САЩ и Великобритания срещу руска хуманитарна мисия

Подобна мисия в Украйна ще бъде незаконна
442
САЩ и Великобритания срещу руска хуманитарна мисия
Снимка: Reuters

Всяка руска хуманитарна мисия в Украйна ще е незаконна. Британският премиер Дейвид Камерън и президентът на САЩ Барак Обама са се обединили около това мнение по време на телефонен разговор днес, предаде Франс прес.

Двамата "са абсолютно ясни за факта, че една такава така наречена хуманитарна мисия би била неоправдана и незаконна", съобщиха от канцеларията на Камерън в комюнике.

В телефонен разговор също днес, руският министър на външните работи Сергей Лавров е информирал британския си колега Филип Хамънд за предприетите от страната му усилия за оказване на хуманитарна помощ на населението на Югоизточна Украйна, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на комюнике на руското външно министерство.

По-рано през деня Лавров обсъди украинската криза и с държавния секретар на САЩ Джон Кери. Той призова Кери Съединените щати да подкрепят руската инициатива за разполагане на хуманитарна мисия в Югоизточна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още по темата: украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
0
 
0
 
! Отговори
Звезда преди 9 години
Иван е прав, идва Нов световен ред, който ще е на Антихриста. Това го знаят и християни и мюсюлмани, а тези, които иронизират по-долу, явно са с широко ЗАТВОРЕНИ очи....Събитията в света подсказват ясно накъде върви човечеството и на какъв нов етап преминава, но това духовно слепите не могат да го проумеят, жалко. Те явно ще са от отреклите се от Бога....
269
0
 
1
 
! Отговори
колио преди 9 години
Анонимен 410 Пьрво си напиши името после прочети Биографията на Ататюрк.После провери кое е пьрвото послство в Анкара и тогава започни да пишеш научна фантастика.
268
4
 
2
 
! Отговори
Правилно преди 9 години
Номера с "хуманитарната мисия" не минава!Путин и хуманитарна мисия -- това е ОКСИМОРОН
267
1
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Хората умират поради липса на храна и най-вече лекарства а фашистите са против ХУМАНИТАРНА мисия. Деца умират а те не им дават дори да избягат от войната. Това ако не е геноцид не знам кое е.
266
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1945 година СССР е имал план за окупация на турция и иран. след като сталин научава за атомната бомба на сащ,агресията се отменя. ако бяха влезнали в турция и иран,ссср щеше да се разкапе много по скоро
265
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не е нужно някой да напада русия,на времето кой ги нападаше когато се ометоха от източна германия.
264
8
 
6
 
! Отговори
до псевдославянин преди 9 години
сащ имаха ядрено оръжие преди СССР но не го употребиха срещу тях. ако беше обратното руските фашисти щяха да го използват срещу бившите си съюзници
263
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Пак Шопе няма значение кой ще е и Путин да е все тая!
262
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
https://youtube/watch?v=0ZHiArPVBAg вижте какво казва експерт американец при това и тогава судете кой какви престъпления прави.
261
1
 
1
 
! Отговори
ддд преди 9 години
Иване много научно-фантастични филми гледаш.
260
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Шопе! Световното правителство ще е правителство на дявола!!! Антихриста ще застане начело чрез авторитета даден му от дявола, не разбираш ли или си оплетен от лъжите на сатаната?!? Всеки който подкрепя този звяр, това правителство е обречен на вечни мъки! Който приеме знака или името или числото на звяра 666 е обречен за него няма спасение!!!
259
11
 
5
 
! Отговори
Kiril преди 9 години
руснаците пак се опитват на краставичар краставици да продават - мислят си, че като си маскират танковете като линейки :)) ще заблудят някого какво всъщност се опитват да правят в Украйна
258
2
 
4
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Новия световен ред ще е изпитанието за човечеството което ще връхлети целия свят за да се разделят праведните от грешните, тези които стоят твърдо за Бога Вседържателя от тези които са паднали в мрежите на дявола. Но така е, от самото начало Бог разделя - светлина от тъмнина, добро от зло, праведни от грешни. Проучете корените на доктрината на новия световен ред и ще видите че тя е изцяло окултна/демонска за да бъдете подготвени за това което е последва. И четете Светите Писания - там е истината
257
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ванко явно си фен на сериала доминиън- пий си хапчетата и си лягай бе пмомче
256
3
 
4
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Новия Световен Ред който изобщо не е нов е планиран да е абсолютната диктатура на терора и ужаса. Всеки който го подкрепя е предател на човешкия род, сатанист и ***. Всеки който приеме знака или номера на звяра който е 666 или името на антихриста ще гори в геената вовеки веков и димът от мъчението му ще се издига завинаги, така е определено от Вседържателя. Който е за НСР ще изпита гнева и яростта на Бога Вседържателя.
255
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бая кукувици на линия днес...
254
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хуманитарната акция от оня ден в Ирак явно е законна...
253
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Сатанистите от НСР искат хората да бъдат белязани и следени денонощно, записвани и да нямат пари в кеш - всичката валута да е в чип който ако протестираш срещу тоя ред се изключва и ти не можеш да си купиш храна дори и умираш от глад. Ще създадат полиция която да тероризира хората по-цял свят по-лош вариант и на сегашния американски полицийски произвол. И ще създадат армия която да се бие срещу Второто Идване на Христос - ето това е планът им. Всичко това ще бъде под диктовката на зли духове!!!
252
6
 
2
 
! Отговори
аналнологичен случай преди 9 години
с гъзопровода юп също че има хуманитарна помощ, шото бая мужик накупи къщи у бг, та че требе официално да проговориме руски язик и да не ги ноо обиждаме. докато не спрат да му купуват гъзтъ на тоя фуклю, нема да миряса.Прочети още на: dnes.bg/world/2014/08/09/sasht-i-velikobritaniia-sreshtu-ruska-humanitarna-misiia.235157,3
251
7
 
1
 
! Отговори
аналнологичен случай преди 9 години
с гъзопровода юп също че има хуманитарна помощ, шото бая мужик накупи къщи у бг, та че требе официално да проговориме руски язик и да не ги ноо обиждаме. докато не спрат да му купуват гъзтъ на тоя фуклю, нема да миряса.