няма да излезе от това”.

Dnes.bg припомня, че през февруари помощник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд трябваше да се извини на ЕС, след като изтекъл в YouTube запис на неин телефонен разговор разкри неин обиден коментар по адрес на Евросъюза във връзка с украинската криза. "Майната му на ЕС" (Fuck the EU), казва Нюланд в разговор с посланика на САЩ в Украйна Джефри Паят. Двамата дипломати обсъждат как да се уреди украинската политическа криза.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
0
 
0
 
! Отговори
шалом преди 10 години
ШАЛОМ АА ШАЛОМ - КОЙ ТУЙ, НИЗНАЮ
221
0
 
0
 
! Отговори
СМЕХХ преди 10 години
Драги промити мозъци 1. Посольство РФ в МалавиЗагранучреждения МИД РФ в стране не имеется. Интересы России представляет посол РФ в Зимбабве.2. Ето как изглежда реално посланикът на Русия в Зимбабве: https://facebook/photo.php?fbid=286846328145662&set=a.286846254812336.1073741843.231621597001469&type=1&theater
220
3
 
15
 
! Отговори
Русофил преди 10 години
Така нареченият "разговор" е абсолютен монтаж.Само *** може да повярва,че руски дипломати ще коментират такава тема по телефона.
219
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бъзикат се .За разлика от оная Нюланд дето говори сериозно и си вярва.
218
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Фък дъ ръшънс/232Не са 20, много повече са българите по ония земи. Истински руснак с черна коса няма.
217
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хехе, весьольiе ребята ! :))
216
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
забавни коментари
215
1
 
5
 
! Отговори
rusnak преди 10 години
Що не спите бе балъци? Аз ли да ви приспивам и завивам??
214
5
 
13
 
! Отговори
Фък дъ ръшънс преди 10 години
А ако воложките българи в Казанския край решат да се присъединят към България в референдум?!Какво правим тогава-едно 20 милиона се цепят от Русия с територия от 600-700 хил. кв.км. най-малко!Още не мога да си обясня как на откриването на олимпиадата в Сочи,на буквата А бяха показани портрети на Кирил и Методий-че какво общо имат шиба*ите руснаци с тях,освен че ние им даваме азбуката и вярата.Да не искат да си присвоят и Кирил и Методий.Македония и Сев.Добруджа не са в Б-ия благодарение на Русия.
213
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БЪЛГАРИНМного си ***
212
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тзи и двамата са евреи.Разговорт им започва с "Шалом".Нормално е да мразят българите и румънците.
211
20
 
11
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Недан Не знам какъв си ,но не говори от името на всички българи,ти явно си руска *** и затова приемаш руснаците като братушки,.....а те могат да бъдат братушки само на продажни племена като тебе самия
210
26
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
ДАНО *** РУСКИ ФАШАГИ!! САМО КАТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ВИ ИЗПЕПЕЛЯТ С АТОМНИ И НЕУТРОНИ БОМБИ-ТАЗИ ПЛАНЕТА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!! ДАНО ИЗПУКАТЕ ДО 20 КОЛЯНОИ НИЕ ЩЕ СЕ ХИЛИМЕ НАД ГРОБОВЕТЕ ВИ!!!!?
209
9
 
6
 
! Отговори
petko преди 10 години
VAS TRIABVA OT SVETA DA VI ISRITAT-GADNO PLEME
208
17
 
16
 
! Отговори
Недан преди 10 години
ФАКТ....В Европа като ни посрещат ни казват - *** и са убедани че сме ***. В Русия ни казват само -братушки и са убедени че сме Българи.
207
5
 
13
 
! Отговори
Aкъл море преди 10 години
До до Акъл море Изобщо не съм с вас! Нали ти казах,нямам НИЩО! общо с вас! Дълбоко презирам преобладаващото поведение в България.А за Султана- България е оживяла 500 години с наведена глава пред Падишаха.Тези,които са надигали глава,са били автоматично предавани от *** за които става дума.Тези същите отвориха военните заводи и ракетните силози на империята на доброто и предадоха всичко братски предоставено ни от Русия.Опитай се да вденеш за какво става дума.Какво е Русия,българи,Султан,***?
206
5
 
9
 
! Отговори
24г. преди 10 години
221 А на кой му пука за европеецът, важно е да се накаже мръсният комунист, заради него сега едва кретаме и водата в тоалетната се върти надясно, а не на ляво!
205
6
 
23
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 10 години
Дипломатите няма да бъдат отзовани защото работят в Африка,а не в Европа.Това първо,а за второ е видно от контекста на разговора, че Румъния и България са предложени като разменна монета от неназован европейски дипломат.Ако сме сериозни като политици и политика трябва да търсим някаква отговорност от него.Нали е наш съюзник?За съжаление външният ни министър,а не само той, е защитник на гей обществото но не и нашия исконен национален интерес.За това още дълго ще сме предмет на шеги.
204
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До :(ne samo jenite vi iskat
203
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
7.Никой не ние казвал,а и ние нямаме автономна държава присъединена към България.8.Няма руска мафия в България, има българска мафия в България, руснаците преди десетилетие си ометоха крушите.С една дума прави разлика между руснка и комунист, комунист и социалист, българин и руснак, руснак и социалист. Както и научи кое какво значи, и че български се пише с малка буква а България се пише с главна защото е име.