Путин и Русия не се отказват от нас, близки сме си

Ще развиваме отношенията с България, заяви президентът
Обновена: 17 авг 2015 20:02 | 17 авг 2015 18:10, Александър Попов
671
Путин и Русия не се отказват от нас, близки сме си
Снимка: Reuters, архив

"Не знам дали са доволни от членството в НАТО"
 
Членството на България в НАТО не означава, че Русия няма да развива отношения с тази страна, заяви днес руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Путин отбеляза, че членството на България в НАТО е свършен факт, но не трябва да се казва, че това притеснява Москва.

"Не знам дали самата България се радва на членството. Решението обаче е взето, това е суверенен избор на българския народ, ние се отнасяме към него с уважение и ще работим с България независимо от всички сложни въпроси, свързани с реализацията на каквито и да е проекти, в това число в областта на енергетиката, като например Южен поток", каза руският президент по време на работна визита в Ялта, Крим. Той припомни, че София се е отказала от този проект.

"Това не значи, че ние не възнамеряваме да развиваме отношения с България", заяви руският държавен глава.

Путин подчерта, че Русия смята България за много близка в духовен и исторически план страна и възнамерява да развива с нея отношения във всички направления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
членството в нато и европа не е избор на българския народ,а ИЗБОР НА РЕНЕГАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ.80 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ СА НОРМАЛНИ И НЕ ИСКАТ НИТО НАТО НИТО КРАДЦИТЕ ОТ ЕВРОПА
303
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин говори с главата и е нужно малко акьл за да го разбереш не като макаката като иска да каже нещо и се ispardi като Псаки
302
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
въпрос на време е цар путин да смачка фалиралите западни дроганти
301
8
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Думата на Пукин не струва 3 копейки, януари се би в гърдите, че ни реже квитанциите, сега лиже, където е плюл.
300
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 8 години
Леле значи в едно привържениците на Соца са прави Привържениците на Капитализъма поставят предметите на лукса на първо място и сравнявайки ги с Соца се бият в гърдите коло сме Велики. Соца от друга стран осигуряваше лесен достъп до недвижими имоти, безплатни социални услуги и прочие. Да "нашите" соц "активни борци" бяха около 100 000 в цяла България и то след като се усетиха че трябва да си увеличат бройките че ще изпуснат властта. Но дори те нямаха заплати 1000++ пъти по-високи както е сега.
299
0
 
12
 
! Отговори
Дедо Гого преди 8 години
Пичове, ненужно се карате...Не бива да се слага знак на равенство между Русия и социализма.Всичко, за което пишете, че е било преди 26 год. е така, НО за това не е виновен руският народ !!!
298
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не се заблуждавайте ;путин е новият цар на света ,другото е само чесане на езици
297
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
519. Американското законодателство
296
3
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
България не дължи нищо на кафявата американска мумия.*** off!
295
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
515. Ти не решаваш нищо решават бежанците панимаеш?
294
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз решавам на кого да го кажа и го казвам на полуруснаците. България не дължи никому нищо, най-малко на тоя ботоксов ***, който е с единия крак в Хага, и на племето му. Вон отсюда, суки!
293
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 507. Ще ти кажа кратко да разбереш. Ако някави дьнки и телевизор са идеал за теб то аз те сьжелявам
292
6
 
6
 
! Отговори
Боби преди 8 години
леле леле къде я отнесе тая дискусия ...1. по времето на СССР нямаше ЗАЕМИ - всички предприятия вкарваха нови технологии или разширяваха производството само и единствено срещу налични - точно за това не можеха да осигурят бърз прираст на производството и задоволяване на търсенето.2. Сега имаш достъп до ЗАЕМИ, но ЛИХВИТЕ са УБИЙСТВЕНИ а и има сериозна конкуренция. Освен ако нямаш УНИКАЛЕН И ТЪРСЕН продукт никак не е елесно да си на пазра, Ествествено освен ако нямаш "Политически ЧАДЪР"
291
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
другарят путин има две идеи ;новият ссср и българия 16-та република.тъй като няма кой да му се опъне въпрос на време.русия е силата ,а китай банката.....
290
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шол . Това го кажи не тук а на бежанците да видим как ще те сритат в центьра на селото дето живееш
289
1
 
8
 
! Отговори
Шот преди 8 години
Във Фашистка Просия изявленията, обиждащи страната, народа и историята и, са престъпление. Това по какъв начин кореспондира с постоянният поток от помия, който леете по адрес на България? Я сиктир бе!
288
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 503. Ще ти го кажа кратко и ясно да разбереш . Преди чакахте за автомобил сега чакате за хляб и лекарства
287
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 501. Сега си по беден от преди нали и по нещастен
286
6
 
8
 
! Отговори
РАД преди 8 години
До 501Да,фактите говорят. При Русия имаше следното:- всички,освен другарете бяхме еднакво бедни- чакахме за съветски автомобил по 10 г.и това беше върховна радост- да си купиш зимни гуми беше привилегия и ставаше само с връзки, както повечето неща- заплатите повсеместно бяха по 110-120 лв.,а чифт дънки струваше 50-60- тоалетната хартия се даваше на 'наши хора" под тезгяха.Същото важеше и за много други стоки- СССР бяха разпределили ролите в СИВ: един произвежда зеленчуци, друг-кокс...
285
3
 
12
 
! Отговори
Шол преди 8 години
Време е вече да се криминализира хуленето на България и българите.Едни и същи индивиди ни наричат предатели, ***, *** и т.н.Айде, стига вече, не сме длъжни да ви търпим, това не е свобода на словото, а издевателство! Никой не ви е виновен, че сте *** без родина, това са последиците от греховната, кръстоска на български дибил със северноазийска свинкя.