Окопи, разруха, смърт – Втората световна война

Снимки от фронтовата линия за първи път виждат бял свят
22 авг 2015 18:20,
198

Личните снимки на генерал от американската армия, които запечатват послединте дни от фронта на Втората Световна война, за първи път са публикувани oт изданието за история Argunners.

Разрушения, окопи, смърт, безименни гробове - ужасът от войната, видян през очите на участник в нея.

Генерал Чарлз Дей Палмър прекарва повечето време от войната на Западния фронт и снима бомбардираните градове и разрушения по време на марша си из Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Имам един въпрос към всезнайковците тук.....Хитлер ли е по-виновен за избухването на ВСВ или Англия и Франция.....да ви видя колко знаете...
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е имал много хубав фотоапарат.
26
0
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
След 26 години лъжедемокрация сме така както след военен разгром!
25
2
 
3
 
! Отговори
Каунь Гришнахт преди 8 години
До vargЛьольо, ти първо се научи да пишеш грамотно на родния си език, че е срамота.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САЩ Канада и Австралия воюват основно на Тихоокеанския фронт срещу Япония.В Европа САЩ се включват при десанта в Нормандия когато ставя ясно накъде отива войната обърната преди всичко и най-вече от СССР.Някои от вас и понятие си нямат за ВСВ
23
1
 
10
 
! Отговори
Диктат над историята преди 8 години
Съветското знаме веещо се над Райхстага това е снимката,която показва кой е участвал и кой е спечелил Втората Световна Война.Останалото са интерпретации на "независими историци и журналисти следващи правилната политика,както спуснатите им опорни точки от Държавния Департамент,американските НПО или американските посолства в съответните държави".
22
0
 
9
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@ преди 8 години
След като видяхме на какво е способно човечеството, искам да попитам - Дали сме си взели поуки и дали сме по-различни от тогава?!
21
2
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 31Това ли ти е аргумента за да се обосновеш защо американците не са влезли преди руснаците в Берлин- защото съм ***? Похвално!Видя ли се колко си *** и елементарен ?
20
3
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 24Хайде кажи ми, че аз не съм чел нищо! Би ли ми казал защо руснаците влизат преди американците в Берлин? Ограмоти ме!
19
12
 
6
 
! Отговори
абе преди 8 години
Американски военни обезвредиха оня ненормалник във Франция. Ако бяха руски военни щяха да са толкова пияни, че даже нямаше да могат до стоят прави камо ли да обезвредят когото и да било.
18
3
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 23И като отидат в Берлин янките на 1 април в Берлин до бункера на Хитлер какво щеше да стане? Щяхте да кажете на руснаците да се изтеглят до Москва ли, що ли?
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През ВСВ Германия е страшна сила и целия свят е знаел много добре това.Но да нападнеш доскорошния си съюзник-СССР и да разчиташ на слабата армия на Италия срещу кажи-речи целия свят...няма какда победиш.
16
5
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Одосей, к'во?Къде си чувал хамерикански войски да се бият до Берлин с немците? Къдеееее???? Що само четем как последните сили на Хитлер са насочени срещу руснаците на източния край на Берлин???? Ми що? Щото немците пият и ядат заедно с хамериканските си окупатори на западния бряг . Та, кажи ми една ожесточена битка на немци с хамериканци за битката на Берлин! Чакам да ми я копнеш от някой сайт. Много ще ми е любопитно, Одисей!
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние знаем за Сталинград,Блокадата на Ленинград,Битката за Москва,Курската Дъга,Операция Багратион,Атаката и превземането на Берлин от маршал Жуков,Борянче,та знаем какво е Втората Световна Война,кой е воювал и кой я е спечелил развявайки флага над Райхстага през 1945 г..А снимките на американския генерал са незначително допълнение към големия снимков архив на Русия и Германия запечатал ужасите на войната на територията на Хитлеристка Германия и СССР.
14
11
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
13 атакистчето това на снимките на хвърляне на пушки ли ти прилича
13
2
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 14!Такива идиотии само хора като ония *** дето казват, че не е имало турско робство в България могат да сътворят! Преиначаването на историята им е фокс идея.
12
10
 
4
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
14 Да и Англия е близо 2 години преди Съветския съюз противик на Хтлер , който до тогава беше съюзник на Хитлер
11
15
 
8
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
Американците влизат в тази война през 1944 г.,когато руснаците вече са влезли в Полша и се готвят за победоносно настъпление към Германия и Берлин.-----------------------------------8 ДОЛНА БРАДАТА КОМУНСИТИЧЕСКА ЛЪЖА Първо Англия влиза във войната на на 03 Септември 1939 когато все още Хитлер и Сталин са ъюзници и си поделят Европа Второ САщ влизат във войната на 07 декември 1941 , но преди това американски пилоти се бият в Битката за Британия а закона за Ленд=лийза е от 11 март 1941 когат
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как е възможно някакъв неизвестен пиндоски вояка да прекара повечето време от войната на Западния фронт, след като Втората Световна война продължава точно 6 години - от 01.09.1939 до 03.09.1945 година, а Западния фронт съществува по-малко от година - от 06.06.1944 до 08.05.1945 година. Има десетки хиляди снимки и документални кадри, свидетелстващи за зверствата на нацистите над славяните - руснаци, белоруси и украинци.
9
12
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Когато немците разбират, че хамериканците са навлязли 45-та година в Германия хвърлят пушките си немските войници срещу тях без да се бият за да може хамериканската армия да може колкото се повече територия да завземе от Германия, а на източния край на Германия Хитлер пуска последните си дивизии да се бият до смърт с руснака. Хората на Хитлер пускаха хамериканците без съпротива, а Хитлер понеже беше на лекарства и в последна фаза на Алцхаймер си мислеше че само срещу Русия воюва.