Путин поръча отговор на санкциите на Запада

Мерките не трябва да нанасят вреда на руските производители
Обновена: 5 авг 2014 18:48 | 5 авг 2014 18:47, Веселина Йорданова
382
Путин поръча отговор на санкциите на Запада
Владимир Путин. Снимка: Ройтерс, архив

Руският президент Владимир Путин поръча на правителството да подготви мерки в отговор на санкциите на Запада срещу Русия заради ролята й в Украйна, предадоха световните агенции.

Още по темата
Държавният глава подчерта, че отговорът на Русия на западните санкции трябва да бъде точен и да не нанася вреди на руските производители и потребители.

Путин съобщи това по време на пътуване до Воронеж и среща с губернатора на Воронежка област Алексей Гордеев.

САЩ и ЕС разшириха миналата седмица в един и същи ден санкциите си срещу Русия заради ролята й в украинската криза.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: РусияЕСпутинсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
16
 
7
 
! Отговори
играта загрубя преди 9 години
Досега гледахме встъпителните кадри, но ето я и завръзката на сюжета. Преди 25 години имахме същия сблъсък, но Западът успя със смазваща точност да съсипе Съветския съюз. Двамата железни лидери в лицето на Тачър и Рейгън фалираха империята на злото. Сега войната отново започна и тя отново ще свърши по същия начин. Защото западът може без руския пазар, който и без това е нископлатежоспособен, но Русия не може без западния пазар.
223
14
 
4
 
! Отговори
какво каза Обама преди 9 години
С наглед простовати думи, Обама заяви, че руската нация е безобидна и няма за какво да се плашим от нея, с което рязко разграничи кагебисткия режим на Путин от Русия и даде да се разбере, че проблемът е премахването на Путин и перспективата е за най-добри отношения между Русия и Запада. И вторият план, в който беше изказването му, засягаше личността на Путин, който според Обама създава дребни проблеми заради политически дивиденти, но които проблеми ще се отразят много зле на цяла Русия в дългосрочен план.
222
11
 
5
 
! Отговори
Не на рашизма! преди 9 години
***- новият Кадафи.Логанск - новото Локърби .
221
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Toi ne samo na sebesi i na sobstveniq si narod vkara avtogol! Izobshto za kavo voiova sreshtu Ukraincite? Za poveche vlast? Za poveche Gass? Aman ot Hitlerovci Stalinkovci......
220
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия и нейния шеф ще останат в световната история като първата Суперсила обявила Третата Световна но Ябълкова Война,ако я спечелят ще надминат и Александър Македонски.Слава слава на страната победила в Ябълкова война.---Доста тъпичко.
219
10
 
5
 
! Отговори
епилог преди 9 години
Пияните наемници на дон *** засадиха огромен Бук в задния му двор...
218
13
 
3
 
! Отговори
цитат преди 9 години
"Русия не произвежда нищо. Няма потоци имигранти, стичащи се в Москва заради възможностите там. Продължителността на живота на руските мъже е 60 години" -- Барак Обама, президент на Съединените щати
217
2
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
Ей сега търча до Германия да си обърна биткойните в рубли, щото иде Новият руски световен ред:0))))
216
8
 
3
 
! Отговори
мааму стара преди 9 години
Сега ако вземат да затворят санкциониращо и ,,Берьозка,,...Не че съм влизал,де,ама се канех напоследък да ида да питам дали имат вече тоалетна хартия с милия лик на Пуйлото или още не се е получила от мАсква... А то сега-санкции...
215
7
 
6
 
! Отговори
Край ! преди 9 години
Сега света ще остане без така жадуваните ладички и уазки!
214
0
 
1
 
! Отговори
до 303 преди 9 години
:):):):):):):):):):):)
213
4
 
5
 
! Отговори
дурак преди 9 години
Отсега съм си изтеглил всички рубли в Госроссберпромбанк, канселирах си почивката в Петрозаводск, продадох Москвича, изтеглих документите на сина от Новочеркаския университет, запасих се с руски лампи за съветския телевизор ... и чакам да стане най-лошото !
212
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради полските ябълки печеливша отново е Турция. Уж в Нато но Турците си купуват оръжие от Китай и Русия и им изнасят плодове и зеленчуци. Мусулмани но византийската хитрост си казва думата.
211
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Той Путин и с Кадафи беше сключил сделки за млрд.$,но му мина котка път,да не стане и сега така. "Без разрешението на Русия НАТО не можеха да атакуват Либия. Те дори не атакуваха ами оказаха въздушна подкрепа на терористите и ги въоръжиха. Но Путин даде разрешение с гласуването в ООН - явно Кадафито е бил сгазил нещо лука с Русия. Иначе без разрешението на Русия нищо не могат да направят - не направиха нищо в Сирия, в Иран, в Северна Корея...
210
4
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Само маалка корекция: Китай вече е ПЪРВА икономическа сила в света!
209
2
 
4
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен 306 Същото е и със Запада Ако не беше Китай,да произвежда и продава евтино,то нямаше да имаш компютър,от който да си пишеш простотиите В крайна сметка,работите са навързани в синджир и просто Запада без Китай не може
208
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те Пусито като го отрежат от всякъде вече няма да има изобщо какво да търгува с Иран. Реално руснаците не могат да им предложат нищо. Могат да разменят ислям за петолъчки.
207
2
 
6
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен 297 Е добре и 100 млн. ги сложи в Индия ,които могат да си позволят И ги сложи 400 мнн в Китай И пак правят 500 млн.което е повече от пазара на ЕС Айде сега,малко аритметика моето момче,малко аритметика А ако си мислиш,че в ЕС всички са много богати,то си верно много ***
206
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Россия договорилась с Ираном о заключении крупной товарно-сырьевой сделки, которая позволит ослабить для обеих стран влияние западных санкций.Сегодня стороны подписали пятилетний меморандум о взаимопонимании, который предусматривает поставку в Иран российского оборудования и потребительских товаров в обмен на иранскую нефть.-----------------Путин вече не спазва ембаргото срещу Иран! Айде ся Обамата да започва да цвили!
205
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименА какво казаха?----------------------kazaha che vashte hora sa go svalili---Ако добре си спомням, не бяха казали също така, че Ирак има оръжия за масово унищожение--------------------e , i nqmat li ?