Путин и Русия не се отказват от нас, близки сме си

Ще развиваме отношенията с България, заяви президентът
Обновена: 17 авг 2015 20:02 | 17 авг 2015 18:10, Александър Попов
671
Путин и Русия не се отказват от нас, близки сме си
Снимка: Reuters, архив

"Не знам дали са доволни от членството в НАТО"
 
Членството на България в НАТО не означава, че Русия няма да развива отношения с тази страна, заяви днес руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Путин отбеляза, че членството на България в НАТО е свършен факт, но не трябва да се казва, че това притеснява Москва.

"Не знам дали самата България се радва на членството. Решението обаче е взето, това е суверенен избор на българския народ, ние се отнасяме към него с уважение и ще работим с България независимо от всички сложни въпроси, свързани с реализацията на каквито и да е проекти, в това число в областта на енергетиката, като например Южен поток", каза руският президент по време на работна визита в Ялта, Крим. Той припомни, че София се е отказала от този проект.

"Това не значи, че ние не възнамеряваме да развиваме отношения с България", заяви руският държавен глава.

Путин подчерта, че Русия смята България за много близка в духовен и исторически план страна и възнамерява да развива с нея отношения във всички направления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато фактите говорят и боговете мьлчат при Русия бяхме народ милионен с армия сега сме приют за бежанци
283
7
 
14
 
! Отговори
Шок преди 8 години
Бе, тоя индивид януари месец други ги говореше, много рива срещу БГ, ама като усети едрогановия, пак се сети за вечната дружба.
282
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Украйна е независима внася си евтини горива и суровени от Сащ дреме им на шапката
281
8
 
16
 
! Отговори
RAD преди 8 години
"Той припомни, че София се е отказала от този проект"Аз пък ще припомня, че България НИКОГА НЕ СЕ Е ОТКАЗВАЛА от този проект, а поиска да се случва по правилата, а не по олигархичната схема на Кремъл!Ще припомня също така, че Въпреки че именно *** заяви устно, че спира потока, досега няма никакво писмено доказателство за това!Още нещо за припомняне: Да разправяш,че България е суверена държава,а в същото време да я смяташ за твой "троянски кон" в ЕС е демагогия!
280
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм си приготвил и хляб, и сол, и знаме, и шише ракия. Само чакам дедо Иван да спре на Орлов мост и да ги посрещна. Няма да се бавят.
279
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин се бьзика просто какви отношения може да имаш с дьржава която е под внешно управление а населението е от бежанци
278
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ушанките клекнаха. Балкански раздор е края на русия...
277
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Путин, да му го напутя в путята.
276
8
 
2
 
! Отговори
николаев преди 8 години
КЛКОТО ПО ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ И ЕМБАРГО НА ВСИЧКО ОТ БГ
275
12
 
14
 
! Отговори
Питонът Каа преди 8 години
А нема нужда от много близост! Прегръдката на Русия винаги е била убийствено удушаваща за нас! Трябва да стоим далеч от тия сталинисти и болшевики. Това е една бандитска държава, с бандитски начин на ръководене, в която нищо не можеш да постигнеш, ако не си част от бандата!
274
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ниска топка са руските ***. Явно само пенсионери са оставили нощна смяна. Другата застъпва в 9. Ще ги видим и тях.
273
6
 
5
 
! Отговори
яа преди 8 години
.... решението беше взето не от нас а от шепа взели някви пари и се видя след НАТО до 20г. ставаме 5 мил. от тях 1 мил. българи -предимно старци
272
10
 
9
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 8 години
До до 468Путиноид да говори за цивилизован свят!!!! Искрено ме разсмя! Путинистан и цивилизация? Ако да нападаш съседи, да им отнемаш земи, да избиваш хора, да заплашваш света с ядрена война е цивилизация дълбоко грешиш. И за петато колона грешиш. Ако имахте възможност веднага бихте хвърлили България под руски ботуш.
271
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не разбирам страста на хора от подопечна територия на сащдето не е и държава и е по-зле от индиански резерват със затихващи функциидето населението се топи като лански сняг да коментират проблемите на суверенни и силни - да силни държавите инак няма да са на мушката на тоталната американска пропаганданищастни голи *** опрашвани от *** обама се мислят за хорагнусна работа
270
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Василев По времето когато бяхме близки с Русия имахме . И пак ще имаме. Много *** коментар си написал .
269
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МРАВКАЧленството на България в ЕС и НАТО не подлежи на ревизия, още повече в момент, когато близо до границите ни диктатори-психопати нападат съседни държави, отнемат територии и избиват жени и деца. А след време, ако спечелите на изборите достатъчн мнозинство, а не 3-4%, може да проведете референфум. Дотогава може да провеждате митинги и да си изливате злобата по форумите.
268
6
 
6
 
! Отговори
до 468 преди 8 години
Стига с тая пета колона бе, научили нещо и само го повтарят. Янките също се опитаха да направят такава с НПО-та пълни с платени предатели, но скоро ще бъдат изгонени с камъни и от нас, както ги гонят от целия цивилизован свят. Още малко да огладнее народа и такива като теб няма да смеят да гъкнат.
267
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпреки тоталното промиване на мозъци руснаците са ни най-близки. Може някои да не ги одобряват, но е въпрос на морал да не ги хулят. Ме са ме възпитавали родителите ми да уважавам руснаците, така възпитавам и моите синове.
266
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петата колона така се е превъьбудила, че бере китки да посрещне отново " братушките "! Трябва да им кажа, че докато не освободят главите си от сляпата путинофилия достигаща до слугинаж и национално предателство , спасение за тях няна да има.
265
9
 
9
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
НЕ СИ ПРАВ ВОЛОДЯ ЧЕ ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТО И Е.С. СА РЕШЕНИЯ НА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.ТЕЗИ РЕШЕНИЯ СА ВЗЕТИ ОТ БАНДА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ЖЕСТОКО НАКАЗАНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО СИ!