Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен

Няма с кого да се разговаря там, заяви Денис Пушилин
20 май 2014 22:11, Александър Попов
198
Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен
Снимка: Reuters

Представители на самопровъзгласилата се Донецка народна република са готови да водят диалог с властите в Киев само за размяна на заложници и за изтегляне на войски от територията на ДНР, заяви лидерът на сепаратистите в Донецка област Денис Пушилин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"В момента диалогът с Киев е невъзможен, няма с кого да се разговаря там. Ако изобщо се обсъжда нещо, на първо място ще е въпросът за размяната на заложници и изтеглянето на окупационните войски от територията ни. Не искаме кръвопролития и правим всичко възможно те да се избегнат", заяви Пушилин.

Ръководството на Донецка народна република планира да национализира големи предприятия, съобщи Пушилин.

"Само едрите предприятия ще бъдат национализирани. Ще помагаме всячески на малките и средни предприятия да се
развиват", уточни той.

Според Пушилин икономиката в Донецка област от дълго време не се развива и не получава подкрепа от властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: УкрайнаДенис Пушилин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
30
 
! Отговори
Запомни преди 10 години
Вече знаем за про Руските сепаратисти, които се оказа че са също големи терористи. Може ли да чуем сега повече за про Американските драскачи в страната, и начините които изпопзват за свободните им съченения и извора на техните идеи, моля чакаме?
68
0
 
17
 
! Отговори
Аз съм прост но ... преди 10 години
До АНТИМУТРАИзвинявай не знам какво си чел във гуглето, Украина е полска област намираща се западно от Винница и Житомир, за справка можеш да се разходиш до Петербург, там в политико-исторически музей (или музей на политическата история, не е от значение), в който има много интересни документи които ще ти ги покажат (през стъкло разбира се) и ще почнеш да си проверяваш информацията от гуглето!
67
2
 
11
 
! Отговори
Аз съм прост но ... преди 10 години
До АНТИМУТРАМоля и кой народ е бил там? Украинския народ е създаден с указ на Сталин, преди това просто не е съществувал! А държавата Украина е създадена от САЩ всички виждаме защо!
66
2
 
7
 
! Отговори
до 118 преди 10 години
"Държавни болници и учлища не се строят защото няма смисъл , има частни" - толкова си ***, че не заслужаваш да се репродуктираш. Безплатно образование и медицина за всички граждани, долна продажна ***!!! Радвал се на Йорданските и турските домати, продажник смотан пу твойта верица
65
3
 
6
 
! Отговори
Аз съм прост но ... преди 10 години
До АНТИМУТРАУкраинска нация не съществува, и държава чиято национална идея е: Украина не е Русия няма да просъществува дълго време. От целия тоя експеримент ще спечели запада като налапа някой друг руски град като Киев наример!
64
2
 
9
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Причината Украйна да не иска ЕС е гледката България.
63
1
 
1
 
! Отговори
колио до анонимен95 преди 10 години
Да слчаино имам бвп на страната е 10 пьти по мальк.но ще ти дам само един примр защото за останалите имам конфликт на интереси.завода в пирдоп обработва по 60 тона обогатен материал с 14% сьдьржание на мед.Сметне колко минутки има една година. В металургиятя няма почивни днни. Поне още толкова като пари крадат и в челопеч дънди .като сметнеш ще видиш че доста добре уцелвам цифрите.Те ерпетата са смешни като ни продават тока на троина цена снякакви си зули за 1-2 милярда годишно.1
62
0
 
5
 
! Отговори
до 107 преди 10 години
нали 25 години демокрация бе?? Защо не искат да "инвестират"? Защо след 25г демокрация всички заводи са на скрап, защо ядеш домати от Йордания и Турция, кажи бе нищожество!? Защо, закриват болници и учулища? Защото недъгавия ти *** се е просрал за пръв път в болница строена НЕ през демокрацията, учил си в училище строено НЕ през демокрацията и т.н. Колко държавни болници и училища са построени през демокрацията - НУЛА. Точно така кръгла НУЛА, каквато си и ти самият! Нишо лично, просто факти!
61
0
 
0
 
! Отговори
Генерал Язов преди 10 години
Да Амнитура *** си като гъба . Славната съветска армия победи фашизма разби империализъма в световен мащаб и за взехме и Афганистан. Знаеш ли какво ще се случи скоро с антекомунизма ще ви унищожим с ядрено оръжие.
60
6
 
