Украински бронетранспортьори са навлезли на руска територия

Русия: Подобни провокации "затрудняват едва започналия диалог"
13 юни 2014 22:35, Анисия Иванова
186
Украински бронетранспортьори са навлезли на руска територия
Снимка БТА

Два украински бронетранспортьора са пресекли един след друг границата с Русия и са преминали на руска територия, където са били блокирани от граничната охрана, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

Брониран автомобил на украинските сили е навлязъл на 150 метра навътре в руската територия, екипажът е успял да избяга, но автомобилът е бил задържан, заяви говорителят на граничната служба на Ростовска област Василий Малаев. "Малко след това бе направен втори опит (за навлизане) от страна на украинските  въоръжени сили, за да си приберат бронетранспортьора", но и той се провалил, допълни Малаев.

Още по темата

Руският президент Владимир Путин "нареди на министерството на външните работи да се обърне към украинската страна по въпроса с нарушаването на границата от украински военни", каза Песков.

Руското външно министерство изпрати официален протест, като заяви, че подобни провокации "затрудняват едва започналия процес по възстановяване на двустранния руско-украински диалог", предаде ИТАР-ТАСС.

Украинските власти заявиха, че ще проверят случая. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украинците са пичове!
91
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"в какви валути дървите спестяванията си сигурен съм ,че не са в рунли ,тенге или юани-само долар ,евро и франк суис."Колко мислиш, че долара ще се задържи като резервна валута?Долара не е стабилен. Ако Китай го изхвърлят, САЩ са до тука.Еврото не е стабилно. Ако поне една от следните три държави: Англия, Франция и Германия напусне ЕС (възможно е), другите две ще го последват и еврото се разпада.Противно на всичко, което си мислите, ако имате пара - дръжте си я не в долар или евро, а в лев.
90
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До xxxПравилно Сащ е организирана технологична държава ,където умът се цени,а не московските простотии,където шофер или бачкатор пиянде ще вземат повече пари от учен или лекар.и що не си купите руски коли ,а гледате да са немски френски шведски и италиянси да са.
89
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей ***-в какви валути дървите спестяванията си сигурен съм ,че не са в рунли ,тенге или юани-само долар ,евро и франк суис.Хайде сега ми слагайте минуси рубладжии .
88
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ШопПутинова Русия е най-фашистката държава, правена някога.Тези са възприели Хитлер на 100%, но и са го доразвили._______Я сподели още малко експертно мнение. Много си забавен...
87
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ейй то желаещи да станат 17 република много били останали.Много жалко-ще станете Софийски вилает отново.
86
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
. В1938 годунацисты финансировали строительство в Берлине нового кафедрального собора Воскресения Христова РПЦЗ наГогенцоллерндамм, а также капитальный ремонт 19 православных храмов.
85
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Русия е най-фашистката държава, правена някога."Русия имат тъмно петно в историята си -- СТАЛИН, гадния евреин.За това пък САЩ от има няма 100 години не са спрели с терора и дестабилизирането на останалия свят. Атомни бомби, *** убеднен уран, сега дрони и какво ли не.При тях въпроса е не, дали имат едно тъмно петно, а къде е останало едно не толко мръсно ъгълче. Визирам Кенеди, защото е опитал да се противопостави на "правителството в сянка".Обонго се очертава да е най-черното петно.
84
6
 
4
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
До 92>>> Б.Б. е дал една прабългарска сламка на Злия Чичо Сам за да диша под водата и да изненада БРИКС когато го помислят за удавен.
83
2
 
14
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
До Анонимен 84Е насли от 10 години с НАТО и от 7 с EU !Kaкъв ти е проблема ? Айде радвай се и плачи като Соломон Паси !Аман от дьонмета бе!
82
3
 
8
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
Сорос е карал лично първия бронетранспортьор навлезнал на територията на РФ.
81
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Искам да съм със САЩ ,Канада и Англия"И кво печелиш от тях? Обясни ми, моля те, защо са толкова чудесни САЩ?Дори не си от там!Гледай Alex Jones ако искаш да знаеш за САЩ.Бъдещето е с Китай и Русия, които биха американците на собствената им игра -- капитализма!Америка са фалирали -- и морално, и икономически. Едвам се държат с една ноздра над водата и скоро ще потънат в ***, които сами си изсраха.Ако продължаваме да им бършем гъзовете и да им служим, и ние ще свършим като тях.
80
4
 
10
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Брей , отдавна не бяха навлизали така вероломно в матюшка рус ?Путин сега да що не ги подкара та чак до Силистра?
79
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До УрологАх ,че го няма доктор Менгеле само на московци ще ми станете.
78
0
 
7
 
! Отговори
Ограмотител преди 9 години
). В настоящее время некоторые политики["кто?"]в своих выступлениях используют слово фашизм для того, чтобы заклеймить своих политических оппонентов и их убеждения. Слово фашизм стало ругательным словом в политическойдемагогии, часто теряя сво смысловое содержание. Для некоторых обвинения в фашизме стали орудием борьбы с политической оппозицией[33].
77
19
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Путинова Русия е най-фашистката държава, правена някога. Тези са възприели Хитлер на 100%, но и са го доразвили.
76
2
 
11
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
Тия "бандеровци" поне да бяха изчакали до 22 юни , а те се разбързали с тази атака с/у РФ .
75
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Пикая на всичко руско , съветско , болшевишко и русофилско."Аз па пикая на САЩ, Израел, Канада, Англия, Япония и Германия. Сички са ми отвратителни!САЩ - лоясали тела и мозъци от флорид, маши на ИзраелИзраел - убийци, крадци на земя, евреиКанада - измислена държава, и те не знаят какви саАнглия - люлката на всички анти-човешки проявления в съвременния свят. Всичко от там тръгва.Япония - самоубийци, emo-fagget-и дето САЩ ги манипулира как си искагерманците - комплексирани кучееби..
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сина на Д. Рокфелер, Ричард е загинал при самолетна катастрофа.
73
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да съм със САЩ ,Канада и Англия,а не със новия СССР ,Северна Корея, и рубладжиите от ***.