1
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До от колио до горбетчиВсички заводи които западните инвеститори привозираха боядисаха за 20г и точат по 700 -800 милярда годишно от гладната ни дьржава са оборудвани с руска здрава техника.КОИ СА ТЕЗИ ЛУДИ ЗАПАДНИ ИНВЕСТИТОРИ , КОИТО ЩЕ ИНВЕСТИРАТ В ЗАВОД ОБУРУДВАН С руска техника ?! В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА В БЪЛГАРИЯ ПОЧТИ НЯМА ЗАПАДНИ ИНВЕСТИТОРИ ! АКО ИМАШЕ ИНВЕСТИТОРИ ,ДНЕС ЩЯХТЕ ДА ИМАТЕ РАБОТА И ДОХОДИ ! НО НЕЩО ИНВЕСТИТОРИТЕ НЕ ИСКАТ ДА РИСКУВАТ !
59
0
 
2
 
! Отговори
до 105 преди 10 години
ти братле живееш в някаква паралелна реалност. СПИРАЙ ХАПЧЕТАТА, ЕЛЕМЕНТАРНИК ***
58
1
 
4
 
! Отговори
генерал Язов преди 10 години
До 97 анонимен бре седесар *** Съветския съюз смаза реакцията на всякъде по света каква ти Украйна тя днес е фашистка . Русия има сила да унищожи Украйна за 5 минути а ти за религия ми говориш .Москва е трети Рим тя е стожер а на православието а не измислената народност Украйна . Спомни си как ги отепа ислямските в Афганистан съветската армия.
57
2
 
6
 
! Отговори
до 96 преди 10 години
абе я моля ти се бе, ти сам вярваш ли си като ги дрънкаш тези глупости?? Русия е последния пазител на православите, оше преди 100 г, щяхме да последваме арменците в злата им участ, ако нямаше територия която да се нарича България, а я има благодарение на Русия и руския народ. А благодарение на Западните сили днес България не е в Сан-Стефанските си граници. Аз помня историята, защото я изучавам, интересуват ме единствено фактите, които са налице. Такива с добрите намерения на някой друг
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Есть опасения, что богатая природными ресурсами, но малонаселенная Россия будет постепенно колонизирована быстро растущим и становящимся все боле могучим Китаем.
55
2
 
4
 
! Отговори
Генерал Язов преди 10 години
До анонимен 59 Съветския съюз бе най великата държава в света *** и това бе повод да докажем че не пада туй що не може да падне. Разбихме ислямските в Афганистан 1988 и му счупихме тиквата на ония предател Горбачов
54
3
 
5
 
! Отговори
до 92 преди 10 години
ахахаха това официални данни ли са бе ?? Ахаххахаххахах "Russian Orthodox 15-20%, Muslim 10-15%, other Christian 2% (2006 est.) " това статистика ли е?? 1) от 15 до 20% за страна със 140млн население имаш ли представа каква разлика е? Явно не2) каква религиа са останалите 65-75%??3) от пръстите ли си ги смучиш тези статистики? Явно Да4) Как не те е срам хем да си елементарен, хем да се напъваш. Отзад нищо не можеш да родиш, най-много да оцапаш
53
0
 
12
 
! Отговори
от колио до горбетчи преди 10 години
Всички заводи които западните инвеститори привозираха боядисаха за 20г и точат по 700 -800 милярда годишно от гладната ни дьржава са оборудвани с руска здрава техника.
52
0
 
0
 
! Отговори
до 84 преди 10 години
поредния *** с "вътрешна информация", кажи какъв е процента на католиците в Западна Украйна ***? Навсякъде във всички официални доклади Западна Украйна е катлическа, но според теб е православна, че кой си ти бе овчарче?
51
0
 
3
 
! Отговори
128765328455 преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯPone se nau4i da si kriesh IP to smotan,mnogo si mi dale4e ot tuka,a i tam v raiona niama nashi hora za tvoi kasmet.
50
1
 
14
 
! Отговори
без пардон преди 10 години
Долу фашистката хунта в Украйна! Долу подпалвачите на войни от ЕС, от Нато и от Сащ!